ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοίνωση ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.- Ψήφισμα για τον Ο.Λ.Π.

Με ψήφισμά της η Ριζοσπαστική κίνηση πολιτών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης τονίζει ό, τι ''θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αταλάντευτα και μαζικά για την προστασία της δημόσιας περιουσίας''

Επίσης στο ψήφισμα αναφέρουν ''Οφείλουμε να παραμείνουμε σταθεροί πολέμιοι των αποκρατικοποιήσεων'' 

Το ψήφισμα της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.

Η υπογραφή της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ είναι το τελικό αποτέλεσμα της δρομολογημένης εδώ και χρόνια προσπάθειας για ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά, που δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση δεν κατάφερε να το ανατρέψει, υποχωρώντας στις απαιτήσεις των δανειστών.

Η απώλεια του ΟΛΠ θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για την χώρα μας, τον Πειραιά αλλά και για τους εργαζόμενους σε αυτόν τον οργανισμό, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται και εναντιώνονται. 

Η συμπεριφορά δε των ΜΑΤ απέναντί τους, απαγορεύοντας τους την περασμένη Παρασκευή να πλησιάσουν το χώρο του Ζαππείου, όπου η Cosco και μέλη της κυβέρνησης γιόρτασαν την υπογραφή της συμφωνίας είναι απαράδεκτη, αποτελεί ντροπή και δεν ταιριάζει στην
υφή μίας αριστερής κυβέρνησης.

Η πώληση του ΟΛΠ, ενός λιμανιού με εθνική σημασία, είναι ήττα για όλες τις δυνάμεις της χώρας μας, ιδίως για όσες, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, είχαν εναντιωθεί σε αυτή την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να παραδώσουν τα όπλα. Οφείλουμε να παραμείνουμε σταθεροί πολέμιοι των αποκρατικοποιήσεων και υπέρμαχοι της εσωτερικής αναδιάρθρωσης και βελτίωσης της αποδοτικότητας των δημόσιων οργανισμών, με την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων.

Για εμάς, δεν έχουν μπει τίτλοι τέλους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αταλάντευτα και μαζικά για την προστασία της δημόσιας περιουσίας και του περιβάλλοντος από τον Πειραιά ως το Ελληνικό και τον Αστέρα, σε όλο το παράκτιο μέτωπο του Σαρωνικού και όπου αλλού χρειαστεί..

ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοίνωση ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.- Ψήφισμα για τον Ο.Λ.Π. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">