ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας και δις ισόβια σε όσους κυβέρνησαν

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες κάθε καπήλου, ο οποίος ενώ ζει μέσα στον πλούτο παριστάνει τον Ελληναρά πατριώτη, και επηρεάζοντας τους υπολοίπους βρίσκονται τα νέα κελεπούρια  - για το κοινοβούλιο και την διακυβέρνηση.

Αν υπάρχει σε όλους αυτούς που παρουσιάζονται ως ΕΛΛΗΝΕΣ και πατριώτες έστω και ένας σωστός πρέπει να κάνει σημαία τα δυο ακόλουθα.

1)  Άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας για όσους κυβέρνησαν τη χώρα από το 1991 και έπειτα, καλύπτοντας όσους λήστεψαν υπό τις ευλογίες τους τον Ελληνικό λαό, και για όσους υπέγραψαν Μνημόνια εξαπατώντας το κοινωνικό σύνολο.

2) Λαϊκά δικαστήρια από τις  οικογένειες και τους πολίτες τους οποίους εξαπάτησαν και κατέστρεψαν οι προδότες του κοινοβουλίου, τα οποία θα αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη με δις ισόβια σε όσους κυβέρνησαν.

Οτιδήποτε άλλο επικαλούνται όσοι παρουσιάζονται ως Έλληνες και πατριώτες είναι εκ του πονηρού, όπου δεν υπάρχουν αυτοί οι δυο βασικοί άξονες.

Αρκετά κράτησε η παράσταση των ξεπουλημένων στη χώρα μας. Κανείς από όσους κυβέρνησαν δεν δικαιούται την κατάργηση του Συντάγματος, όπως και επιλεκτικά να φροντίζει για μερίδα των πολιτών εξοντώνοντας τους υπολοίπους Έλληνες πολίτες.

Όσοι συμφωνούν με τους δυο βασικούς άξονες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. 

Τονίζεται ότι από την δεκαετία του 90 αποτελούσαν τους δυο βασικούς άξονες ώστε να υπάρξει πράγματι η εκπροσώπηση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Επίσης, αυταπόδεικτα υποστήριξα την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ώστε να έρθει στην εξουσία της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα δεν έχει κυβερνήσει στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης. 

Η προβοκάτσια από τη πλευρά των προωθημένων κυβερνητικών στελεχών είναι δεδομένη, όπως και από όσους εξαργυρώνουν χρηματικά την συμμετοχή τους καταργώντας στη πράξη τόσο το καταστατικό του κόμματος όσο και τις δημόσιες διακηρύξεις του.

Αυτά τα κομματικά στελέχη, ωφελημένα από τα χρήματα του Ελληνικού λαού, επί ενάμιση χρόνο, έχουν καταργήσει κάθε έννοια δημοκρατικής δομής λειτουργίας του κόμματος, και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται παρασκηνιακά σαφώς για τα προσωπικά τους οφέλη, δεδομένου ότι η αλληλεγγύη τους ήταν αποκλειστικά σχήμα λόγου και εξαπάτηση.

Όσο για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία, είναι καταφανές σε κάθε πολίτη ότι δεν ίσχυσε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Ποια δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει, είτε αλληλεγγύη, είτε δημοκρατία, όταν η τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας από την ημέρα εκλογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει ούτε μια συνέλευση στο ενεργητικό της.

Σας θυμίζω για πολλοστή φορά ότι η συνδρομή μας για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπήρξε αποκλειστικά ώστε να εκλείψουν οι παθογένειες των κομμάτων παλαιοκομματισμού, οι οποίες με το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι περισσότερες του παρελθόντος. 

Αρκετοί κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ εξαργύρωσαν και εξαργυρώνουν την συμμετοχή τους με έμμισθες θεσμικές καρέκλες, ενώ στο 100% συντηρούνται όσα διαμορφώθηκαν επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος αποκλίσεων. 

Εξευτελίζουν  με δόλο και σκόπιμα κάθε έννοια αριστεράς, και ριζοσπαστισμού, ώστε να χειραφετήσουν το κοινωνικό σύνολο σε ένα μονόδρομο για την υφαρπαγή της πραγματικής δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα αποκλειστικά στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και στην νέα τάξη πραγμάτων. 

Ας αναλογιστούν οι ελάχιστοι πραγματικά αριστεροί της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας τι σχέση μπορεί να έχουν με την αριστερά όσοι διακήρυξαν ενάντια σε όσα ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα επί του παρόντος.

Ας αναλογιστούν ακόμα αν παρείχαν έστω και ίχνος της αλληλεγγύης που υποσχόντουσαν στους συμπολίτες μας. 

Επί χρόνια τους υποστηρίζαμε και παρίσταναν τους Κινέζους. Από την ημέρα που κατέθεσα ψήφισμα στην ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας για μέριμνα όσων αφορά τον κατασχεθέντα με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ΓΛΥΦΑΔΑ FMόπως και για ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο όσων αφορά τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ είχαν φροντίσει για επαναλειτουργία δεκάδων κρατικών ραδιοτηλεοράσεων όπως και για την επαναπρόσληψη 4.000 χιλ. εργαζομένων στην ΕΡΤ, η δημοκρατία τους έκλεισε !!!

Όπως γνωρίζετε αντί ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου για τους Ρ/Τ σταθμούς επιλεκτικά ρυθμίζουν την αποκατάσταση του μεγάλου κεφαλαίου με τέσσερις εθνικές άδειες. 

