ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Jewel of the Seas : Για πρώτη φορά στον Πειραιά [video]

Παρθενική προσέγγιση σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά για το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas της Royal Caribbean,το οποίο παρότι έχει κατασκευαστεί το 2004 έρχεται για πρώτη φορά τόσο στο λιμάνι μας όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα.
Το Jewel of the Seas θα προσεγγίσει φέτος 9 φορές στον Πειραιά.Στις καμπίνες του μπορεί να φιλοξενήσει στα 13 καταστρώματα του 2500 επιβάτες προσφέροντας τους ανέσεις και διασκέδαση όπως συνηθίζει η RCI στα πλοία της. Έχει μήκος 293 μέτρα ,πλάτος 32 και βύθισμα 8. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε στα Meyer Werft της Γερμανίας και μπορεί να πλεύσει με μέγιστη ταχύτητα 25 κόμβων.
Στο παρακάτω βίντεο του pireaspiraeus.com μπορείτε να δείτε την αναχώρηση του απο τον Πειραιά νωρίτερα σήμερα απο το απόγευμα.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Σαφέστατα οι κυρίες και κύριοι της αριστεράς κυβέρνησης, της περιφέρειας, όπως και οι διορισμένοι τους, οι οποίοι φρόντισαν αποκλειστικά τα ιδιοτελή τους συμφέροντα βρισκόμενοι σε έμμισθες θέσεις, κάλλιστα τους θερινούς μήνες μπορούν να κάνουν και κρουαζιέρες, και να χρησιμοποιήσουν το Jewel of the Seas δαπανώντας ένα μικρό μέρος από τα χρήματα τα οποία κέρδισαν και κερδίζουν από την συλλογική εργασία, αγώνες, τρέξιμο, και ενέργειες του συνόλου. 

Είναι σε τέτοιο βαθμό ευσυνείδητοι και δίκαιοι που σαφέστατα θα κάνουν κρουαζιέρες και ταξίδια με τα χρήματα που κερδίζουν από τους συλλογικούς αγώνες, ενέργειες, και εργασία του συνόλου, και θα συνεχίζουν τις ίδιες τακτικές προβοκάτσιας για ένα αποτέλεσμα που οφείλετε αποκλειστικά στους ιδίους.

Ορισμένα πράγματα δεν παρακάμπτονται ποτέ και με τίποτα από νοήμονες ανθρώπους. Εργαστήκαμε επί χρόνια για ένα σκοπό, και όταν υπήρξε το αποτέλεσμα, κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισαν ελάχιστοι να κερδίζουν από όσα διαμορφώθηκαν από το σύνολο, ενώ δεν υπήρξε καμία ενέργεια δικαίωσης του συνόλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Jewel of the Seas : Για πρώτη φορά στον Πειραιά [video] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">