ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ''Μόνο καθήκον μας ο άνθρωπος''



Του Γιάννη Κουρδομένου
Το ψέμα και η εξαπάτηση έχει κοντά πόδια, όπως σοφά λέει και ο λαός μας, και όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα επί δυο χρόνια Περιφερειακής αρχής, παρατάξεως, και κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει υπάρξει ούτε ίχνος ενεργειών έπειτα από σειρά αιτήσεων, εκκλήσεων, ενημέρωσης, διαβουλεύσεως, συνελεύσεων, κ.α.

Αφού λοιπόν στήθηκαν και απέδωσαν όσο ήταν δυνατόν τα επικοινωνιακά κόλπα για το δικό τους όφελος, σε πολλές περιπτώσεις, με ανακοινώσεις για την έμπρακτη υποστήριξή τους στους συμπολίτες μας, έγινε δηλαδή όσο μπόρεσαν αυτό που οι επαγγελματίες παπαγάλοι αποκαλούν «επιτυχημένη στρατηγική επικοινωνίας», άρχισαν τα όργανα.

Μόνο καθήκον μας ο άνθρωπος λένε, επί της ουσίας δηλαδή μας εξαπατούν και μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας, δεδομένου ότι επιλέξαμε να καταστήσουμε μάρτυρες όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, τόσο τους υποψηφίους της εν λόγω παρατάξεως, όσο και τον αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα, όπως και το σύνολο των αρμοδίων της σημερινής κυβέρνησης.

Ενώ λοιπόν δεν έπραξαν το ελάχιστο από το 2012 για τους Έλληνες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, επικέντρωσαν σε πολιτικές υπέρ των προσφύγων και του προσφυγικού το οποίο προέκυψε πρόσφατα, ώστε να αλιεύσουν ψήφους επικαλούμενοι την ανθρωπιστική τους βοήθεια.

Καθιστούν λοιπόν σαφές ότι οι πρόσφυγες χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ δεν διαπιστώσαμε τα πεπραγμένα τους όσων αφορά τους κατοίκους της πόλης μας, ενώ όπως γνωρίζεται υπάρχει ευρωπαϊκή απόφαση για επιδότηση - χρηματοδότηση περισσοτέρων από 700.000.000 εκ. ευρώ όσων αφορά δράσεις για το προσφυγικό και τους πρόσφυγες.

Αρκετοί εμπλεκόμενοι φορείς με Μ.Κ.Ο, εκλεγμένοι, κ.α., θα κερδίσουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τις δράσεις για το προσφυγικό, ενώ στον αντίποδα εξοντώνουν τους Έλληνες και Ελληνίδες.

Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι σήμερα όλα γίνονται για τις εντυπώσεις, και τα ιδιοτελή οφέλη όσων θα δείξουν το αμέριστο ενδιαφέρων τους αξιώνοντας στη συνέχεια ψήφους και την εκλογή τους.

Εμείς σας θυμίζουμε ότι με δεδομένες καταστάσεις στο δικό μας δήμο, από τη περίοδο διοικήσεως Κόκκορη, και με πρωτοκολλημένες αιτήσεις, δεν έχει υπάρξει ούτε ίχνος ενέργειας από τη πλευρά της εν λόγω παρατάξεως, και ενώ φροντίσαμε να πάμε δυο και τρεις φορές τον υποψήφιο δήμαρχο Τ. Ταστάνη, ο οποίος διατελεί πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος τι ισχύει σε επίπεδο υπηρεσιών του δήμου, όπως επίσης θέσαμε υπόψιν του αντιπεριφερειάρχη Νότιου τομέα Χ. Καπάταη τι ισχύει χωρίς καμία ενέργεια από τη πλευρά τους.

Στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην περιφέρεια Αττικής, όσο και στην διακυβέρνηση, δεν έχει υπάρχει ούτε μια ενέργεια, η οποία να δηλώνει ότι καλώς υποστηρίζαμε επί αρκετά χρόνια την ανατροπή όσων ίσχυαν.

