ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε σε ποιους παρείχαν Βεβαιώσεις Νομίμου Λειτουργίας

Τα ευτράπελα της νεοελληνικής πραγματικότητας στη χώρα μας, όσων αφορά τις ραδιοτηλεοράσεις, δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος, και δεδομένου ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν αποκατέστησε την δικαιοσύνη και την δημοκρατία οφείλουμε να κινηθούμε δικαστικά.

Δείτε σε ποιους παρείχαν Βεβαιώσεις Νομίμου Λειτουργίας απο το ΕΣΡ, και ποιους υπηρετούν επί ενάμιση χρόνο τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία υποσχέθηκαν αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Αναφέρω ενδεικτικά:

Γ.Καρατζαφέρης: Ιδιοκτήτης Τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος εντός του κτιρίου, (ενός τριώροφου, το οποίο ήταν τρία διαμερίσματα) για το οποίο κατέθεσε αίτηση για χορήγηση τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, παράλληλα σε ένα δωμάτιο ενός διαμερίσματος τοποθέτησε ένα υπολογιστή, ένα μικρόφωνο, και μια κονσόλα, και καταθέτοντας αίτηση ( άραγε με ποια μελέτη ) λειτουργεί από τον ίδιο χώρο και Ρ/Σ, με τους ίδιους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού.

Α.Τζανάκος: Στο εσωτερικό επιχείρησης καφετέριας - club, σε μια γωνιά τοποθέτησε ένα μίκτη, ένα μικρόφωνο, δυο πικάπ, και δυο cd player, και καταθέτοντας αίτηση για ραδιοφωνικό σταθμό, ( άραγε με ποια μελέτη ) του χορηγήθηκε βεβαίωση λειτουργίας ώστε στη συνέχεια να την πουλήσει με συνοπτικές διαδικασίες στον όμιλο Κουρή. ( Οι ''εργαζόμενοι'' του ''ραδιοφωνικού σταθμού'' ήταν οι εργαζόμενοι της καφετέριας, και τα συγγενικά - φιλικά τους πρόσωπα ) 

Μπορώ να συνεχίσω με δεκάδες άλλους για τους οποίους έχω τις αποδείξεις, και χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου από μια υφιστάμενη επιχείρηση ( εντός αυτής ) κατέθεσαν αιτήσεις για Ρ/Σ και με την συνδρομή πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξασφάλισαν βεβαιώσεις λειτουργίας ώστε στη συνέχεια να τις πουλήσουν στους γνωστούς ομίλους ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Σχεδόν στο σύνολό τους, όσοι λειτουργούν ραδιόφωνα στο Ν.Αττικής πλην της δεδομένης ανομίας και λειτουργίας χωρίς άδειες, η πλειονότητα αυτών πρέπει να κλείσει οριστικά δεδομένου ότι οι βεβαιώσεις λειτουργίας οι οποίες πουλήθηκαν σε αυτούς είναι προϊόντα απάτης και συναλλαγής πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με ημέτερους.

Σαφώς υπήρχε καταστρωμένο σχέδιο υπηρέτησης της οικονομικής ελίτ, καθώς επίσης οργανωμένο σχέδιο για την φυσική εξόντωση Ελλήνων πολιτών, το οποίο μεθοδεύει και σήμερα το κυβερνητικό σχήμα.

Τονίζεται ότι ο υποφαινόμενος πλην ενός Ρ/Σ για τον οποίο κατέθεσε σύννομα αιτήσεις και παράβολα δεν είχε ούτε έχει καμία σχέση με οποιασδήποτε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα, και όμως, στον πρωτεργάτη ενός χώρου στη χώρα μας, δεν παρείχαν βεβαίωση λειτουργίας, και η σημερινή κυβέρνηση επί ενάμιση χρόνο κωφεύει στο σύνολο από αιτήσεις που έχουν γίνει.

Ενημερώνεται για πολλοστή φορά το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός επικρατείας, και παράλληλα σας καθιστώ μάρτυρες.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση άτιμων συμπολιτών μας, οι οποίοι για μια καρέκλα και μερικά χιλιάρικα μηνιαίως, προβαίνουν καθημερινά σε συκοφαντίες και αισχρά ψέματα, ώστε να διαμορφώνουν πλασματικές εικόνες, στηρίζοντας τους απαράδεκτους οι οποίοι κυβερνούν και νομοθετούν υπέρ της διαπλοκής και της οικονομικής ελίτ κατά κάθε έννοιας δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Όσο για την αριστερά ούτε λόγος να γίνετε...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις

Τονίζεται η φασόν διαδικασία παροχής μελετών από συγκεκριμένα άτομα, τις οποίες κατέθεταν στο ΕΣΡ, η στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, οι οποίες στο σύνολό τους δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με όσα ίσχυαν στο σύνολο των Ρ/Σ. 

Η πολιτεία επί 27 χρόνια ήταν και παραμένει καθολικά απούσα στην διαμόρφωση ελεγκτικών μηχανισμών εξετάσεως όσων κατέθεσαν αιτήσεις και μελέτες, ενώ κόμματα και πολιτικοί φρόντιζαν με ρουσφετολογικού τύπου ενέργειες τα συμφέροντα ημέτερων παρέχοντας βεβαιώσεις νομίμου λειτουργίας, τις οποίες με συνοπτικές διαδικασίες η πλειονότητα πούλησε σε έξι οικογένειες.  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε σε ποιους παρείχαν Βεβαιώσεις Νομίμου Λειτουργίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">