ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου στον πρωθυπουργό για τα πνευματικά δικαιώματα

ΑΙΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κουρδομένου Ιωάννη - Μηχανολόγου - Ηλεκτρονικού,
μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, 
Καρχηδόνος 8 Γλυφάδα - 16562   
τηλ: 6998108166

ΠΡΟΣ:
1) Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Τσίπρα Αλέξη.
2) Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Γκουτζαμάνη Ευτέρπη.

Επίσης ενημερώνονται

α) Ο υπουργός Επικρατείας κ.Νίκος Παππάς.
β) Ο υπουργός Επικοινωνιών κ.Χρήστος Σπίρτζης.

Είναι πρωτοφανές και παράλληλα καταφανές τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε εθνικό, να μην προστατεύονται τα πνευματικά δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Επίσης, είναι γνωστό της πάση ότι είμαι ο πρωτεργάτης των FM κυμάτων στη χώρα μας, ο οποίος λειτούργησε από το 1977 τον επανειλημμένα κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και σαφέστατα αυταπόδεικτα ο πρώτος ο οποίος σκέφτηκε σε σκοτεινές περιόδους όσων αφορά την ποιότητα του πολιτεύματος στην Ελλάδα να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε ένα χώρο, άσχετα αν η νομοθεσία αποτελούσε απαγορευτικό παράγοντα.

Αυταπόδεικτα η ενασχόληση και η λειτουργία από τη πλευρά μου του πρώτου μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού στα FM της χώρας μας, αποτελούσε προϊόν πνευματικής διανοητικής ιδιοκτησίας του υποφαινόμενου, και έχοντας το βασικό δεδομένο με τη πάροδο του χρόνου της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας πολιτικών συγκεκριμένων κομμάτων, οι οποίοι αντί να παρέχουν ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ στον πρωτεργάτη ενός χώρου, παρείχαν βεβαιώσεις λειτουργίας στους δικούς τους σταθμούς, όπως και σε κομματικούς ημέτερους και χρηματοδότες των κομμάτων τους, σαφέστατα ετεροχρονισμένα με καθυστέρηση 12 ετών έναντι ημών, αξιώνω την άμεση παρέμβασή σας στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης την οποία υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό ώστε να βρεθείτε στην διακυβέρνηση της χώρας.

Είναι απορίας άξιο τι έπρατταν τα στελέχη του παλαιοκομματισμού επί  σειρά δεκαετιών διατελώντας ευρωβουλευτές, και πως προασπίζονται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

Επίσης είναι απορίας άξιο τι διαμορφώνει και η σημερινή κυβέρνηση, η οποία κωφεύει επί ενάμιση χρόνο στην αποκατάσταση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τις παραβάσεις της πνευματικής ιδιοκτησίας επ' ουδενί προασπίζεται στη χώρα μας τα πνευματικά δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Χαρακτηριστικά σας αναφέρω τα παραδείγματα ορισμένων διαπλεκόμενων οικογενειών, και πολιτικών, οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν στον χώρο ετεροχρονισμένα έναντι ημών, ληστεύοντας στην κυριολεξία όσα αποτελούσαν  πνευματικά δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, τα οποία έθεσα δημόσια ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε να έχω χιλιάδες μάρτυρες.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραβλέπεται ότι επί δεκαετίες ορισμένοι αποκτούν τόσο υλικά οφέλη, όσο και έρεισμα, όπως και ισχύ, με ληστεία πνευματικών δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, τα οποία λήστεψαν από τον υποφαινόμενο, και τα ακολούθησαν χωρίς την προσωπική μου συγκατάβαση.

