ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μισθωτική σύμβαση για τα ιατρεία του ΙΚΑ Γλυφάδας

Αίτηση του Α.Γιαννακόπουλου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.
ΠΡΟΣ:

α) Πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα Αλέξη.
β) Υπουργό Υγείας, κ. Ξανθό Αντρέα. (τηλ: 210-52 33 798/ 210 52 35 815-819 Φαξ: 210-52 39 101 Email: minister@moh.gov.gr Δ/νση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17, 104 33).
β/1) Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, κ. Βαρδαρό Σταμάτη. (δείτε καταγγελία μου με αριθ. πρωτ. 1365/28-03-2016 και αναμένω ενέργειές σας).
γ) Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Γκουτζαμάνη Ευτέρπη.
δ) Παπαδόπουλο Αγγελο, Δ/ντη 1ης Δ.Υ.Π.Ε. Αττικής. (Ζαχάρωφ αρ. 3 Αθήνα).
ε) Κισκίρα Χρυσάνθη, υποδιοικήτρια 1ης Δ.Υ.Π.Ε. Αττικής. (Ζαχάρωφ αρ. 3 Αθήνα).
στ) Ευσταθόπουλο Βασίλειο, Δ/ντη ΙΚΑ Γλυφάδας.
ζ) Μ.Μ.Ε

2η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, (ασφαλισμένος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), επί 27 συναπτά έτη ενεργού δημότη, εκλογέα και κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

ΘΕΜΑ: Ι.Κ.Α Γλυφάδας.

Σε συνέχεια της από 27-03-2016 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ επανέρχομαι και σας θέτω υπόψη σας το γνωστό θέμα (μιας και χθες 04-05-2016 στο τηλέφ. με αρ. συνδ. 213 2010595 κανείς δεν απαντούσε) ως προς την εξεύρεση δωματίων για την στέγαση ιατρείων στο ΙΚΑ Γλυφάδας.

Γνωρίζετε ότι οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ μετακόμισαν σε άλλη διεύθυνση.
Γνωρίζετε ότι ο εκμισθωτής κ. Παπαθάνος Μάριος είναι πρόθυμος να συνυπογράψει μισθωτήριο για την επέκταση των ιατρείων του ΙΚΑ. 

Διερωτώμαι, γιατί δεν υπογράφετε την μισθωτική σύμβαση να λυθεί το μέγιστο πρόβλημα των μέχρι και σήμερα ακατάλληλων ιατρείων του ΙΚΑ Γλυφάδας;;;
(Αν κρίνω από την μέχρι σήμερα αδιαφορίας σας και από την μη απάντηση επί επανειλημμένων τηλεφωνημάτων μου χθες, το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για τους άλλους, αρκεί να «βολευόμαστε εμείς» - εσείς !!!).

[ Ως προς τον «άρχοντα» της Πόλης, νυν δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος προεκλογικά και λίγους μήνες αργότερα ως δήμαρχος έδειχνε ότι ''τάχα'' ενδιαφέρεται για την μετεγκατάσταση του ΙΚΑ σε κτίριο στην Άνω Γλυφάδα. 

Έκτοτε δείχνει πλήρη αδιαφορία μιας και εξασφάλισε μηνιαίο μισθό χιλιάδων ευρώ για μια 5ετία, (συν τα BONUS), εξαπατώντας το 67% των ψηφοφόρων με ασύστολα ψεύδη (ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ), προς ιδίων όφελος και όφελος των ''κολλητών'' του από την ΟΝΝΕΔ, με υψηλότατες μηνιαίες αποδοχές] ΚΑΙ για τον λόγο αυτόν, δημόσια τον αποκαλώ ακατάλληλο για δήμαρχο].

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να λάβω αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση
Και να λάβω γνώση των ενεργειών σας.

Γλυφάδα, 05-05-2016

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

Υποσημείωση του ''Εκδότη'': Κύριε Γιαννακόπουλε, αν πραγματικά γνώριζες, όπως και το σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες σε πλειάδα περιπτώσεων κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, τι ισχύει όσων αφορά το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Γλυφάδας, και τους διορισμένους/ες σε αυτό σε βάρος ημών, όπως και το σκεπτικό των κακούργων που διατέλεσαν δήμαρχοι στη Γλυφάδα, κατά των δημοτών, και τι επιπτώσεις υγείας έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια, που οι κακούργοι υπηρετούν ημέτερους και την διαπλοκή, θα τους αποκαλούσες συνολικά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ στοιχεία.( Είναι ζήτημα λίγων βδομάδων, αν καταφέρω και παραμείνω ζωντανός, να τους στείλω όλους - συνολικά - στην δικαιοσύνη)

Οι αρμόδιοι της κυβέρνησης όφειλαν να μετατρέψουν την παράβαση καθήκοντος, παρανομία σε σύννομες αιτήσεις, από τη πλευρά αιρετών και πολιτικών, όπως και τα ρουσφέτια σε ημέτερους, σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, και δεν το διαπιστώνουμε από όσους υποσχέθηκαν δικαιοσύνη και δημοκρατία.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, για ευρωπαϊκή χώρα, η πλήρης κατάργηση της σύννομης οδού, και όλα να μεθοδεύονται παρασκηνιακά για τα οφέλη δημάρχων, αιρετών, και κολλητών, όπως και της οικονομικής διαπλοκής, εις βάρος των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών. 

Τι κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επί ενάμιση χρόνο; 
Υποσχέθηκαν η όχι αλλαγή σελίδας του παλαιοκομματισμού; 
Μπορεί να αποκαταστήσει τις βλάβες υγείας τις οποίες έχουμε υποστεί στον ενάμιση χρόνο που βρίσκονται στις καρέκλες, όσο οι νυν και τέως δήμαρχοι παρανομούν στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μισθωτική σύμβαση για τα ιατρεία του ΙΚΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">