ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετακινήσεις στελεχών καταγγέλλει η ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ''

Με δελτίο τύπου από την παράταξη ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' ο τέως δήμαρχος Κώστας Κόκκορης μας ενημερώνει για μετακινήσεις υπαλλήλων και στελεχών που γίνονται στο δήμο Γλυφάδας από την διοίκηση Γ.Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι υποβαθμίζεται τόσο ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιάννης Βλάχος, όπως και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας και αρχιτέκτονας μηχανικός κ. Κώστας Βαρδακούλιας.

Εμείς σας υπενθυμίζουμε ότι η τωρινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου, κατά την προεκλογική περίοδο υποσχόταν το δήμο όλων των δημοτών, και δεν μπορούμε να παρακάμψουμε ότι στα δυο χρόνια διοικήσεως του υπάρχει τεράστια απόκλιση των προεκλογικών υποσχέσεων - δεσμεύσεων οι οποίες τους εξασφάλισαν το δικαίωμα διοικήσεως. 

Το συγκεκριμένο θέμα μετακινήσεων έρχεται ως συνέχεια καταγγελιών από τη πλευρά των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας. 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου καλείται να ανακαλέσει όλες αυτές τις πράξεις κατά των εργαζομένων του δήμου, και οφείλει να είναι πιστός σε όσα υποσχόταν την προεκλογική περίοδο.

Το δελτίο τύπου 

Ως παράταξη, τόσο ως διοίκηση, όσο και ως αντιπολίτευση έχουμε δείξει δείγματα γραφής αξιοκρατίας και ορθολογικής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

Με έκπληξή μας διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό μετακινήσεις υπαλλήλων και στελεχών από τη δημοτική αρχή που κανένας λόγος υπηρεσιακών αναγκών και αξιοποίησης προσόντων δεν δικαιολογεί.

Ειδικά δε στον τεχνικό κλάδο, που ως μηχανικός, έχω και ιδιαίτερη άποψη, τόσο η εμμονή υποβιβασμού του πολιτικού μηχανικού κ. Γιάννη Βλάχου, παρά τη δικαίωση της προσφυγής του στην Περιφέρεια, αλλά και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και αρχιτέκτονα μηχανικού κ. Κώστα Βαρδακούλια, αναίτια αποτελούν δείγματα κακώς εννοούμενης διοικητικής εξουσίας.

Ενέργειες αυτού του τύπου όχι μόνο δεν βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και της αναβάθμισης παροχής υπηρεσιών στους δημότες μας, αλλά αντίθετα δημιουργούν εικόνα λειτουργίας ομάδας με μόνο κριτήριο το πόσο είναι αρεστοί.

Καλούμε το Δήμαρχο προσωπικά να ανακαλέσει όλες αυτές τις πράξεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης

Κώστας Κόκκορης

Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με έκπληξη παρακολουθούμε τα δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού στο τόπο μας, έχοντας σειρά περιπτώσεων απτής συνεργασίας  ''Νεοδημοκρατών, Συριζαίων, και τέως Πασόκων'', ενώ στον αντίποδα θεωρούμε ότι αρκετοί από το κοινωνικό σύνολο αδικούνται. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετακινήσεις στελεχών καταγγέλλει η ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">