ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για πρώτη φορά νομιμότητα στην οικονομική ελίτ και την διαπλοκή

Του Γιάννη Κουρδομένου

Μετά από 25 χρόνια ανομίας και πολιτικοοικονομικής διαπλοκής επίσημα νομιμοποιείται η διαπλοκή από το ''πρώτη φορά αριστερά'' !!! 

Δημοσιεύθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν για πρώτη φορά επίσημες άδειες στα ιδιωτικά κανάλια.

Μέσω του διαγωνισμού θα δοθούν άδειες σε τέσσερις (4) τηλεοπτικούς σταθμούς που θα καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια.

Στην Ελλάδα της μεταδικτατορικής χούντας, επί 25 χρόνια λειτουργούν οι χρηματοδότες, οι ημέτεροι, και οι γνωρίζοντες των εκάστοτε κυβερνώντων,  
χωρίς ΆΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, και με σειρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΜΕ,  και ενώ αυταπόδεικτα η χώρα μας με όσους βρέθηκαν στο κοινοβούλιο τις τελευταίες δεκαετίες πασιφανώς είναι τριτοκοσμική χώρα, οι σημερινοί κυβερνώντες εξοφλούν κάποιες συναλλαγματικές στο μεγάλο κεφάλαιο  - στην οικονομική ελίτ.

Τα κόμματα της πολιτικής απάτης και νεοελληνικής σήψης, τα οποία προηγήθηκαν στην εξουσία, υπηρετούσαν και εξυπηρετούσαν αντισυνταγματικά τα συμφέροντα λίγων οικογενειών, και ενώ θα περίμενε κάθε Έλληνας και Ελληνίδα από αυτούς οι οποίοι αξίωσαν την θέση όσων κυβερνούσαν επί 42 χρόνια, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία την οποία υποσχόντουσαν ώστε να βρεθούν στις καρέκλες εξουσίας και προνομίων, η πολιτική απάτη και η χούντα συνεχίζονται με διαφορετικούς όρους.

Η χουντική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επισημοποιεί και νομιμοποιεί την διαπλοκή και τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ, λίγων οικογενειών, και συγκεκριμένα ξανά μιας χούφτας οικογενειών. 

Αν γνώριζα τι ακριβός διαμορφώνονταν, στηρίζοντας και τρέχοντας επί χρόνια για αυτό το κόμμα που κυβερνά σήμερα, ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το οποίο εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές υπέρ της οικονομικής ελίτ κατά κάθε έννοιας δημοκρατίας και συνταγματικής ομαλότητας, θα επέλεγα καλύτερα να βρίσκομαι στους κόλπους είτε της Νέας Δημοκρατίας, είτε του ΠΑΣΟΚ.

Θα επέλεγα καλύτερα να βρίσκομαι στους κόλπους της ΝΔ, η του ΠΑΣΟΚ, τα οποία επί τέσσερις δεκαετίες τέλεσαν εις βάρος μου σειρά καταχρηστικών κατασχέσεων, όμως, αναλογιστείτε ότι αυτοί ήταν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ενώ στον αντίποδα τα κυβερνητικά στελέχη, σήμερα, είναι δυο φορές προδότες του πολίτη, και κατά του συντάγματος, και του πολιτεύματος.  

Το πρώτη φορά αριστερά το έχουν καταργήσει στη πράξη συνολικά όσοι κυβερνούν, και όσοι βρίσκονται έμμισθοι σε οποιοδήποτε τομέα επί του παρόντος. 

Όσοι αδυνατούν, είτε να παρέχουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε σύννομες αιτήσεις του πολίτη, είτε να είναι πιστά εναρμονισμένοι με το Ελληνικό Σύνταγμα σε καμία περίπτωση δεν είναι αριστεροί, και πασιφανώς δεν υπήρξαν ποτέ ριζοσπάστες. 

Πόσο ριζοσπάστης, η αριστερός μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος επιθυμούσε την θέση του φερόμενου παλαιοκομματικού στελέχους ώστε να νομιμοποιήσει την διαπλοκή της οικονομικής ελίτ;

Πόσο επάξια μπορεί να βρίσκεται ένας νεοέλληνας υπουργοποιημένος όταν καταργεί το Ελληνικό Σύνταγμα με την υπογραφή του;

Πόσο σέβεται την αριστερά ένα κομματικό στέλεχος το οποίο από την διακυβέρνηση της χώρας νομοθετεί υπέρ της οικονομικής ελίτ και λίγων οικογενειών;

Οι κύριοι, οι οποίοι βρίσκονται στο Μαξίμου, γιατί δεν μας παρείχαν έπειτα από σύννομες αιτήσεις τεκμηριωμένες απαντήσεις; 

Μια ερώτηση που περιλαμβανόταν στις αιτήσεις προς τους αρμοδίους της σημερινής κυβέρνησης ήταν η ακόλουθη:

Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου, ο οποίος δεν έχει ανάλογο σε παγκόσμιο επίπεδο, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Μπορούν να συμμετάσχουν στην προκήρυξη για αδειοδότηση αριστεροί πολίτες;  Εσείς προσωπικά γνωρίζετε κάποιους αριστερούς με 30 εκατομμύρια ευρώ; 

Κυρίες και κύριοι, επί ενάμιση χρόνο δεν κυβερνά ο Ελληνικός λαός, δεν κυβερνούν ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι ψηφοφόροι τους οι οποίοι παρείχαν την λαϊκή εντολή, κυβερνούν τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ.

Ο νόμος έκτρωμα, ο οποίος καταργεί τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, παρέχοντας τέσσερις εθνικές άδειες στο μεγάλο κεφάλαιο, και εξυπηρετώντας την πολιτικοοικονομική διαπλοκή, όπως και τους έχοντες κατέχοντες, βγήκε από τα συρτάρια του μεγάλου κεφαλαίου ώστε να εξυπηρετήσει και υπηρετήσει τους δικούς τους σκοπούς, και σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο.

Στην γείτονα χώρα Ιταλία λειτουργούν δεκάδες εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα, το ανάλογο και στην Τουρκία, η οποία δεν ανήκει στην Ε.Ε., άρα τα συμπεράσματα είναι σαφή και δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας. 

Υποσημείωση: Όσοι κυβέρνησαν επί 42 χρόνια για εμάς δεν είναι Έλληνες, και σαφέστατα το ίδιο ισχύει και σήμερα, και έχω κάθε λόγο να το αναφέρω. Οι Έλληνες είχαν αξίες, διέθεταν μέτρο, και πάντα ακολουθούσαν ιεραρχικούς κανόνες. ''Δεν ξεκινάς από όσους ακολούθησαν, ξεκινάς από όσους προηγήθηκαν''. (Ακόμα και στoυς οίκους ανοχής  ισχύει ορθότερο ιεραρχικό σύστημα από αυτό που ακολουθείται από τους εκάστοτε υπαλλήλους του μεγάλου κεφαλαίου.)

Πρωτοστάτησα σε ένα χώρο ώστε να υπάρξουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και επί τέσσερις δεκαετίες όσοι βρέθηκαν στο Μαξίμου την καταργούν στη πράξη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για πρώτη φορά νομιμότητα στην οικονομική ελίτ και την διαπλοκή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">