ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

23ος γύρος Αττικής - Εκκίνηση από το Λαιμό της Βουλιαγμένης

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ιστορικών Αυτοκινήτων διοργανώνει, υπό της αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το Σάββατο 23 Απριλίου, τον 23ο Γύρο Αττικής, ένα απαιτητικό regularity rally (αγώνας όχι ταχύτητας, αλλά επιδεξιότητας, οδικής ναυτιλίας και ακρίβειας παλαιών αυτοκινήτων) για καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα, που θα κινηθεί σε διαδρομές της Νότιας Αττικής.

Η εκκίνηση θα δοθεί αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, από το Λαιμό της Βουλιαγμένης και ο αγώνας θα αποτελείται από μία απλή διαδρομή συνολικού μήκους 100 χλμ και από 4 ειδικές διαδρομές ακρίβειας δευτερολέπτου. 

Ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν στην ταβέρνα «ΜΥΘΟΣ» στην Ανάβυσσο. Θα συμμετέχουν ιστορικά αυτοκίνητα με πιστοποιητικά FIVA ή FIA κατασκευής έως το 1986, χωρισμένα σε κατηγορίες Ε, F1-3, F4-5, G1, G2, G3, G4 & G5, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος με πιστοποιητικό FIVA κατασκευής έως το 1996, για τα οποία έχει θεσπιστεί ειδική κατηγορία Youngtimer.

Την εκκίνηση του αγώνα θα κάνει ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος στη συνέχεια θα επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου, Νίκου Ζυγούρη και θα συμμετέχει στον αγώνα ως συνοδηγός.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

14:30-15:25 Συγκέντρωση και Διοικητικός έλεγχος στο Λαιμό Βουλιαγμένης
15:30 Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου
15:30-18:00 Λαιμός – Βουλιαγμένη – Λιμανάκια – Βάρκιζα – Βάρη – Κορωπί – Καλύβια – Κερατέα – Πλάκα – Σούνιο – Αγ. Κωνσταντίνος – Ανάβυσσος
18:00 Τερματισμός στην Ταβέρνα ΜΥΘΟΣ στην Ανάβυσσο
18:30-20:30 Δείπνο, ανακοίνωση αποτελεσμάτων & απονομή κυπέλλων

Για πληροφορίες και κανονισμό στα τηλέφωνα 210 97.04.457 και Ηλίας Μανιάτης 6944 351533 ή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ. Ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Στη Γλυφάδα και το Ελληνικό - Αργυρούπολη επί δεκαετίες έχουμε τους δημάρχους και τα κόμματα του παλαιοκομματισμού, οι οποίοι αδράνησαν στις ορθές πολιτικές, τις οποίες εμείς περάσαμε στις εκάστοτε κυβερνήσεις, ώστε το πρώην αεροδρόμιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο και πίστα αγωνιστικών αυτοκινήτων F1

Τα κόμματα και οι πολιτικοί έκαψαν το τόπο μας σε όλους τους τομείς, όπως και την ουσιαστική ΑΝΑΠΤΥΞΗ των Νοτίων προαστίων Αττικής με ΤΟΥΡΙΣΜΟ και ΠΡΟΒΟΛΗ της χώρας ) Το ΠΑΣΟΚ πέρασε την δική μας πρόταση, όμως, δεν υπήρχε διάθεση ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή μας για το όφελος όλων των κατοίκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 23ος γύρος Αττικής - Εκκίνηση από το Λαιμό της Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">