ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Ηλικιωμένος χτύπησε κατεβαίνοντας από το λεωφορείο

Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο στο Ελληνικό  το απόγευμα της Πέμπτης στις 7:00 μ.μ.  87χρονος χτύπησε πέφτοντας με το πρόσωπο.

Ο οδηγός αντί να σταματήσει στην στάση αποβίβασε τους επιβάτες αρκετά μέτρα πριν από την στάση σε σημείο που υπάρχουν παρτέρια.

O 87χρονος  λίγο έλειψε να χάσει τα μάτια του κατεβαίνοντας από το λεωφορείο. Έχασε την ισορροπία του ( σκόνταψε ) πάνω στα παρτέρια με τα κλαδιά με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο

Ο άτυχος 87χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.



Στη φώτο φαίνεται καθαρά που είναι παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα στην λεωφόρο Ιασωνίδου, λίγα μέτρα πριν και μετά την στάση. Προφανώς κανείς στην τριτοκοσμική Ελλάδα δεν βλέπει το απαγορευτικό.


Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η στάση είναι δέκα μέτρα πιο κάτω από το σημείο στο οποίο ο οδηγός του λεωφορείου αποβίβασε τους επιβάτες, και στην στάση δεν υπάρχουν παρτέρια με κλαδεμένα φυτά τα οποία με τον τρόπο που έχουν κοπεί αποβαίνουν επικίνδυνα για όποιον χάσει την ισορροπία του και πέσει πάνω τους.






Εμείς από τη πλευρά μας ενημερώνουμε τόσο τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Τάσο Ταστάνη, όσο και τον δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού κ. Κωνσταντάτο, και θα σας ενημερώσουμε αν υπήρξε ενδιαφέρον τόσο από τη πλευρά του προέδρου του ΟΑΣΑ, όπως και απο τη πλευρά του δημάρχου Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Γ.Κ

Υ.Γ: Πράγματι από το δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού επικοινώνησαν μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση, και μας είπαν ότι θα φροντίσουν για το καθημερινό πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης. Από τη πλευρά του προέδρου του ΟΑΣΑ δεν υπήρξε καμία απολύτως ενέργεια. ( Είδες η αλληλέγγυα αριστερά ; ) Κάθε συμπολίτης μας θα περίμενε το ενδιαφέρων από τη πλευρά του Τάσου Ταστάνη, ο οποίος σε κάθε δήλωση δεν ξεχνά να αναφερθεί στην ευαισθητοποίηση του για τους πληττόμενους συμπολίτες μας, και στο αμέριστο ενδιαφέρων του ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες. Εμείς τον ενημερώσαμε, ο ίδιος όμως κωφεύει για σειρά ζητημάτων, και το δεδομένο αυτό το κρατάμε για τον κατάλληλο χρόνο.




Υποσημείωση - Πρόταση:  Οι αρμόδιοι πρέπει να φροντίσουν άμεσα κάποιες παρεμβάσεις όσων αφορά τα επικίνδυνα παρτέρια, ( όπως σε άλλα σημεία της Ιασωνίδου) όπως και για κλήσεις, δεδομένου ότι η λεωφόρος Ιασωνίδου σε καθημερινή βάση δεν είναι ούτε μονής κυκλοφορίας.

* Επίσης, το χάλι με το φανάρι στην συμβολή Ιασωνίδου - Βουλιαγμένης, το οποίο ανάβει πράσινο δυο δεύτερα, για την έλευση δυο αυτοκινήτων, πρέπει να τελειώνει άμεσα και να βρεθεί μια φόρμουλα καλύτερης εξυπηρέτησης όσων οδεύουν από την λεωφόρο Ιασωνίδου στο ρεύμα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

* Στο Μετρό Ελληνικού, είτε πρέπει να αλλάξουν οι στάσεις, και συγκεκριμένα η στάση στη κάθοδο Ιασωνίδου για το μετρό πρέπει να μεταφερθεί 50 μέτρα πιο πάνω από το σημείο στο οποίο βρίσκεται, διότι σε καθημερινή βάση το φανάρι δυο δευτερολέπτων, σε συνάρτηση με τα δεκάδες αυτοκίνητα τα οποία περιμένουν το πράσινο, όπως και όσα στρίβουν μπαίνοντας στην Ιασωνίδου, όπως και τα διπλοπαρκαρισμένα, παρακωλύουν τις συγκοινωνίες, είτε να διορθωθεί ο χρόνος του φαναριού στην συμβολή Ιασωνίδου - Βουλιαγμένης τουλάχιστον με διπλάσιο χρόνο δευτερολέπτων ( ΠΡΑΣΙΝΟ) για την έλευση των οχημάτων που περιμένουν στο φανάρι της Ιασωνίδου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Ηλικιωμένος χτύπησε κατεβαίνοντας από το λεωφορείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">