ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λυπάμαι που υπάρχει αδυναμία υγιούς νοοτροπίας

Λυπάμαι ιδιαίτερα που υπάρχει αδυναμία υγιούς νοοτροπίας, και ειδικότερα από τη πλευρά των φερόμενων αριστερών, δημοκρατών, κ.α.

Μια ολόκληρη ζωή το παλεύαμε μόνοι μας, ενώ στον αντίποδα ορισμένοι άλλοι είχαν και έχουν τα ρουσφετάκια τους, τις εξυπηρετήσεις τους, και ''μπάρμπα στην Κορώνη''. Έκαναν τα ''κονέ'' τους, καρπώθηκαν ''τα πάντα όλα'' και η ανταπόδοση τους είναι ''τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα''.    

Όπως εξήγησα σε ορισμένους από όσους έστειλα το  κείμενο υπέρβασης, όσων αφορά τους αχαρακτήριστους της πολιτικής του παρόντος, δεν λογίζεται εκτός από προβοκάτσια το τελικό αποτέλεσμα όσων διαμόρφωσαν ερήμην ημών.

Χρειάζεται να τονίσω τα αυταπόδεικτα; Απαιτείται να υπενθυμίσω ότι σε καθημερινή βάση δεχόμουν δελτία τύπου, ανακοινώσεις, και υποσχέσεις από τη πλευρά συγκεκριμένων συμπολιτών μας - συγκεκριμένου κόμματος; 

Είναι απαραίτητο να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι μας πλεύρισαν με υποσχέσεις για αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, μέριμνα, κοινωνική δικαιοσύνη, αποκαταστάσεις, υποσχόμενοι ότι αν τους παρασχεθεί βοήθεια θα υπάρξουν όλα αυτά στη πράξη; 

Από τη πλευρά μου χρειάζεται να παρασχεθούν περισσότερα από τόσα χρόνια υποστήριξης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Απαιτείται να θέσω στη σειρά πόσα χρόνια καθημερινά έτρεχα στηρίζοντας συγκεκριμένο κόμμα, καθώς και τους υποψηφίους του, ώστε να βρεθούν τόσο στην εξουσία διακυβέρνησης, όσο και στην περιφέρεια Αττικής; 

Οι αναγνώστες και ειδικότερα οι κάτοικοι Νοτίων προαστίων τι έβλεπαν επί σειρά ετών; Τις περισσότερες κινητοποιήσεις, ομιλίες, περιοδείες, συζητήσεις, συνελεύσεις, κ.α., των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ ποιος τα δημοσιοποιούσε εκτός του υποφαινόμενου;

Ποιος άλλος στη Γλυφάδα ήταν δημόσια ο υποστηριχτής, ο οποίος κάλυπτε είτε με ρεπορτάζ, είτε και με βίντεο, τις περισσότερες εκδηλώσεις, ομιλίες, κινητοποιήσεις, περιοδείες, συζητήσεις, των στελεχών όσων βρίσκονται σήμερα στους θεσμούς;

Το θέτω δημόσια στη κρίση σας, διότι έπειτα της αμέριστης υποστηρίξεως που έτυχαν στις εκλογικές διαδικασίες τα εν λόγω πρόσωπα, και από την ημέρα που βρέθηκαν στις καρέκλες, έκοψαν κάθε επαφή μαζί μου, και έφτασαν στο σημείο αυτοί που αξίωναν καθημερινά την υποστήριξή μας, και τους την παρείχαμε με το παραπάνω, να δηλώνουν ότι όσα ισχύουν οφείλονται αποκλειστικά στους ιδίους, και ότι δεν μας οφείλουν απολύτως τίποτα.

Δεν μας οφείλουν είτε αλληλεγγύη, είτε δικαιοσύνη, είτε δημοκρατία, είτε μέριμνα, είτε κοινωνική δικαιοσύνη, είτε αποκαταστάσεις, δεν μας οφείλουν τίποτα.

