ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σταμάτη και Τάσο πρέπει να ντρέπεστε για όσα ισχύουν στη πόλη μας

Σταμάτη και Τάσο πρέπει να ντρέπεστε για όσα ισχύουν στη πόλη μας, και είναι απορίας άξιο με ποια επιχειρήματα θα συμμετάσχετε στις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Γλυφάδα.

Χιλιάδες από τους συμπολίτες μας γνωρίζουν πόσες δεκαετίες υφίστατο στο τόπο μας το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο στα FM, ( ΓΛΥΦΑΔΑ FM ) καθώς επίσης γνωρίζουν ποιος πρωτοστάτησε στον χώρο ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη και δημοτικές - ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας.

Επίσης, γνωρίζουν ότι ήμουν δημόσια, σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση, ο μοναδικός λειτουργός σε τοπικό επίπεδο που ύψωσε την σημαία κατά των κομμάτων παλαιοκομματισμού (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) σε περιόδους που το σύνολο των υπολοίπων τοπικά σιωπούσε.

Σαφέστατα γνωρίζουν ότι για τις ριζοσπαστικές και ανατρεπτικές τοποθετήσεις μου ( πολιτική ιδεολογία ) δέχτηκα σειρά από αναίτιες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, κάτι που δεν έχει ισχύσει για κανένα μέλος και στέλεχος της τοπικής ΟΜ στη Γλυφάδα.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν επαρκώς ότι πριν από αρκετά χρόνια σήκωσα και στο διαδίκτυο το φορτίο δημόσιας και επώνυμης υποστήριξης της ανατροπής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την διακυβέρνηση της χώρας, ώστε να υπάρξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό το φορτίο δεν το επωμίστηκε επώνυμα και δημόσια κανείς από εσάς.

Τονίζεται ότι στα νότια προάστια, και κυρίως στη Γλυφάδα, δεν υπήρχε ούτε ένας τοπικός εκδότης, η  διαδικτυακός, ο οποίος να υποστηρίζει την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, και ο δικός μου ρόλος ήταν καταλυτικός ώστε να επηρεαστούν και αρκετοί άλλοι οι οποίοι στην συνέχεια των δικών μου δημοσιευμάτων δημοσιοποιούσαν και ορισμένα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.

Δεδομένων των προαναφερομένων, και κυρίως λόγω του αυταπόδεικτου, επί ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να υπηρετούνται οι ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και όσα εδραιώθηκαν επί εποχής αυτών των κομμάτων, σε συνάρτηση με την πλήρη αναλγησία από τη πλευρά της τοπικής ΟΜ, ώστε να αποκατασταθούν η δικαιοσύνη και η τοπική μας δημοκρατία, καθίσταται σαφής ο σκοτεινός και ασαφής ρόλος των τοπικών στελεχών και μελών της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.

Επισημαίνεται ότι έπειτα από σειρά δικών μου ενεργειών, θέτοντας υπόψιν των κυβερνητικών στελεχών, τις δόλιες και καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά ημών επί εποχής διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, από τα δικά τους στελέχη, όσο υπηρετούσαν διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες με σειρά Αντισυνταγματικών και χωρίς ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΜΕ, η τοπική οργάνωση, όπως και το σύνολο όσων βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις δεν έχουν συνδράμει σε κανένα βαθμό.  

Λόγω του ότι ακόμα και σήμερα ο υποφαινόμενος προασπίζεται τα ιδεώδη της αριστεράς, όπως και τα δημόσια αγαθά, ( Ελεύθερες παραλίες, κατά του νεκροταφείου στον Υμηττό, άδειες λειτουργίας στις ραδιοτηλεοράσεις, κ.α.), τα οποία έχουν γίνει βορά συγκεκριμένων συμφερόντων, είτε για εξυπηρέτηση του πελατειακού συστήματος, είτε εν γένει συμφερόντων, μπορείτε να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας πως θα αξιώσετε συμμετοχή στα κοινά του δήμου Γλυφάδας, όσο οι συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι επί ενάμιση χρόνο αντί η τοπική ΟΜ να είναι αλληλέγγυα κωφεύει και κρύβετε;

