ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έχετε έστω και ίχνος ήθους οι δεξιοί στο δήμο Γλυφάδας;



Δήμαρχε Παπανικολάου, πραγματικά τα λόγια περιττεύουν, όταν ο οπαδός σας εκδότης χρησιμοποιεί παράλληλα του ονόματός σας και των πολιτικών της ΝΔ αυτού του τύπου φωτογραφίες, απευθυνόμενος στους δημότες και δημότισσες Γλυφάδας.

Δεν κατέχει άδικα τον τίτλο πορνοεκδότης, και λυπούμαστε ιδιαίτερα όταν γίνετε προσπάθεια από τη πλευρά της ΝΔ με τέτοιου τύπου ενέργειες να προσεγγίσουν τους συμπολίτες μας και να περάσουν στην κοινωνία.

Με νέα προκλητική ενέργεια ο εκδότης υποστηρικτής της διοικήσεως Παπανικολάου δείχνει στους συμπολίτες μας το ήθος του, και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο όσα δημοσιοποιήσαμε εις βάρος του από τον Γλυφάδα web.

Συγκεκριμένα με τίτλο ''ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ'' σε σημερινό δημοσίευμα γράφει: Για να είμαστε ξεκάθαροι  κι αγαπημένοι *εμείς δεν πουλάμε εκδούλευση σε κανέναν και δεν έχουμε  καμία δουλειά να απαντάμε σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που απευθύνονται σε Δημοτικούς Συμβούλους. 

Αυτοί οι κύριοι είναι μεγάλα παιδιά και μπορούν από   μόνοι τους να υπερασπιστούν τον εαυτόν τους, άλλωστε αν χρειαστεί και θελήσουν να σηκώσουν ανάστημα και να δώσουν απαντήσεις εμείς είμαστε πάντα εδώ  για  να ακουστεί η φωνή τους.

Όλοι αυτοί οι κύριοι δεν θα πρέπει να ξεχνούν την προτροπή του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου όταν ξεκάθαρος προχτές στην Δημοτική Συνεδρίαση, έβαλε τέρμα στην ανοχή και απευθυνόμενος προς όλους συνέστησε να στείλουν τους συκοφάντες και τους λασπολόγους στην δικαιοσύνη.

Όσοι λοιπόν  έχουν τα «αντρικά» και νομίζουν ότι θίγονται από τον Αρχιερέα της λάσπης και τους συνεργάτες του, ας πράξουν το αυτονόητο και *ας μην κρύβονται πίσω από τα δικά μας δημοσιεύματα σφυρίζοντας εκ του ασφαλούς.

* Είναι σαφές τι αναφέρει ο εν λόγω εκδότης, σε όσα έχουμε τονίσει με γαλάζιο χρώμα. Ενώ όπως αναφέρει δεν πουλάει εκδούλευση σε κανέναν, οι διοικούντες κρύβονται πίσω από τα δικά του δημοσιεύματα. Αποκαλύπτεται μόνος του, και δεν χρειάζεται να κοπιάσει κάποιος. Από τα δικά του λεγόμενα ξεσκεπάζεται και καθίσταται αυταπόδεικτο ό, τι τελεί σε εντεταλμένη έμμισθη υπηρεσία, είτε προσπαθεί με αυτή τη μέθοδο να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από την διοίκηση και τον δήμαρχο.

Δείτε κυρίες και κύριοι το επίπεδο της δημοσιογραφίας που ενισχύει ο δήμος Γλυφάδας και συγκεκριμένα η δημοτική αρχή, και τι έχει δημοσιοποιήσει ο εν λόγω παράλληλα με πολιτικού περιεχομένου ειδήσεις


Ο κ. Γιαννακόπουλος με αφορμή την ανάρμοστη φωτογραφία και κείμενο του εν λόγω εκδότη αναφέρει: Δήμαρχε, μόνο ο Καραχάλιος θα σε ταίζει με αυτά που έχει αναρτήσει, όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση, αν συνεχίζεις να εγκληματείς σε βάρος του δημοτικού χρήματος, διότι οι άλλοι θα την έχουν κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, όπως έγινε με τους Κοκκορέους, (βλ. και Τσαμπήρα), πλην του υπασπιστή του ''μπάτσου'' !!! 

Και προς τον εκδότη: Άντε να δούμε, έχεις!!!
Σε λίγες ήμερες θα αυτοεξευτελιστείς και με την σφραγίδα του κράτους !!!

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες, και ειδικότερα εσείς που επιλέξατε αυτή τη Νεοδημοκρατική διοίκηση θεωρείτε ό,τι τα παιδιά σας πρέπει να βλέπουν τα κατάπτυστα δημοσιεύματα του εν λόγω; Δεν οφείλετε ως ΝΔ να σηκώσετε και εσείς το βάρος να ξεβρομίσει ο τοπικός τύπος από πορνογραφικού και προσβλητικού περιεχομένου εκδότες ; 

Είναι πολλά χρόνια που ο εν λόγω χρησιμοποιεί αυτού του τύπου εικόνες αναφέροντας ονόματα πολιτικών, και ευθέως δείχνει το επίπεδο του τοπικού ''τύπου'' το οποίο δεν τιμά και δεν κοσμεί το τόπο μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έχετε έστω και ίχνος ήθους οι δεξιοί στο δήμο Γλυφάδας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">