ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Blue Money Show - Βουλιαγμένη 22. 04. 2016



Το πολυσυνέδριο «Blue Money Show», με κεντρικό συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σας καλούμε όλους και όλες στην είσοδο του Αστέρα Βουλιαγμένης για μια μαζική διαμαρτυρία κατά  των επενδύσεων στη περιοχή.

Μας μιλάνε για καταπολέμηση της ανεργίας, και αποτελεί τουλάχιστον εμπαιγμό της νοημοσύνης μας, όταν επί δεκαετίες οι δήμοι λειτουργούν υπέρ των ημέτερων και γνωριζόντων.

Ακόμα και ο τίτλος ''Blue Money Show'' είναι προκλητικός, και προϊδεάζει για τον χαρακτήρα των εκδηλώσεων. 

Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με τα δυο μέτρα και σταθμά που ισχύουν στην περιοχή μας ( Νότια Προάστια Αττικής ) όπου μια ολιγαρχία του πλούτου, διαπλέκει σε όλα τα επίπεδα κατά της ευημερίας του κοινωνικού συνόλου, και προσπαθεί να αλλάξει τον φυσικό χαρακτήρα της περιοχή μας. 

Ακόμα και οι εκδηλώσεις στην λίμνη της Βουλιαγμένης, αποτελούν πρόκληση και παραβίαση όσων πρέπει να ισχύουν στο χώρο.

Οι γνωρίζοντες, και τα συμφέροντά τους, προκλητικά προσπαθούν να αλλάξουν στο τόπο μας όσα πρέπει να προστατεύονται, και να είναι ελεύθερα για το κοινωνικό σύνολο.

Αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικά μνημεία, και εν γένει ο ενδογενής φυσικός περιβάλλων χώρος δεν πρέπει να ταράσσεται, ούτε να αλλοιώνεται, και ειδικότερα με τσιμεντοποίηση.

Οι αρμόδιοι σε όλα τα επίπεδα, κυβέρνησης, περιφέρειας, δήμων, όφειλαν να προστατεύουν το τόπο μας αντί να δέχονται την υποτιθέμενα ανάπτυξη η οποία καταστρέφει την περιοχή μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Blue Money Show - Βουλιαγμένη 22. 04. 2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">