ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προσοχή ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος από την Δικαιοσύνη !!!

Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή στους κυρίους και κυρίες που τους έβγαιναν εύκολα οι εξαγγελίες για δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη, κ.α., ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος για πολλοστή φορά από την Δικαιοσύνη. 

Άλλη μια ενδεικτική περίπτωση πως αντιλαμβάνονται οι αριστεροί του παρόντος την αλληλεγγύη και την δικαιοσύνη τα οποία υποσχόντουσαν, είναι και όσα ισχύουν επί των ημερών τους όσων αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Έχουμε χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες ως μη γενόμενο την οικονομική ζημία εκατομμυρίων ευρώ από τη πλευρά πολιτικών και αιρετών, και στον αντίποδα έχουμε περιπτώσεις ψυχικά ασθενών τους οποίους τους έστειλαν στη φυλακή διότι δεν έδωσαν παρόν κάθε 15 ημέρες στο Α.Τ. της περιοχής.

Όπως αντιλαμβάνεστε κυρίες και κύριοι, ακόμα και σήμερα υφίσταται ένα τερατούργημα Ελληνικής κοινωνίας και πολιτισμού, στο οποίο όσοι λειτουργούν στο σύστημα τυγχάνουν ειδικών προνομίων και μεταχειρίσεως, και οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν καταληστευτεί επί δεκαετίες βρίσκονται σε άλλο συντελεστή δικαίου.

Χαρακτηριστική πρόσφατη περίπτωση αποτελεί ψυχικά ασθενής συμπολίτης μας, ο οποίος λόγω της αρρώστιας του, και σε καθεστώς εξάρτησης, υπέπεσε στο ολίσθημα να κλέψει ένα καντήλι?

Ενώ φυλακίστηκε για το αδίκημα κλοπής καντηλιού, και έπειτα από ένα χρονικό διάστημα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ( για την κλοπή καντηλιού ) λόγω του ότι δεν έδωσε παρόν κάθε 15 ημέρες στο Α/Τ συνελήφθη και ξαναφυλακίστηκε. 

Επαναλαμβάνω, φυλακίστηκε για την κλοπή καντηλιού, και ενώ είχε εκτίσει χρόνια φυλακής, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και ξαναφυλακίστηκε, ενώ στον αντίποδα ορισμένοι οι οποίοι έχουν ζημιώσει με εκατομμύρια ευρώ το κοινωνικό σύνολο, και από θέσεις εξουσίας κακοδιαχειρίζονται και κακοδιοικούν τυγχάνουν τις απολύτου εύνοιας από τη πλευρά των συστημικών της συντεχνίας τους.

Προ μηνών ενημέρωσα αρκετούς εκ των συμπολιτών μας για άλλου τύπου ''δικαιοσύνη'' επί των ημερών μας, όπου ορισμένοι υπάλληλοι βρίσκουν τρόπους να βγάλουν μεροκάματο, πέραν του μισθού, ληστεύοντας ανυποψίαστους πολίτες, και έχοντας τη δυνατότητα να τους φορτώνουν στη συνέχεια και σειρά από κατηγορίες.

Παράλληλα με τους συμπολίτες μας, ενημερώθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί δικαιοσύνης, και η υπόθεση δρομολογήθηκε στο εσωτερικών υποθέσεων από το οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμα τελικό αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα η Ελληνική δικαιοσύνη, δεχόμενη οτιδήποτε τις περάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμα και αν πρόκειται για στημένες κατηγορίες, δεν εξετάζει επαρκώς και όπως απαιτείται τι έχει ισχύσει και ποια είναι η πραγματικότητα ώστε να αποδοθεί δίκαιο, και αρκείται στις οποίες στημένες σκευρωρίες έκαναν ορισμένοι υπάλληλοι για τους δικούς τους λόγους.

Η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα, και να πλαισιώνεται, όπως και να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο λαθών και άδικων αποφάσεων, όμως, στην χώρα μας η διαφθορά είναι στον μέγιστο βαθμό, άρα για το εύκολο κέρδος ορισμένων υπάλληλων κατακρεουργούνται το δίκαιο και οι πολίτες, και όπως αντιλαμβάνεστε απαιτούνται παρεμβάσεις των κυβερνώντων ώστε να εξεταστεί επιμελώς σε ποιο καθεστώς λειτουργεί συνολικά η εκτελεστική εξουσία και οι υπάλληλοί της, όπως και η Ελληνική Δικαιοσύνη, και κατά πόσον οι αποφάσεις είναι εναρμονισμένες με το δίκαιο. 

Πληροφορώ τους ''αλληλέγγυους'' συμπολίτες μας, τους οποίους ενημέρωσα παράλληλα με την κυβέρνηση, και τους αρμοδίους υπουργούς, ότι σε ενδεχόμενο λάθους για πολλοστή φορά, και άδικης αποφάσεως, θα τους αναζητήσω ακόμα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, διότι επιλεκτικά τόσα χρόνια έδειχναν την αλληλεγγύη τους μέχρι να βρεθούν στις καρέκλες.

Το ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην εξουσία, και την διακυβέρνηση, υποσχόμενο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και προσωπικά τους παρείχα τις αποδείξεις ότι επί ημερών τους ισχύουν τερατουργήματα, άρα άλλο ένα λάθος και δεν συγχωρώ απολύτως κανένα.

Οι ενήμεροι συμπολίτες μας οι οποίοι ενημερώθηκαν επαρκώς, και από την ημέρα ενημέρωσης κωφεύουν, ενώ επί σειρά ετών υποσχόντουσαν αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, κρίνονται τόσο από εμάς όσο και από εσάς.

Αφού θέλουν το δίκαιο, γιατί κρύβονται και δεν γίνονται αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να δουν με τα ίδια τους τα μάτια πως κατακρεουργείται το δίκαιο στη χώρα μας με στημένες κατηγορίες για τα οφέλη κάποιων υπαλλήλων;

Μήπως δεν θέλουν το δίκαιο, και απλά επιθυμούσαν να βρεθούν στις θέσεις όσων προϋπήρχαν ώστε να συνεχίζονται οι καταχρηστικές και στημένες σκευωρίες και κατηγορίες, οι οποίες σημειωτέων εξυπηρετούν τα ιδιοτελή συμφέροντα κάποιων υπαλλήλων;

Που ζουν οι συγκεκριμένοι; Οι ίδιοι δεν ενημερώνονται από τα κομματικά τους site τα οποία επανειλημμένα έχουν δημοσιοποιήσει περιπτώσεις διεφθαρμένων αστυνομικών οι οποίοι λήστευαν τους πολίτες και εν συνεχεία τους φόρτωναν και κατηγορίες;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσοχή ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος από την Δικαιοσύνη !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">