ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Νίκος Παππάς εγκαινίασε το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη !!!

Ο  Νίκος Παππάς παρουσία παπάδων εγκαινίασε το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, και όπως διαπιστώνεται όσα εδραιώθηκαν υπέρ συμφερόντων δεν αλλάζουν ποτέ και με τίποτα.

Γ.Κ: Ο Ελληνισμός έχει μακρά ΙΣΤΟΡΙΑ, και σαφέστατα σε αυτή τη μακρά ιστορία δεν υπήρχαν ούτε μητροπολίτες, ούτε παπάδες, υπήρχαν Έλληνες και Ελληνίδες οι οποίοι/ες δημιούργησαν το πρώτο κυρίαρχο και κορυφαίο πολιτισμό - πολίτευμα ολόκληρης της οικουμένης, τον οποίο διέλυσαν στη συνέχεια κάθε λογής βάρβαροι για τα συμφέροντά τους. 

Όπως βλέπετε μπορεί και ισχύει μια σαφής πραγματικότητα, εμείς έχοντας μια συγκεκριμένη διαδρομή δεκαετιών αποταθήκαμε έπειτα από αρκετά χρόνια υποστήριξης σε αυτούς τους κυβερνώντες, οι οποίοι ενώ δεν έπραξαν απολύτως τίποτα,  θα υποστηρίξουν και να προβάλλουν προς τα έξω τον Ελληνικό Τουρισμό.

Αν θέλετε γελάτε, διότι ακόμα και τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, τον διαβάζουν χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες, και από μεγάλες εταιρίες, ΜΜΕ, οι οποίοι επικοινωνούν μαζί μας, και σαφέστατα σχηματίζουν άποψη και γνώμη με όσα ισχύουν και διαδραματίζονται στη χώρα μας.

Γελάτε πολύ περισσότερο όταν γνωρίζετε τοπικά ότι από το 2004 έχω καταθέσει αίτηση πρόταση όσων αφορά τον Ελληνικό Τουρισμό, και τι πρέπει να πράξει μια Ελληνική κυβέρνηση ώστε να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη εγκαινίασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας, αλλά και θεσμικών παραγόντων που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς της Νέας Υόρκης.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας είπε μεταξύ άλλων ότι «οι δημόσιοι λειτουργοί θα δώσουν, πλέον, τον αγώνα τους - όπως πάντα με αυταπάρνηση - από τις νέες εγκαταστάσεις του γραφείου Τύπου», και πρόσθεσε ότι «το γραφείο συστεγάζεται με τον ΕΟΤ, συντονίζουμε δυνάμεις και εξοικονομούμε πόρους, ώστε -εκτός των άλλων- να υποστηρίξουμε και να προβάλλουμε προς τα έξω τον τουρισμό τον οποίο έχουν αποκαλέσει βαριά βιομηχανία της Ελλάδας κι όχι άδικα. Και, βέβαια, να στείλουμε πανίσχυρο το μήνυμα ότι η Ελλάδα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο».

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι «η επιβίωση του ελληνισμού είναι το όγδοο θαύμα. Βρισκόμαστε πλέον στην έκτη γενιά και τα παιδιά μας στην Αμερική νιώθουν Έλληνες, ενώ οι κοινότητες άλλων χωρών δεν έχουν καμία σχέση με τις πατρίδες τους ήδη από την τρίτη γενιά».


Παραθέτω για πολλοστή φορά περιληπτικά την ΑΙΤΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ από το 2004

Η δική μας πρόταση ήταν δημιουργία δημόσιου δορυφορικού πολυγλωσσικού μέσου, το οποίο θα επικέντρωνε στην προβολή της χώρας μας, με συγκεκριμένη θεματολογία, και με έμφαση αποκλειστικά το Τουρισμό, αντί να παρέχονται εκατομμύρια επί εκατομμυρίων για διαφημιστική προβολή σε διεθνή ΜΜΕ, κ.α. 

Δυστυχώς στη χώρα μας, επί δεκαετίες, έχουμε παντογνώστες επί παντός επιστητού, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα, και διαμορφώνουν όσα απαιτούνται. Από την άλλη, θέλουν τη χώρα μας ανταγωνιστική σε επίπεδο Ε.Ε, και κόσμου..?