Η αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου δεν επιτρέπει να υφίστανται σε κοινή θέα όσα ισχύουν στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και περιφερειακής αρχής επίσης του ΣΥΡΙΖΑ, όμως δεκάδες από τους συμμετέχοντες αυτού του κόμματος, και όσους - όσες έφυγαν σχηματίζοντας καινούργια, γνωρίζουν επαρκώς την προβοκάτσια, όπως και την καθολικότητα εξαπάτησης όλων ημών, και περισσότερο του υποφαινόμενου, ο οποίος όντας ο πιο ταλαιπωρημένος έναντι όλων των υπολοίπων, έτρεχε καθημερινά, ώστε να υποστηρίζονται οι αχαρακτήριστοι του παρόντος.

Αποφάσισαν πίσω από τη πλάτη μας σειρά από άτιμες ενέργειες, ενώ μου έδιναν τα χέρια τους και το λόγο της τιμής τους ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ενδεχόμενο προδοσίας και ξεπουλήματος, και μόλις βρεθούν στους θεσμούς υπάρχει διάθεση για αλληλεγγύη, για δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για μέριμνα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για αποκαταστάσεις, και άμεσα.

Ενώ σε καθημερινή βάση με καλούσαν σε ομιλίες, διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, περιοδείες, κ.α., και ζητούσαν την υποστήριξή μας, επί ενάμιση χρόνο στις καρέκλες δεν υπήρξε ούτε μια (1) ενέργεια όσων προαναφέρω από όσους υποστηρίξαμε. 

Το μεγαλύτερο πλήγμα που έχω δεχθεί σε ολόκληρη τη ζωή μου το δέχτηκα από τους φερόμενους αριστερούς, οι οποίοι βρέθηκαν στις καρέκλες φροντίζοντας το μεγάλο κεφάλαιο και τα προσωπικά τους συμφέροντα. Ενώ λειτουργούν ερήμην ημών σήμερα και οι ίδιοι αποκομίζουν σεβαστά ποσά, μας εξοντώνουν στη κυριολεξία.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και κατασχέσεις
( Μήπως είδατε την αλληλεγγύη, την δημοκρατία, και την δικαιοσύνη;) 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Μας οδήγησαν στη γελοιότητα, διότι αναλογιστείτε τι εντυπώσεις απορρέουν από εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μελών και υποστηριχτών ενός κόμματος κατά του κόμματος !!! 

* Όσοι δεν γνώρισαν τον Φασισμό στη πράξη καλύτερα να μην τον γνωρίζουν ποτέ, διότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο Φασιστικό από τις υπονομεύσεις κατά πολιτών οι οποίοι επί δεκαετίες δεν κινήθηκαν ποτέ με αποκλειστικό γνώμονα τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. ( Ελάχιστοι από όσους ενημέρωσα έχουν καθολικότητα υγιούς νοοτροπίας και αντιλήψεως )

* Στις επόμενες δημοτικές εκλογές στη Γλυφάδα, θα σας εξαγοράσουν οι φερόμενοι αριστεροί με τα χρήματα τα οποία αποκτούν επί του παρόντος πατώντας επί πτωμάτων, και καταργώντας όσα διακήρυσσαν; Αρκούν τα χρήματα της προβοκάτσιας να εξαγοράσουν την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και τις συνειδήσεις των ανθρώπων;

* Μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές ο υποφαινόμενος μπορεί να μην βρίσκετε στη ζωή, απόρροια της ''αλληλεγγύης'' των αριστερών, δεξιών, και λοιπών, οι οποίοι βρέθηκαν στις καρέκλες για την ευημερία, την αλληλεγγύη, την πρόοδο, και την ανάπτυξη στο τόπο μας. Τα είδατε από δαύτους ; 

* Εκτός από τις καρέκλες, τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, τα ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις σε ημέτερους και κολλητούς, και τα προνόμια που τους παρείχατε να αποφασίζουν ερήμην ημών, γνωρίζετε κάτι άλλο; ( Τους δώσατε, η τους δώσαμε εντολή να μας εξοντώσουν; )

* Επανειλημμένα φρόντισαν επιλεκτικά επί δεκαετίες, ένθεν και ένθεν, συγκεκριμένα πρόσωπα, τόσο τα κόμματα του παλαιοκομματισμού, όπως και οι τωρινοί κυβερνώντες - διοικούντες, χωρίς κανένα κριτήριο είτε θεσμικό, είτε ακόμα και κοινωνικό. 

