ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Θεατρική παράσταση με τον Κώστα Βουτσά

Με αφορμή την παράσταση στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», όπως και την δημοσιοποίηση του εν λόγω θέματος από τον γνωστό πορνοεκδότη - συκοφάντη έχουμε να αναφέρουμε.

Δήμαρχε Παπανικολάου, δεδομένου ό, τι ο ίδιος ο συκοφάντης εκδότης αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμα ό, τι κρύβεστε πίσω από αυτόν, μπορείτε να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας πόσα του παρέχετε και σε ποιο καθεστώς ;

Επίσης, συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε δημοσίευμα του δελτίου τύπου αναφέρει για το επίπεδο θεατρινισμού από τη πλευρά του δημάρχου. Ούτε εμείς έχουμε συναντήσει μεγαλύτερους θεατρίνους από ορισμένους πολιτικούς, όπως είναι και ο Γιώργος Παπανικολάου. 

Θυμίζουμε σειρά αιτήσεων μας από τις πρώτες ημέρες ανάληψης του δήμου Γλυφάδας, και πλήρη αδράνεια - Παρανομία από τη πλευρά του δημάρχου. Μη ξεχνάτε ό, τι ακόμα και σε πρόσφατο προχθεσινό δημοσίευμα στην Καθημερινή φάσκει και αντιφάσκει. 

Δεν μπορεί από τη μια ο Γ.Παπανικολάου να επισημαίνει  ''στη χώρα μας δεν κουβεντιάζουμε σχεδόν τίποτα με τρόπο οργανωμένο και συστηματικό'', και να είναι ο ίδιος ο οποίος παρανόμησε ενώ του ζητήθηκε με Αιτήσεις να συζητηθούν συγκεκριμένα ζητήματα στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας.

Είναι απαράδεκτη η τακτική που ακολουθείται συστηματικά από εποχής Σφακιανάκη, μέχρι σήμερα, κατά των δημοτών και της Γλυφάδας, ενώ στον αντίποδα το πελατειακό σύστημα της ΝΔ καλά κρατεί ακόμα και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας υπέρ ημέτερων, κομματικών, παραταξιακών, κ.α.

Θα δοθεί ξανά η ευκαιρία σε υποκριτές να διοικήσουν ; Ο δήμος χρειάζεται ειλικρινείς και δίκαιους ανθρώπους. Υπάρχει πιο ακραία μορφή bullying στο δήμο Γλυφάδας εις βάρος των δημοτών από την ίδια την δημοτική αρχή ;

Σημειώνεται ό, τι τα δελτία τύπου του δήμου Γλυφάδας συντηρούν τοπικά την αντιδημοκρατικότητα, δεδομένου ό, τι η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο Παπανικολάου, ο οποίος θα ήταν δήμαρχος όλων των δημοτών, φροντίζει δια μέσω έμμισθων να εξυπηρετούνται οι προσωπικές τους βλέψεις και προβολή, ενώ ουδέποτε έχει υπάρξει ένα δελτίο τύπου του συνόλου των υπολοίπων παρατάξεων και δημοτών. Υπάρχει ο δήμος όλων των δημοτών ;

Εξετάστε τις επιλογές ενός απαράδεκτου δημάρχου, στην ίδια μας τη πόλη, ενώ παρανομεί σε σύννομες αιτήσεις, δια μέσω του έμμισθου στο γραφείο τύπου, ο ευρωπαϊστής δήμαρχος έκοψε το σύνολο από τοπικές ιστοσελίδες από την Ιστοσελίδα του δήμου, ώστε να παρουσιάζονται ως τοπικά ΜΜΕ αποκλειστικά τα συστημικά και τα δεξιόστροφα. 

Αυτό το δήμο θέλουμε κυρίες και κύριοι ; 
Δεν αποτελούν κάτι ανάλογο του bullying οι ενέργειες του δημάρχου Παπανικολάου ; 
Αλήθεια τι έγινε ο δήμος όλων των δημοτών ;
Ποιοι δικαιούνται να κόβουν όσα προηγήθηκαν στη Γλυφάδα, και να εγκρίνουν όσα ακολούθησαν ετεροχρονισμένα ως κακέκτυπα ;

A.Γιαννακόπουλος: Ποιο θεατρίνος από τον Παπανικολάου, δεν υπάρχει. Ο Κώστας Βουτσάς ωχριά μπροστά του !!!. Δεν υπάρχει αντίγραφο του, το πρωτότυπο καταστράφηκε.

Το δελτίο τύπου του δήμου Γλυφάδας 

Στο κατάμεστο από μαθητές, δασκάλους και γονείς δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παράσταση του Κώστα Βουτσά για παιδιά και νέους με τίτλο «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων». Η παράσταση πραγματεύεται το φαινόμενο του bullying (εκφοβισμός).

«Είναι μεγάλη μας τιμή που ένας θρύλος του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου ήρθε στην πόλη μας για να παρουσιάσει ένα έργο με ιδιαίτερα κοινωνικά μηνύματα, για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που τίμησε τον Κώστα Βουτσά για την μεγάλη προσφορά του στον πολιτισμό. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός ευχαρίστησε τον Δήμο Γλυφάδας για την πρωτοβουλία να τον προσκαλέσουν στην πόλη και κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα και να συμβάλει στον αγώνα κατά του bullying.

«Ευχαριστώ τον πολυαγαπημένο μας Κώστα Βουτσά για τις στιγμές που μας προσφέρει και τα μηνύματα που μας μεταδίδει, καθώς και όλους τους συναδέλφους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας.

Στόχος της παράστασης είναι να προκαλέσει θετικές αλλαγές στην κοινωνία και να συμβάλει στην καταπολέμηση των φαινομένων βίας και εκφοβισμού μέσα κι έξω από τα σχολεία. Επίσης σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και τον γόνιμο προβληματισμό για το bullying. Η παράσταση θέτει ερωτήματα και παρακινεί για δράση και αντίσταση.

Ένα στρογγυλοκέφαλο παιδί γεννιέται σε μια χώρα μυτεροκέφαλων. Θα αντιμετωπίσει τη σκληρότητα, την κοροϊδία και τον εκφοβισμό από τους συνομηλίκους του. Ο βασιλιάς της χώρας (Κώστας Βουτσάς) στέλνει όλα τα παιδιά, στο στρογγυλό δάσος. Εκεί θα ανακαλύψουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να χτίσουν μια θετική στάση για τη ζωή και υγιείς σχέσεις με τους άλλους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Θεατρική παράσταση με τον Κώστα Βουτσά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">