Η Ελλάδα είχε και έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με άλλες χώρες, και δυστυχώς την έχει απολέσει όσα κυβερνούν αδαείς και κόμματα με παντογνώστες, οι οποίοι ενίοτε υιοθετούν ορισμένα παγκόσμια πρότυπα και τα εντάσσουν στην νεοελληνική πραγματικότητα, ενώ δεν υπάρχει κανένα με σφραγίδα Ελλάδας και Ελλήνων.

Η μοναδική προσοδοφόρα διαφήμιση που μπορούσε να γίνει για τη χώρα μας, και το Τουρισμό, είναι η ίδια η χώρα, και ο Ελληνικός λαός, όμως, κάποιοι επέλεγαν, όπως και σήμερα, η Πραγματική Δημοκρατία να είναι ΚΛΕΙΣΤΗ. 

Έχοντας μια εξαίσια Ιστορία, και ειδικότερα στην αρχαιότητα, η κινούμενη εικόνα έπρεπε να είναι ένα video κλίπ διαρκείας, σε συνάρτηση της αρχαιότητας με το παρόν, προβάλλοντας με μοναδικό τρόπο το χθες του τόπου με το σήμερα, και υιοθετώντας το αρμονικό δέσιμο των όποιων καλλιτεχνικών δρώμενων με το τόπο μας.

Προϋπόθεση της προτάσεως ειδικό κέντρο Πολιτισμού - Τουρισμού, το οποίο θα χρηματοδοτεί ετησίως όσα δαπανά η πολιτεία για διαφημιστικούς λόγους στο πλαίσιο του Τουρισμού, και σαφώς και ένα κονδύλι του ετήσιου κρατικού προϋπολογισμού, για δημιουργία ταινιών τύπου HOLLYWOOD, και ντοκιμαντέρ δομής videoclip - μικρής διάρκειας, τα οποία θα προβάλλονται από ΔΗΜΟΣΙΟ δορυφορικό πολυγλωσσικό κανάλι, και από οτιδήποτε άλλο παρέχεται τεχνολογικά. 

Δυστυχώς μέχρι σήμερα κυβέρνησαν ''υιοθετούντες'' και ''αντιγραφείς'', οι οποίοι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργώντας με βάση όσα προσέφεραν οι δημιουργοί του πρώτου Ελληνικού Πολιτισμού, και της πρώτης παγκόσμιας υπερδυνάμεως. 

Αντί να ισχύουν τα αυτονόητα στη κοιτίδα του πρώτου πολιτισμού, έχουμε διευρυμένο το φαινόμενο της πολιτικοοικονομικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και τίποτα περισσότερο, αναμένοντας κάποιον ξένο να δημιουργήσει για ιδίων όφελος οτιδήποτε αφορά την Ιστορία της δικής μας χώρας. ( Από ταινίες, μέχρι video games, και οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε και ισχύει )   


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Υποσημείωση: Είναι απαράδεκτο σε μια χώρα να υπάρχουν πρότυπες προτάσεις Ελλήνων και να υπονομεύονται από τους εκάστοτε πολιτικούς. Αναλογιστείτε ότι σε σειρά χωρών έπειτα της δικής μου προτάσεων ( η οποία είναι αρκετών δεκαετιών )  έχουν υπάρξει αρκετά πολυγλωσσικού χαρακτήρα - δομής - κανάλια.

* Μη θεωρεί ότι είμαι εχθρός της ορθοδοξίας και της εκκλησίας, κάλλιστα μπορώ να τα δέχομαι σε μια βάση καθαρά παραδοσιακή, όμως τα συμφέροντα σε πολλές περιπτώσεις υπερκαλύπτουν το ρόλο της εκκλησίας και της θρησκείας.

* Κυριολεκτικά, αν δεν ισχύσουν οι προτάσεις μας δεκαετιών με αυτή τη κυβέρνηση, της οποίας τα στελέχη μας αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο η χώρα μας να στέκεται επάξια στο σημερινό παγκόσμιο κοινωνικοπολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Νίκος Παππάς εγκαινίασε το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">