Πρέπει να τονίζεται δημόσια ότι επέλεξαν να συμπράξουν με όσους προϋπήρχαν, και να συνεχίζουν όσα ίσχυαν, ώστε να μας εξοντώσουν, διότι τους υποστηρίξαμε στην εκλογή τους, και αυταπόδεικτα δεν το εκτίμησε κανείς.

Είναι δυνατόν, να λένε δημόσια πρόσωπα σε θεσμικές καρέκλες, ότι ο άλφα η ο βήτα ''μας χτυπάει'', άρα εμείς φροντίζουμε την φυσική του εξόντωσή και δεν κάνουμε τίποτα από θέσεις αρμοδίων ;



Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας, και αφήνουμε το σύνολο των συμπολιτών μας να κρίνει, δεδομένου ότι επί 12 χρόνια έπειτα σειρά διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', καθώς επίσης όσων συνεπάγονται αυτών, κανείς δεν μας παρείχε την οποιαδήποτε υποστήριξη, και ουδέποτε ερωτηθήκαμε πως διαβιούμε χωρίς καμία υποστήριξη από τη πλευρά του δήμου, της περιφέρειας, και των κυβερνήσεων.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο ( 12 ετών ) τόσο σε επίπεδο δήμου, όσο και στη περιφέρεια, όπως και κυβερνήσεως, διαπιστώνουμε πως επιλεκτικά φροντίζονται οι γνωρίζοντες και όσοι διαθέτουν πολιτικό μέσον, ώστε να λαμβάνουν από το κοινωνικό σύνολο. Αν εξετάσουμε μια δική μας ανιδιοτελή δράση 40 ετών, και τι ισχύει με όσους λαμβάνουν, καθίσταται σαφής η πολιτική ΑΠΑΤΗ.

Όπως σας έχω αναφέρει το σύνολο των αποδεικτικών θα δρομολογηθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους πίσω από τη πλάτη μας μεθόδευσαν και μεθοδεύουν τη φυσική μας εξόντωση, ενώ γίνεται τεράστιο φαγοπότι από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια, κ.α.

Είναι ανήκουστο να παρέχονται 300 ευρώ το μήνα σε ακροδεξιούς, όπως και έκτακτα επιδόματα, όπως και παροχές χιλιάδων ευρώ, ενώ γνωρίζουν ότι καθυβρίζουν την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο, και στον αντίποδα να δρομολογούν τη δική μας φυσική εξόντωση γιατί υποστηρίξαμε και διαμορφώσαμε την εκλογή τους.

Τέλος, ενώ επί αρκετά χρόνια κάναμε δαπάνη ακόμα και τις οικονομίες μας τρέχοντας για υποστήριξη και ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στα δυο χρόνια περιφερειακής αρχής και κυβερνήσεως δεν έχουμε κερδίσει ούτε μια δεκάρα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και με αυταπόδεικτη την ''δικαιοσύνη'' από όσους θέλανε τις καρέκλες.
Τώρα η κοινωνία πρέπει να αναπτύξει τον εθελοντισμό, ενώ μέχρι εχθές ήταν άκρα αντίθετοι με κάθε μορφή εθελοντισμού, και ακόμα και για εμάς τους ιδίους δεν υπήρξε καμία αλληλέγγυα δράση και εθελοντική ενέργεια από τη πλευρά τους. ( Πάντως μη ξεχνάτε ότι είμαι ένας από τους μακροχρόνια εθελοντές ? και εθελοντικά έχω παρέχει τι χρειάζεται στο τόπο μας ώστε να υπάρξει ένα πλαίσιο ομαλότητας και εντιμότητας σε επίπεδο πολιτικής ) 