Μπορείτε να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας πως λειτουργούν επί ενάμιση χρόνο όλες οι διαπλεκόμενες ραδιοτηλεοράσεις στο απυρόβλητο χωρίς ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ενώ έπειτα από σειρά αιτήσεων, ψηφίσματος, και δημόσιων εκκλήσεων, τόσο η τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι αρμόδιοι της κυβέρνησης, Αλ. Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Χρ. Σπίρτζης, δεν έχετε πράξει συνολικά το ελάχιστο για την δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη που υποσχεθήκατε στο λαό;

Προφανώς παριστάνεται τους Κινέζους, οι οποίοι αδυνατούν να γνωρίζουν ότι το σύνολο των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων έγινε διότι αξίωναν ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ από τον υποφαινόμενο, ενώ κουκούλωναν το σύνολο των υπολοίπων οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς άδειες λειτουργίας !!!

Όποτε θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι, κάντε μια προσπάθεια να  εξηγήσετε επαρκώς τι ισχύει επί ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν έχει αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η δημοκρατία, και αν ο δικός σας ρόλος είναι διάφανος και καθαρός, η λειτουργείτε αποκλειστικά υπερασπιζόμενοι και υπηρετώντας όσα διαμόρφωσαν τα κόμματα παλαιοκομματισμού τα οποία έριξε ο λαός από την εξουσία.

''Το καραβάνι δεν πρόκειται να προχωρήσει, διότι το καραβάνι το σέρνουν τα ''σκυλιά'', τα οποία ενίοτε ουρλιάζουν, όμως χωρίς τα ''σκυλιά'' το καραβάνι δεν μετακινείτε''

Όπως γνωρίζετε τα σκυλιά επί ενάμιση χρόνο είναι ατάιστα, ενώ όσοι βρίσκονται μέσα στα έλκηθρα είναι διαρκώς μπουκωμένοι και μασάνε διαρκώς.

Τα σκυλιά το ένα μετά το άλλο είτε ψοφούν, είτε λύνουν τα σχοινιά και φεύγουν από το καραβάνι, και να δούμε ποιοι και πως θα σύρουν το καραβάνι._

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
12 χρόνια χωρίς λειτουργία

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τα κατασχεμένα της τοπικής δημοκρατίας με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις βρίσκονται στις αποθήκες της ΕΡΤ, την οποία επαναλειτούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνοντας 4.000 χιλ. εργαζομένους ώστε να καταργούν την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

* Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης εκτός από έμμισθος του δημοσίου, και αποσπασμένος στο γραφείο βουλευτού, είναι και αντιπρόεδρος ΜΚΟ.

* Ο Τάσος Ταστάνης διατελεί πρόεδρος του ΟΑΣΑ διορισμένος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αγωνιστής των δημοσίων αγαθών.

* Ο Γιάννης Κουρδομένος με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και λειτουργώντας αγωνιζόμενος επί δεκαετίες σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ώστε να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα μας και να υπάρξει μετεξέλιξη Ιδιωτικών και δημοτικών Ρ/Τ, δεν διατελεί ούτε έμμισθος του δημοσίου, ούτε διορισμένος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με υψηλό μισθό, ούτε είναι πρόεδρος και αντιπρόεδρος ΜΚΟ.

Ισχύουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όταν το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν πράττουν τα αυτονόητα; ( Οι παρτάκηδες της Πολιτικής το πρώτο χρόνο χαίρονται. Στη δική μας χώρα λόγω συγκεκριμένων ιδιαιτεροτήτων του λαού μπορεί να χαρούν λίγο περισσότερο, όμως, ο χρόνος τους τελειώνει !!! ) Μήπως θεωρούν ότι οι συμπολίτες μας είναι ανεγκέφαλοι; 

Οι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το σύνολο των υπολοίπων αριστερών συνεργαζόμενων, είχε κατέβει και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και είχε λάβει 800 ψήφους εκλέγοντας ένα σύμβουλο; Η μήπως οι συμπολίτες μας αδυνατούν να γνωρίζουν πως προήλθε τοπικά η αύξηση 500% των ποσοστών της; Η αύξηση των ποσοστών μήπως οφείλετε στον κ. Ταστάνη; ( Στις επόμενες δημοτικές οι αποδείξεις, ώστε να καταστεί σαφές αν θα πάρουν έστω και τις 800 ψήφους του παρελθόντος)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σταμάτη και Τάσο πρέπει να ντρέπεστε για όσα ισχύουν στη πόλη μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">