ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι προασπίζονται οι στρατιώτες;

Οι Στρατιώτες οπουδήποτε προασπίζονται όσους τους άφησαν χωρίς μέριμνα - αλληλεγγύη και προδομένους; 

Σε κάθε στράτευμα το πρώτο και κύριο είναι η μέριμνα για τροφή, ντύσιμο, και εξοπλισμό των στρατιωτών, και στη συνέχεια οι μάχες.

Έχετε υπόψιν σας εσείς να έχει υπάρξει στράτευμα - στρατός - στρατιώτες - στρατηγοί - οι οποίοι αντί να υποστηρίζονται τόσο από το κράτος, όσο και από τους αρμοδίους, να προασπίζονται οτιδήποτε; 

Στην εν λόγω περίπτωση, των κομματικών στρατών, ίσχυαν ακριβώς τα αντίθετα, ακόμα και έπειτα των εκλογικών νικών, και όσων βρέθηκαν τόσο στην διακυβέρνηση όσο και των διορισμένων τους, και ορισμένοι ερήμην ημών φρόντισαν για την προσωπική τους ευημερία.

Είναι πρωτοφανές ένα κόμμα το οποίο υποσχόταν ελπίδα και ευημερία για όλους, σήμερα δια μέσω όσων βρέθηκαν σε θεσμικούς ρόλους να μας λέει ''τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ''; 

Επίσης, είναι πρωτοφανές να λειτουργούν συνολικά χωρίς άδειες λειτουργίας όσα εδραιώθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πλην των αριστερών, στους οποίους επί δεκαετίες τα κόμματα που προηγήθηκαν δεν παρείχαν βεβαιώσεις λειτουργίας και εν συνεχεία έκαναν σειρά από διώξεις και κατασχέσεις με πρόσχημα την άδεια λειτουργίας.

Επιστροφή όλων των ληστεμένων στο λαό. Επιστροφή όσων ληστεύτηκαν από Έλληνες πολίτες με αιτιολογία την άδεια λειτουργίας, και ενόσω λειτουργούσαν συνολικά οι Ρ/Τ σταθμοί χωρίς άδειες λειτουργίας.

Θέσπιση νόμου για αποκατάσταση όσων κατακρεουργήθηκαν επί εποχής παλαιοκομματισμού. 

Λογίζεται μονομερής δικαίωση;  Yπήρξε η ελπίδα, όταν όσοι υποστηρίχτηκαν από το λαό αντί να υπηρετήσουν το λαό υπηρετούν όσα εδραιώθηκαν επί εποχής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; 

Όπως φροντίσαμε να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, και τα κυβερνητικά στελέχη θεσμοθέτησαν την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεοράσεως, να υπάρξει θέσπιση για την επαναλειτουργία όσων ληστεύτηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πήγαμε από μηδενική βάση όσων αφορά την ΕΡΤ;  Είχαμε το προηγούμενο λειτουργίας της επί δεκαετίες. Και στον αντίποδα έχουμε το προηγούμενο λειτουργίας του λαού επί δεκαετίες, άρα θέσπιση ανάλογου νόμου.

Αν πάμε με τα δεδομένα νεωτεριστικών προσεγγίσεων ''θα πρέπει να ακυρώσουμε και τη νομιμότητα του ΚΚΕ'', δεδομένου ότι προήλθε από αγώνες δεκαετιών, και αναγνώριση της διαδρομής και των αγώνων των αριστερών επί δεκαετίες.

Επίσης, για τους οπαδούς της μηδενικής βάσεως. Ένας επενδυτής, έστω και κακώς, είναι μέτοχος σε ένα εθνικό κανάλι, παράλληλα ιδιοκτήτης ενός θεματικού τηλεοπτικού σταθμού, και ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Με την μηδενική βάση, η οποία αποτελεί κάκιστο σύστημα, διότι όλοι και όλες οπουδήποτε χρησιμοποιούν την παλαιότητα και την διαδρομή τους, ενδέχεται ένας επενδυτής να μείνει χωρίς κανένα μέσο στην ιδιοκτησία του. 

Η μηδενική βάση είναι ανάρμοστο σύστημα, και οι πολιτικοί από τον θεσμικό ρόλο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκδικούνται όσους τους αδίκησαν, και εδώ οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, άρα άδειες λειτουργίας σε όλους όσους αιτήθηκαν αδεία λειτουργίας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού, υπό τον όρο ότι θα είναι μέτοχοι και ιδιοκτήτες αποκλειστικά σε ένα (1) μέσο, είτε ακόμα και από παρένθετα πρόσωπά τους, και σε ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιων σε δεύτερο μέσο τηλεοράσεως, η ραδιοφωνίας, μόνιμη άρση της Αδείας. 

Αν εσείς προσωπικά έχετε να παρέχετε δημοκρατικότερη πρόταση να την δούμε και εμείς και οι αναγνώστες μας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υποσημείωση: Οτιδήποτε δημοσιοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί απαντήσεις σε mail και σχόλια τα οποία έγιναν, όπως και ορισμένα θέματα από εκατοντάδες που μας έστειλαν, και όπως σας έχω γράψει δεν έχω τη δυνατότητα πλέον να καλύψω την ειδησιογραφία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι προασπίζονται οι στρατιώτες; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">