ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγοράζετε με τα χρήματα της ''ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε'' τους συμπολίτες μας ;


Σύμφωνα με πληρωμένο δημοσίευμα ένας από τους παρανόμους σε σύννομες δικές μας αιτήσεις αναφέρει για την εξαπάτηση των συμπολιτών μας.

''Η αγάπη μου για τη Γλυφάδα μας με έχει κρατήσει μάχιμο όλα αυτά τα χρόνια''. ''Η επιθυμία μου για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με ωθούν για μια ακόμη φορά στο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ώστε να συνεχίσω το έργο μου και να ολοκληρώσω το όραμα μου''.

Το όραμά τους είναι ο τόπος μας να κομματοκρατείται από απαράδεκτα άτομα, τα οποία λειτουργούν κατά το δοκούν υπέρ ημέτερων και εξοντώνοντας τους υπολοίπους δημότες με διαδρομή δεκαετιών. 

Δυναμικός με έντονο ρόλο, ηγήθηκα όλων των δράσεων που οδήγησαν σε σημαντικές διακρίσεις και νίκες στη Γλυφάδα, ανακηρύσσοντας την πρώτο κόμμα σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Στις 3 Απριλίου είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εκπροσωπούν επάξια την τοπική μας κοινωνία, και με ευθύνη να αποκτήσουν ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη του λαού.

Και η έμμισθη εξαπάτηση συνεχίζεται:

Έτοιμος πάντα να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, καταγράφει στο ενεργητικό του παρεμβάσεις που έλυσαν προβλήματα, και βοήθησαν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Και η έμμισθη εξαπάτηση ολοκληρώνεται:

Αγαπητός σε όλο τον κόσμο, είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας ενεργά με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Υποσημείωση του Γλυφάδα web, και συγκεκριμένα του Γιάννη Κουρδομένου: Το ψέμα διαχρονικά έχει κοντά ποδάρια, και εμείς πιστοποιούμαι επώνυμα και δημόσια ό,τι συνολικά ως κομματική διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, έχετε καταργήσει τη νομιμότητα, και την ορθή χρηστή διοίκηση, αποκλειστικά κλείνοντας παρασκηνιακά συμφωνίες υπέρ ημέτερων.

Τονίζεται ό,τι αποτελείται εγκληματική οργάνωση, έχοντας έναν επαγγελματία πολιτικό στη θέση δημάρχου ώστε να καταργεί τη νομιμότητα στο τόπο μας.

Είναι ο τόπος κύριε μου εσάς ; Η Γλυφάδα είναι ο δικός σας τόπος ;

Πείτε στους συμπολίτες μας που γεννηθήκατε ; 

Επίσης, πείτε ποιοι σας καθορίζουν να λειτουργείτε ως εγκληματίες από τα έδρανα του δήμου παρανομώντας κατά των δημοτών ;

Πως επιτρέπετε ως πρόεδρος της τοπικής ΟΜ της ΝΔ ένας δήμαρχος να καταργεί τη νομιμότητα ;

Αν δεν γνωρίζετε πόσα χρόνια και ποιοι παρανομούν σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις, όπως σήμερα ο απαράδεκτος Παπανικολάου, είστε ''εξωγήινος'' για τη τοπική κοινωνία, άρα πως αντλείτε το δικαίωμα εκλογής σας ; 

Αγοράζετε με τα χρήματα της FARMEX ''ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε'' τους συμπολίτες μας ;

Υποσημείωση: Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι μαζί σας έπειτα από πολλά χρόνια τοπικών δημοσιευμάτων, και ουδεμία πρόθεση είχα η έχω να σας σπιλώσω, όμως, εξηγήστε επαρκώς τι πράττεται επί του παρόντος στο δήμο Γλυφάδας.

* Τονίζεται ό,τι σχεδόν συνολικά τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, καταλαμβάνονται από παρανομούντες κατά του τόπου μας και ημών των ιδίων, σύμφωνα με σειρά σύννομων αιτήσεων οι οποίες δεν πέρασαν στο ΔΣ του δήμου Γλυφάδας, και ενώ ζητήσαμε να υπάρξουν τοποθετήσεις επί των παρανομιών των δημοτικών αρχών, ουδείς εδέχθη να τοποθετηθεί, άρα σχεδόν το σύνολο των αιρετών αποτελείται από παρανομούντες.

* Οι κύριοι και κυρίες γνώριζαν παρασκηνιακά να μεθοδεύσουν τους διορισμούς σε οποίο καθεστώς ημέτερων, όπως και τη χρηματοδότηση με αδιαφανείς πιστώσεις φερόμενων τοπικών εκδοτών και δημοσιογράφων ώστε να εξυπηρετούνται τα προσωπικά τους οφέλη, και ενώ ήταν λαλίστατοι παρασκηνιακά με όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, από τα έδρανα δεν ανέφεραν το ελάχιστο. 

* Συνολικά οι παρατάξεις Γλυφάδας έχουν ενσκήψει σε γραφικές καταστάσεις, τις οποίες διαμόρφωσαν σε επίπεδο δήμου ώστε να εξυπηρετούνται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα αντί του τόπου και του συνόλου των δημοτών. 

Θαρρείτε ό, τι δεν διαθέτουμε τα πειστήρια των επιλεκτικών σας τακτικών ; Θεωρείτε ό, τι δεν διαθέτουμε τα αποδεικτικά για την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ;
Θεωρείτε ό, τι δεν έχουμε τα στοιχεία όλων των απαράδεκτων διοικήσεων, αιρετών, οι οποίοι παρέλασαν από το δήμο Γλυφάδας, όπως, και πόσα διατέθηκαν επιλεκτικά τόσα χρόνια, όπως και σήμερα, και σε ποιους ; 


Οι συμπολίτες μας είναι τυφλοί ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγοράζετε με τα χρήματα της ''ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε'' τους συμπολίτες μας ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">