Τώρα και εμείς δικαιούμαστε να γίνουμε ακραίες φωνές, και ακόμα περισσότερο από τους ακροδεξιούς, σαφέστατα όμως δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί, είμαστε κατά της αδικίας, είμαστε κατά των δυο μέτρων και σταθμών, και κατά των παθογενειών οι οποίες συντηρούνται χωρίς να παρέχονται λύσεις. Δεν αποτελεί το μοναδικό σας καθήκον ο άνθρωπος, διότι και εμείς άνθρωποι είμαστε και αδρανείτε δυο χρόνια στην παροχή αποκαταστάσεων.
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Μόνο καθήκον μας ο άνθρωπος

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ  Να  απομονωθούν οι ακραίες φωνές.
Όσο υποχωρεί στις μέρες μας η ηθική, η δημοκρατία, ο ανθρωπισμός, η διάθεση για αλληλοϋποστήριξη, τόσο μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών. Όσο επιβάλλεται διαίρεση ανάμεσα σε ανθρώπους, θρησκείες, έθνη, τόσο επικρατούν οι ακραίες και βίαιες δυνάμεις και τόσο μικραίνει η αξία της ανθρώπινης ζωής. 
Της δικής μας και των άλλων.

Το δράμα των χιλιάδων προσφύγων που συντελείται σήμερα στα νερά του Αιγαίου και στα σύνορα των Βαλκανίων είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο. 
Η καθημερινή απάντηση που πρέπει να δώσει η κοινωνία, είναι να αναπτύξει τον εθελοντισμό και την αλληλέγγυα δράση για την αξιοπρεπή φιλοξενία και παραμονή των προσφύγων στη χώρα μας. 

Θωρακίζουμε έτσι τη συνείδηση για την Ευρώπη των αξιών, για την αδελφοσύνη των λαών, την ήττα της ακροδεξιάς φοβικής ρητορείας και τον εκμαυλισμό του ανθρώπινου ιδεώδους.

Μόνο καθήκον μας ο άνθρωπος
Φράχτης δικός μας είναι η αγκαλιά που καλοδέχεται κάθε ταλαιπωρημένη και κυνηγημένη απ’ τον πόλεμο ανθρώπινη υπόσταση, κάθε φυλής, κάθε χρώματος.
Φράχτης αξιοπρέπειας, ζωής και υπεράσπισης του ανθρώπου και των ελευθεριών του.

Τα συρματοπλέγματα παραμένουν η ντροπή του δυτικού πολιτισμού.
Χαράσσουμε με τη συλλογική δράση μας τη διαχωριστική γραμμή απέναντι σε κάθε ξενοφοβική κραυγή και κάθε νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά εκδοχή.
Δε θα επιτρέψουμε οι πολιτικές αυτές να ματώνουν τις δικές μας μνήμες της προσφυγιάς και του πολέμου.

Κάθε Πέμπτη 6-8 μμ για όλο τον Απρίλιο στο ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Κ. Αθανάτου & Αρχιπελάγους) συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και υλικά πρώτης ανάγκης (ακολουθεί κατάλογος) 

Δηλώσεις εθελοντικής προσφοράς στο τηλ. επικοινωνίας 6977424250        
e-mail: anatropiglyfada@gmail.com/
http://anatropistiglyfada.blogspot.gr/

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΙΔΩΝ
Ανάγκη για πλαστικές λεκάνες και απορρυπαντικά για πλύσιμο στο χέρι, σεντόνια μαξιλαροθήκες (καθαρά μέσα σε πλαστικό περίβλημα- σακούλα).

τρόφιμα μακράς διάρκειας. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ SNACKS - ΟΧΙ ΧΥΜΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ - ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ - ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ - ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΧΥΜΟΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ - ΟΧΙ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ (ΤΟΝΟΣ, ΨΑΡΙΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΛΠ)
ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ - ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΣΚΟΥΠΕΣ - ΚΟΥΒΑΔΕΣ - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ
ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΧΛΩΡΙΝΗ
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
ΠΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ (ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ)
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΧΕΡΙΩΝ (ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ)
ΣΑΠΟΥΝΙΑ
ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ
ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ
ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ''Μόνο καθήκον μας ο άνθρωπος'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">