ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συναυλία από την Περιφέρεια Αττικής

Μία συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά των προσφύγων με τίτλο «Το ταξίδι της ζωής μας» πραγματοποιείται την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο.
Την συναυλία διοργανώνει η περιφέρεια Αττικής, και οι εκλεκτοί που βρέθηκαν σε αυτή έπειτα της δημόσιας υποστηρίξεως μας ώστε να μας εξοντώσουν, σε συνεργασία με τo mega ( Ψυχάρης) τον ΟΑΣΑ (Ταστάνης) την ΑΥΓΗ (Φίλης) τα κρατικά ραδιοτηλεοπτικά ως χορηγούς επικοινωνίας, και στην παρουσίαση η Βάνα Μπάρμπα.  ( Μια ευτυχισμένη οικογένεια όλοι και όλες μαζί, δεξιοί - αριστεροί, οι οποίοι/ες επί σειρά ετών υπονομεύουν από κοινού όλους εμάς και δείχνουν τον ανθρωπισμό τους στους πρόσφυγες, προφανώς για τις εντυπώσεις που απορρέουν απο τα ΜΜΕ) 

''Το ταξίδι της ζωής τους'' είναι δεδομένο, όπως και τα οικονομικά τους, το θέμα όμως είναι κατά πόσον θα διαρκέσει ακόμα... ( Βλέπετε πόσο εύκολα μπορούν να υπάρξουν σειρά από ενέργειες για τους πρόσφυγες, και απολύτως καμιά για τους Έλληνες και Ελληνίδες. Δείτε για πολλοστή φορά τι υφίσταται στην κεντρική μας σελίδα )

Το ότι φάσκουν και αντιφάσκουν από την τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, και την κατ' επίφαση ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'', είναι σαφές και αυταπόδεικτο, δεδομένου ότι για τα μάτια του κόσμου, και στο πλαίσιο εντυπώσεων, εξέδιδαν δελτία τύπου κατά των συναυλιών στο δήμο Γλυφάδας, και όπως βλέπετε στην συγκεκριμένη συναυλία αυτή τη φορά είναι όλοι και όλες μαζί. ( Φυσικά για καλό σκοπό )

Είναι πασιφανές κυρίες και κύριοι συμπολίτες και συμπολίτισσες που μου λέτε καθημερινά τα παράπονά σας, ότι όσοι και όσες βρέθηκαν στις καρέκλες έχουν πολλά κοινά κατά των Ελλήνων - Ελληνίδων, και ταυτίζονται συμπορευόμενοι απόλυτα στην μονομερή τους αλληλεγγύη... ( Δώστε εθνικότητα στους πρόσφυγες, να έρθουν να σας ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, διότι δεν βλέπω να ψηφίζεστε από Έλληνες και Ελληνίδες )
Η συναυλία θα είναι δωρεάν για όλους και αντί εισιτηρίου το κοινό παρακαλείται να προσφέρει σε είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Την έναρξη θα πραγματοποιήσει η Εθνική Λυρική Σκηνή και η είσοδος είναι ελεύθερη με την ελάχιστη «υποχρέωση» κάθε πολίτης, κατά την είσοδό του, να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο Κέντρο Διαχείρισης της Περιφέρειας στην «Εσπλανάδα». 
Τα είδη ανάγκης θα αποθηκευτούν στο Κέντρο Διαχείρισης, το οποίο λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓ Εμπορίου.
Οι τραγουδιστές που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση είναι οι: Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Ερωφίλη, Γιάννης Κ. Ιωάννου, Αργυρώ Καπαρού, Κωνσταντίνα, Κώστας Λειβαδάς, Βασίλης Λέκκας, Νίνα Λοτσάρη, Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Πέτα, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μπάμπης Τσέρτος, Λάκης Χαλκιάς.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μάκης Δελαπόρτας, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Πασχάλης Τσαρούχας.
Τη βραδιά θα παρουσιάσει η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον Μανώλη Γεωργοστάθη. Μαζί τους η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής  Έμμετρον. 
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Καπάταης, το Κέντρο Διαχείρισης έχει αποστείλει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, έως σήμερα, συνολικού φορτίου 679 τόνων. 
Επίσης, επεσήμανε ότι «μέσω του Κέντρου γίνεται δυνατή η οργάνωση της αλληλεγγύης που επιδεικνύουν οι πολίτες απέναντι στους πρόσφυγες και δεν απαξιώνεται η προσφορά τους». 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αποδείχθηκε «σωτήρια» η πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη λειτουργία του Κέντρου, τόσο για τους πρόσφυγες και την ανακούφισή τους, όσο και για την ετοιμότητα της χώρας να ανταποκριθεί με αμεσότητα στις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάστηκαν αιφνιδίως. «Εκτός από τη κάλυψη των αναγκών στα επτά κέντρα φιλοξενίας της Αττικής, είδη πρώτης ανάγκης αποστέλλονται και στα 20 κέντρα όλης της Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Καπάταης, συμπληρώνοντας ότι στην προσπάθεια συλλογής των παραπάνω ειδών έχουν συνεισφέρει οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής αλλά και αρκετοί δήμοι εκτός του νομού, ενώ συνεχίζεται η προσφορά ειδών από ιδιώτες οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και από εταιρείες.

Από τη συγκεκριμένη συναυλία οι διοργανωτές ευελπιστούν, πέρα από την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση πολιτών και φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συναυλία από την Περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">