Όταν ακόμα και σήμερα υφίστανται ανάμεσά μας πολίτες, οι οποίοι αδυνατούν να κρίνουν ποιες μεθόδους ακολουθούνται, και σύμφωνα ποιων κριτηρίων, και δεν καταλογίζουν ευθύνες σε απαράδεκτα άτομα και πολιτικούς είναι οι φυσικοί διαμορφωτές της κοινωνικής και πολιτικής σήψης.

Ποιοι έχουν το δικαίωμα, και ποιοι τους το έδωσαν, ορισμένοι να παριστάνουν τους ''θεούς'', οι οποίοι αποφασίζουν κεκλεισμένων των θυρών, και ερήμην του κοινωνικού συνόλου, ποιοι επιλεκτικά θα φροντίζονται, και ποιοι θα ζουν εις βάρος των υπολοίπων και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων; 

Αν εσείς προσωπικά έχετε αδυναμία να χαρακτηρίσετε όσους εγκληματούν κατά της πραγματικής δημοκρατίας, της συνταγματικής ομαλότητας, και των δικαιωμάτων του κοινωνικού συνόλου, *προφανώς έχετε τους λόγους σας, και προσωπικά έχω κάθε λόγο να τονίζω ότι όσοι λειτουργούν σε αυτή τη βάση, μεθοδεύοντας την εξόντωση του Ελληνικού λαού, δεν διαφέρουν σε κανένα βαθμό από όσους κυβέρνησαν. 

* Μήπως σας εξασφάλισαν κάποια ''καρέκλα'' η θέση στο δημόσιο; 
* Μήπως σας έκαναν κάποιο ρουσφέτι η εξυπηρέτηση;
* Μήπως είστε στις λίστες όσων λήστεψαν τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο;
Μήπως σας εξαγόρασαν με κάποιες παροχές;
Μήπως κερδίζετε αρκετά μαύρα και αφορολόγητα;
Μήπως έχετε offshore εταιρίες και εκατομμύρια σε κωδικούς της Ελβετίας;
* Μήπως ορισμένοι για τα οφέλη τους σας τάξανε πολιτική σταδιοδρομία;

Αν ισχύει για κάποιους από εσάς το τελευταίο, δεν πρέπει να έχετε αυταπάτες, και να γνωρίζετε ότι η πολιτική σταδιοδρομία άπτεται του λαού, του κοινωνικού συνόλου, και όπως γνωρίζετε το λαό τον έχουν κάτω από την επήρεια συστημικών Ραδιοτηλεοράσεων, οι οποίες προβάλλουν επιλεκτικά όσους επιθυμούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, και για εσάς και το τόπο που βρίσκεστε υπάρχει το απόλυτο κενό. 

Μη ξεχνάτε ότι πέραν τον προβεβλημένων στελεχών από τις τηλεοράσεις, είτε των πολυεκατομμυριούχων, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν επαρκώς, όπως και όσων δημιούργησαν με τα συγγενικά τους πρόσωπα, φίλους και γνωστούς μικρά κόμματα, όσοι δοκίμασαν από τα νότια να κατέβουν για βουλευτές έσπασαν κυριολεκτικά τα μούτρα τους. 

Η δημοκρατία δεν αποκαταστάθηκε το 1973, ούτε το 83, ούτε το 91, ούτε το 2004, ούτε το 2014, διότι δημοκρατία με Ραδιοτηλεοπτικά της οικονομικής ελίτ, δεν μπορεί να υπάρξει. Κάποιοι φροντίζουν ακόμα και σήμερα να προσβάλλουν το πολίτευμα και το σύνταγμα της χώρας. 

Ότι υφίσταται σε επίπεδο κοινωνίας πρέπει να υφίσταται και στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ, άρα τα δημόσια αγαθά στα χέρια του λαού, των πολιτών, και όχι των αρπακτικών του μεγάλου κεφαλαίου. 

Θέσπιση νόμου για άδειες σε συλλογικότητες, φορείς, σωματεία, συλλόγους, παρατάξεις, και με πλήρη αναλογική ισότητα σε κάθε γωνία κάθε νομού της χώρας, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λυπάμαι που υπάρχει αδυναμία υγιούς νοοτροπίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">