Ελλείψει άμεσης μέριμνας αποτελεί υποχρέωσή μου να στραφώ δικαστικά κατά των αρμοδίων της κυβερνήσεως, καθώς επίσης και κατά παντός υπευθύνου, όπως και όσων λήστεψαν τα πνευματικά δικαιώματα διανοητικής μου ιδιοκτησίας και δραστηριοποιούνται στο χώρο με βεβαιώσεις λειτουργίας ενώ τόσο τα κόμματα - κυβερνήσεις, όσο και οι εκάστοτε διορισμένοι τους αντί νομιμοποίησης έπειτα από αιτήσεις και παράβολα για ΙΔΡΥΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του πρώτου μουσικού Ρ/Σ στράφηκαν κατά ημών με σειρά διώξεων και κατασχέσεων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις 
(1977, 1983, 1999, 2004) 

* Τα πειστήρια όσων αφορά όσα αναφέρω αντλούνται από επίσημα έγγραφα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, και του Ελληνικού κράτους, όπως επίσης καθίσταται αυταπόδεικτο με εκατοντάδες μαρτύρων ότι συγκεκριμένες οικογένειες - πολιτικοί & οικονομικοί παράγοντες λήστεψαν τα προσωπικά μου πνευματικά δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

* Τονίζεται ότι στην τριτοκοσμική Ελλάδα, ακόμα και σήμερα, σειρά ληστών της πνευματικής μου διανοητικής ιδιοκτησίας βρίσκονται ιδιοκτήτες σειράς Ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών ιστοσελίδων απόρροια των απαράδεκτων για την πολιτική νεοελλήνων. 

* Η προσφυγή στην δικαιοσύνη θα γίνει για το σύνολο όσων ετεροχρονισμένα ληστεύοντας την κατοχυρωμένη πνευματική μου διανοητική ιδιοκτησία λειτουργούν είτε μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Ν.Αττικής, είτε ενημερωτικές ιστοσελίδες με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' - ''GLYFADA'', όπως και για το σύνολο πολιτικών και διορισμένων αυτών, οι οποίοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα, όπως και των ημέτερων τους, λήστεψαν τα πνευματικά μας δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας )

* Είναι επιεικώς άτιμο, άνανδρο, και πρόστυχο, αντί αρωγής σε ένα πολίτη ο οποίος πρωτοστάτησε και αγωνίστηκε δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπάρξουν Ιδιωτικά και δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ακόμα και σήμερα, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, ορισμένοι απατεώνες της πολιτικής, όπως και διορισμένοι αυτών, με εξασφαλισμένους μισθούς, να ληστεύουν κατοχυρωμένη (Copyright © ) πνευματική ιδιοκτησία και να νέμονται όσα αναλογούσαν σε εμάς. 

Αναφέρουμε ότι τόσο ο ΟΠΙ (οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας ) όσο και όσα έχουν θεσπιστεί σε επίπεδο Ε.Ε. από τους απαράδεκτους της πολιτικής 42 ετών, σε καμία περίπτωση έναντι άλλων προηγμένων χωρών δεν προστατεύουν τα πνευματικά δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας των πολιτών, και αυτό σαφώς ισχύει για τα οφέλη συγκεκριμένων συντεχνιών, οι οποίες αντί να υπηρετούν τους πολίτες υπηρετούσαν τα προσωπικά τους συμφέροντα. 

( Βλέπε Καρατζαφέρης, Παπανικολάου, κ.α. οι οποίοι διετέλεσαν κομματικοί ευρωβουλευτές για τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα... κατά της χώρας και των πολιτών

Τέλος, αναφέρουμε ότι σχεδόν το σύνολο καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, κατά ημών, αποσκοπούσε στην φυσική μας εξόντωση, δεδομένου ότι είχαμε πετύχει χωρίς εξαπάτηση και καπηλεία να μπαίνουμε καθημερινά σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας, και είχαμε έτοιμο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ώστε να κατέβουμε στις δημοτικές εκλογές, το οποίο έπειτα των διώξεων και κατασχέσεων, και της σημαντικής ζημίας που είχαμε υποστεί, λήστεψαν στο σύνολό του αρκετοί από όσους και όσες εμφανίστηκαν ως τοπικές παρατάξεις στη πόλη της Γλυφάδας. 

Το 90% όλων των προγραμμάτων που παρουσίασαν οι κομματικές παρατάξεις τις τελευταίες δεκαετίες είναι ληστεμένο από όσα μεταδίδαμε δημόσια και καθημερινά από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου στον πρωθυπουργό για τα πνευματικά δικαιώματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">