ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας

Με έκπληξη παρακολουθούμε τα τοπικά δρώμενα όσων αφορά τις Εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή 3 Απριλίου.

Για πολλοστή φορά διαπιστώνουμε την εξαπάτηση που γίνετε μπροστά στα μάτια του συνόλου των συμπολιτών μας, και διερωτώμαι πως θα κερδίσουν ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη του λαού, όταν από τα έδρανα του δήμου επί δυο χρόνια συνεχίζουν τις παρανομίες του Σ.Σφακιανάκη, και του Κ.Κόκκορη.

Είναι απορίας άξιο, αν καταφέρουν με εξαπάτηση και εμπαιγμό να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, παρανομούντες σύννομων αιτήσεων, οι οποίες πρωτοκολλήθηκαν στο δήμο, και ζητήσαμε να περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Αν θεωρούν ορισμένοι ό, τι η εμπιστοσύνη του κόσμου κερδίζετε με επιλεκτική προβολή, και τάισμα με μαύρα κάτω από τα τραπέζια απατώνται οικτρά.

Με ''τρακοσάρες'' και ''πεντακοσάρες'' σε ''εκδότες'' ιστοσελίδων και τοπικών εφημερίδων, οι οποίοι εξ ολοκλήρου βάφτηκαν γαλάζιοι, και εμφανίστηκαν ετεροχρονισμένα έχοντας ως βασικό στόχο τον κατακερματισμό και αποπροσανατολισμό των συμπολιτών μας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του λαού;   

Όσοι εκ των συμπολιτών μας έχουν μάτια βλέπουν, καθώς επίσης κρίνουν όπως και εμείς.

Έχοντας το βασικό δεδομένο παρανομιών από τα έδρανα του δήμου, σε σύννομες αιτήσεις αρκετών οι οποίοι αξιώνουν την εκλογή τους στις εσωκομματικές εκλογές, μπορούμε να σχηματίζουμε άποψη της ποιότητας του αποτελέσματος. 

Βλέπουμε να γίνετε κυριολεκτικά ισοπέδωση της νοημοσύνης των συμπολιτών μας, από άτομα τα οποία με δόλο παρανομούν επί δυο χρόνια σε σύννομες αιτήσεις. 

Στηρίζουν ένα απαράδεκτο δήμαρχο, ο οποίος για την ανάληψη του δήμου εξαπάτησε τους συμπολίτες μας, και είναι ο αρχικά εγκληματικά κινούμενος παρανομώντας σε σύννομες αιτήσεις, ενώ επιλεκτικά φρόντισε να ταΐζονται κάθε λογής ημέτεροι με τα χρήματα των συμπολιτών μας, ακόμα και πλήρως αναξιοκρατικά. 

Όσοι συμπολίτες μας είναι ορθά σκεπτόμενοι γνωρίζουν τι πρεσβεύουν αυτά τα άτομα σε τοπικό επίπεδο, και κατά πόσο πρέπει να τύχουν υποστηρίξεως.

Σαφώς υπάρχουν και δημότες - δημότισσες μιας διαφορετικής κουλτούρας, οι οποίοι στο καθεστώς δούναι και λαβείν θα τρέξουν να υποστηρίξουν παρανομούντες και εγκληματικά στοιχεία, τουλάχιστον για εμάς, που βρισκόμαστε επί δεκαετίες δημόσια έκθετοι, τονίζοντας την πλήρη ακαταλληλότητα των εν λόγω ατόμων.

Πείτε όχι στην εξαπάτηση,  πείτε όχι στους εγκληματίες, οι οποίοι από τα έδρανα του δήμου μεθοδεύουν για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα την φυσική εξόντωσή μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">