ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ταΐζουν τους πρόσφυγες και πεινάνε οι δικοί μας !!!

Όπως μου ανέφερε ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας ''Τα τσογλάνια ταΐζουν τους πρόσφυγες και πεινάνε οι δικοί μας''

Βέβαια ο συνταξιούχος παππούς δεν γνώριζε ποιοι είναι οι λόγοι που υφίσταται το έκδηλο ενδιαφέρων από τη πλευρά των πολιτικάντηδων, και ότι έχουν συστήσει, η θα συστήσουν εκατοντάδες ΜΚΟ, και ΚΟΙΝΣΕΠ, οι οποίες χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ.

Ότι και να ειπωθεί από τη δική μας πλευρά είναι λίγο για αυτά τα άτομα, τα οποία ενεπλάκησαν με την πολιτική και τα κόμματα για τα ιδιοτελή τους οφέλη, και πέραν των προσωπικών τους οφελών δεν υπάρχει ούτε μια (1) ενέργεια επί χρόνια η οποία να κατάμαρτυρά ότι έστω και ένας εξ αυτών είναι σωστός.

Γνώριζαν επί χρόνια να γράφουν ένα σωρό ψέματα ώστε να εξαπατήσουν τους υπολοίπους, για το ενδιαφέρον τους, την αλληλεγγύη τους, κ.α., και στο δια ταύτα, προσωπικά γνωρίζω ότι αρκετοί εξ αυτών είναι αποκλειστικά κοινά κλεφτρόνια και τίποτα περισσότερο.

Η δική τους αξιοπρέπεια τους επέτρεπε επί σειρά ετών να κλαίγονται στους υπολοίπους, όπου στεκόντουσαν και όπου βρισκόντουσαν, και όταν εμείς φροντίσαμε ως άνθρωποι να τους υποστηρίξουμε, με κάθε δυνατό τρόπο, το ευχαριστώ τους ήταν αποκλειστικά καφριλίκια, ληστείες, και στη συνέχεια ύβρεις και συκοφαντίες πίσω από τη πλάτη μας. 

Έχει ευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό η νεοελληνική φάρα, που δεν πρέπει κανείς να δείχνει το ενδιαφέρων και την υποστήριξή του στους υπολοίπους, διότι σε όλες των περιπτώσεων έχουμε ανάλογα φαινόμενα.

Συγκεκριμένα: Αρκετοί εκ των συμπολιτών μας, γνώριζαν σε καθημερινή βάση να κλαίγονται σε καφετέριες, σε καταστήματα, σε γνωστούς και σε φίλους, διότι οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους άφησαν χωρίς εργασία τέσσερα χρόνια, και άλλους με χαμηλές συντάξεις. 

Παρίσταναν τους σωστούς και τους δίκαιους, τους αδικημένους, και ότι αν υποστηριχθούν από τους υπολοίπους θα αποδείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με όσους βρισκόντουσαν στις καρέκλες. 

Η πραγματικότητα είναι σαφής:  Όσοι υποστηρίχθηκαν ώστε να φύγουν από τις καρέκλες οι Νεοδημοκράτες διαδραματίζουν τον πιο βρώμικο ρόλο όλων των εποχών, διότι εκτός από το τομάρι τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα - αποδοχές επί ενάμιση χρόνο δεν έπραξαν το ελάχιστο για τους υπολοίπους.

Με περισσότερη σαφήνεια: Συγκεκριμένος συμπολίτης μας, με μεζονέτα 500 τ.μ., με δυο αυτοκίνητα, μισθό και συντάξεις από παρένθετα πρόσωπα εξαπατούσε καθημερινά τους υπολοίπους ότι αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι όλων των υπολοίπων. Με εξασφαλισμένο σπίτι, ρεύμα, φαγητό, ρούχα, διαβίωση, αντιμετώπιζε το μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι όλων των υπολοίπων, και κάτι ανάλογο ίσχυε με ένα σωρό αχαρακτήριστους, οι οποίοι είναι πρόεδροι και αντιπρόεδροι σε ΜΚΟ, διετέλεσαν σε διευθυντικές θέσεις με υψηλές συντάξεις και τεράστια περιουσιακά στοιχεία, και όμως, η πλεονεξία και η λαμογιά τους οδήγησε να παριστάνουν τους κακομοίρηδες αριστερούς.

Όσα ισχύσαν τοπικά στη Γλυφάδα, όσων αφορά τους ''αριστερούς'', δεν έχουν προηγούμενο σε ολόκληρη τη χώρα, δεδομένου ότι η πλειονότητα ήταν οικονομικά αποκαταστημένη, με τεράστια περιουσιακά στοιχεία, με υψηλές συντάξεις και αποδοχές, και όμως η πλεονεξία, και η απανθρωπιά, τους οδήγησε να στήνουν δολοπλοκίες και καφριλίκια ώστε να αποκτήσουν περισσότερα, ενώ δεν υπάρχει από τη πλευρά του συνόλου ούτε μια ( 1 ) ενέργεια είτε για ένα άνεργο, είτε για ένα συμπολίτη - συμπολίτισσα, οι οποίοι να αντιμετώπιζαν προβλήματα.  



Οι Έλληνες πεινάνε, όλα τα τσογλάνια είναι ενήμεροι, και παραγγέλνουν 1.7 εκατ. μερίδες για τους πρόσφυγες, οι οποίοι καθημερινά πετάνε το παρεχόμενο φαγητό. 

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες, και ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες ενημέρωσης για Έλληνες πολίτες.

Οι Έλληνες  νηστικοί και εξαθλιωμένοι, και τα τσογλάνια συμπολίτες μας αντί αρωγής στους Έλληνες, οι οποίοι τους υποστήριξαν και τους ψήφισαν ώστε να βρεθούν στις καρέκλες, φροντίζουν με το αζημίωτο τους πρόσφυγες. 

Για τους Έλληνες και Ελληνίδες δεν έχουν κάνει απολύτως Τ Ι Π Ο Τ Α.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ταΐζουν τους πρόσφυγες και πεινάνε οι δικοί μας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">