Αυτή η κυβέρνηση, (τα κυβερνητικά στελέχη), έχουν κάποια σχέση με τον σοσιαλισμό και την αριστερά; 

Μια κυβέρνηση Αριστεράς, η αν προτιμάτε, δημοκρατική, δημιουργεί το πλαίσιο ο κυρίαρχος λαός να είναι ιδιοκτήτης σε όσα του ανήκουν, άρα και στις εθνικές άδειες τηλεοράσεων το σχέδιο νόμου πρέπει να δίνει τη δυνατότητα 500 - 1000 ενδιαφερόμενοι να συστήσουν από κοινού ένα Εθνικό Ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο. Γιατί οι όροι αποκλειστικά για τέσσερις εκατομμυριούχους της πλουτοκρατίας; 

Γιατί δίνουν τη δυνατότητα στο μεγάλο κεφάλαιο τέσσερις να κερδίζουν ετησίως από 100.000.000 εκ. ευρώ ο κάθε ένας, και να μην τα μοιράζονται 1000 ΣΥΝ ιδιοκτήτες; (Οι 1000 ενδιαφερόμενοι από κάθε γωνιά της χώρας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο, είτε έχοντας εφημερίδες, είτε ραδιόφωνα, είτε περιοδικά, είτε διαδικτυακά, να συστήσουν ένα πλουραλιστικό ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, διότι αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ) 

Είδατε αυτό που αναφέρω στο νόμο της κυβερνήσεως; Αντί να θεσπίζουν υπέρ της δημοκρατίας, της αμεσότητας, του πλουραλισμού, θεσπίζουν υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου ώστε οι υπόλοιποι ( η πλειονότητα ) να είναι είτε οι παρακατιανοί, είτε να γίνονται υπάλληλοι της οικονομικής ελίτ.

Η χούντα δεν τελείωσε το 73, συνεχίζεται ως παρωδία, και αναλογιστείτε τι σημαίνει να έχουν δώσει τη δυνατότητα χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, όπως και εμείς, σε όσους βρέθηκαν στους θεσμούς τη δυνατότητα να ζουν πλουσιοπάροχα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι διορισμένοι τους, και στον αντίποδα να εγκληματούν με δόλο κατά των υπολοίπων, και συγκεκριμένα περισσότερο κατά ημών.

Ορισμένοι θέλανε τη δική τους ''δικαίωση'', ήθελαν τις καρέκλες,ήθελαν την εξουσία, χωρίς να υπάρχει ένα προηγούμενο ανάλογο του δικού μας, και στον αντίποδα ακυρώνουν όλοι αυτοί την δική μας δικαίωση, άρα υπάρχει προβοκάτσια και προδοσία. 

Το λαό, και το πολίτευμα, δεν μπορεί και δεν δικαιούσαι να τα βλέπεις ως τεχνοκράτης, πρέπει να τα βλέπεις ως κομμάτι του δικού σου εαυτού, και των δικών σου απαιτήσεων κ. κυβερνώντα και αντιπολιτευόμενε... Αν εσύ μαζί με εκατοντάδες βουλευτές αξίωσες την καρέκλα της πρώτης εξουσίας, και βρίσκεσαι στο Ελληνικό κοινοβούλιο μαζί με άλλους 299, οφείλεις το ανάλογο στο λαό για τις υπόλοιπες, και κυρίως στην ραδιοτηλεόραση.

Μπορούσατε να συστήσετε κόμματα χιλιάδων μελών από ολόκληρη τη χώρα, ώστε να βρεθείτε οι 300 στο κοινοβούλιο, και εσείς χωράτε στο κοινοβούλιο ώς εκπρόσωποι από κάθε γωνιά της χώρας, και δεν μπορείτε να θεσπίσετε το ανάλογο για τον Ελληνικό λαό ώστε να υπάρχει πραγματική δημοκρατία και έλεγχος ; 

Οι 300 χωράτε στο κοινοβούλιο, και στα ερτζιανά για τα εθνικά κανάλια χωρούν μόνο τέσσερις ; Γιατί δεν θεσπίζετε άμεσα τουλάχιστον για τριακόσιους ; Τέσσερις άδειες στην οικονομική ελίτ, και άλλες τέσσερις  ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ στον Ελληνικό λαό, με νέους όρους σύμφωνα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ προτάσεώς μου. Οι εργαζόμενοι θα είναι παράλληλα και οι ΣΥΝ ιδιοκτήτες των εθνικών τηλεοράσεων, από κάθε γωνιά και νομό της χώρας. Ο μοναδικός Ελληνικός τρόπος - μέθοδος - για πραγματική δημοκρατικότητα στα ερτζιανά.

Τεχνολογικά είναι εφικτό και υλοποιήσιμο να υπάρχουν εθνικά κανάλια με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους από ολόκληρη τη χώρα, ενώ όσα ισχύουν επί 27 χρόνια, και όσα μεθοδεύει η σημερινή κυβέρνηση, αποτελούν πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος και του λαού. ( Δεν είμαστε στην εποχή του Γουτεμβέργιου, ούτε θεωρείτε δημοκρατία η συσσώρευση και η λειτουργία των πάντων στο Ν.Αττικής, με την υπόλοιπη χώρα ουραγό και σε υποδεέστερο συντελεστή. )

Εθνικά κανάλια ίσον ολόκληρης της χώρας, άρα με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και με λειτουργία καθημερινά από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και όχι απλά με τους αναμεταδότες σε ολόκληρη τη χώρα και τα κανάλια στο Ν.Αττικής. Η εκπομπή των εθνικών καναλιών πρέπει να γίνετε από ολόκληρο το Έθνος και κάθε σημείο της χώρας.

Αποφασίστε να ''ανοίξετε'' την δημοκρατία, διότι αν δεν ανοίξει η πραγματική δημοκρατία προσεχώς θα ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών...

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας και δις ισόβια σε όσους κυβέρνησαν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">