ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγνώμη δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε

Ζητάμε συγνώμη από το σύνολο των αναγνωστών μας, οι οποίοι μας διαβάζουν επί αρκετά χρόνια, δεδομένου ότι αδυνατούμε να ακολουθήσουμε όσα μεθοδεύονται από όλες τις πλευρές σε πολιτικό επίπεδο. 

Υπάρχει αδυναμία να ακολουθήσουμε τον κατήφορο, τόσο των κυβερνητικών στελεχών, των υποστηρικτών τους, όσο και των υποστηρικτών του παλαιοκομματισμού, οι οποίοι επικοινωνούν μαζί μας και μας στέλνουν σειρά από δημοσιεύματα πάσης φύσεως.

Με απόλυτη σαφήνεια τονίζουμε ότι από το 1974, μέχρι και σήμερα, ο λαός δεν βρέθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο τιμόνι και την διακυβέρνηση της χώρας μας.

Γνωρίζετε συνολικά ότι όσοι επικαλέστηκαν, από τις κυβερνητικές θέσεις, ότι ο λαός βρίσκετε στο τιμόνι της χώρας, στο σύνολό τους είχαν άδοξο τέλος και συνολικά ανατράπηκαν.

Όπου βρίσκετε ο λαός στο τιμόνι της χώρας υπάρχουν οι αποδείξεις, και οι αποδείξεις είναι έμπρακτες, με πολιτικές οι οποίες προτάθηκαν από τους πολίτες - το λαό - και εφαρμόστηκαν από τους κυβερνώντες. 

Μπορεί να γίνετε κουραστικό να σας θυμίζουμε ότι από την δεκαετία του 90 υπάρχουν προτάσεις μας, όπως και αιτήσεις στους εκάστοτε κυβερνώντες, οι οποίοι στο σύνολό τους επικαλέστηκαν ότι ο λαός κυβερνά, και βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει αρκετές δεκαετίες, και σειρά από διώξεις κατασχέσεις για τις πολιτικές πεποιθήσεις μας, όπως και για όσα διακηρύξαμε τα οποία δεν εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Όσο κουραστικό μπορεί να γίνετε, τόσο σημασία έχει, να τονίζεται ότι την περίοδο που περάσαμε δημόσια τις θέσεις, προτάσεις, και διακηρύξεις μας, για συγκεκριμένους τομείς, όπως είναι το Ελληνικό, τα δημόσια αγαθά, αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, η διαπλοκή, η διαφάνεια, ο διαχωρισμός εκκλησίας - πολιτείας, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ανεξαρτητοποίηση των δήμων από κόμματα και επαγγελματίες πολιτικούς, κ.α., στην περιοχή μας, και ακόμα και ευρύτερα, σε όσα ίσχυαν τόσο στα ερτζιανά, όσο και στον τύπο, δεν υπήρχε κανένα ανάλογο.    

Ετεροχρονισμένα, σε μια χώρα όπου, είτε οικονομικοί παράγοντες, είτε επαγγελματίες της πολιτικής, είτε κόμματα, είτε συντεχνίες, συνδικαλιστές, υπάλληλοι του δημοσίου, συνταξιούχοι, κ.α, δραστηριοποιήθηκαν πολιτικά, θυμήθηκαν, διότι τους εξυπηρετούσε, να χρησιμοποιήσουν αρκετά από τα προαναφερόμενα, χωρίς κανείς να χρησιμοποιήσει ως σημείο αναφοράς το λαό, η αν προτιμάτε τον πολίτη ο οποίος αρχικά τα έθεσε δημόσια.

Τους αγνώμονες όπως μας κάψανε τους καίμε. 

Ο λαός δεν βρέθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο τιμόνι της χώρας, και επισημοποιείται με όσα ισχύουν επί δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ένα γεγονός, από εκατοντάδες που κάκιστα ισχύουν, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα:  Ο υποφαινόμενος γεννήθηκε εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, και ήταν ο πρώτος δημότης στη Γλυφάδα ο οποίος επί σειρά ετών τόνιζε ραδιοφωνικά δημόσια το έγκλημα που μεθοδευόταν από την δεκαετία του 90 όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο.  

Ενώ λοιπόν έχουμε τόσο το δεδομένο ενός δημότη - κατοίκου ο οποίος γεννήθηκε εντός τους πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σε πλήρη αντιδιαστολή όλων των υπολοίπων, μεγάλωσε στα χώματα αυτής της έκτασης, στο Βόσπορο, καθώς επίσης αυταπόδεικτα ήταν ο μοναδικός δημότης ο οποίος δημόσια έθετε σχεδόν σε καθημερινή βάση το ζήτημα του πρώην αεροδρομίου, ετεροχρονισμένα ανακάλυψα ότι αρκετοί από την ευρύτερη περιοχή μας ήταν οι αγωνιστές του πρώην αεροδρομίου και εμάς δεν μας έπεφτε κανένας λόγος.  

Θεωρώ ανούσιο να υπενθυμίσω ότι ακόμα και σε εκδηλώσεις της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας είδαμε πολλούς και διαφόρους, οι οποίοι ούτε γεννήθηκαν στο τόπο μας, ούτε είχαν επί δεκαετίες συγκεκριμένες προτάσεις, λόγω κομματικής ενασχόλησης και ιδιότητας, όπως και συγκεκριμένων γνωριμιών, να αξιοποιούν όσα αφορούσαν πρωτίστως εμάς και κανένα άλλο. ( Γνωρίζουμε δεκάδες οι οποίοι/ες είχαν συγκεκριμένες θέσεις, και ανάμεσά τους δεν υπήρχε κανείς - καμία, από τις εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες κατοικούσαν εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ) 

Χαρακτηριστικά: Ενώ επί δεκαετίες, αρκετά πυκνά συχνά στις δημόσιες τοποθετήσεις μου στο ραδιόφωνο, δέσποζε το ζήτημα του πρώην αεροδρομίου, όταν ορισμένοι κάτοικοι νοτίων προαστίων, λόγω γνωριμίας αποφάσισαν να συστήσουν την επιτροπή για το Ελληνικό, προφανώς στην φούρια τους για την δική τους προσωπική μετεξέλιξη, ξέχασαν ποιοι ήταν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως και ποιοι είχαν επί δεκαετίες δημόσιες τοποθετήσεις.

Αυτο-αναγορεύτηκαν λοιπόν αγωνιστές της δημόσιας περιουσίας, και στην κορεσμένη τους φιλοδοξία για τις καρέκλες και τα αξιώματα παρέκαμψαν όσους είχαν μια διαδρομή δεκαετιών, και κυρίως βιώματα, τα οποία οι ίδιοι σαφώς δεν είχαν, και εξυπηρετούντο στο να ληστεύουν όσα δικαιωματικά άνηκαν στους κατοίκους - γέννημα της περιοχής.  

Ενώ λοιπόν επί δεκαετίες έθετα δημόσια ζητήματα όπως του πρώην αεροδρομίου, σε εποχές που οι ίδιοι δεν είχαν καμία απολύτως ενασχόληση με το εν λόγω ζήτημα, ουδέποτε επικοινώνησαν μαζί μας ώστε να εκθέσουν τις θέσεις τους η προτάσεις τους. Τι δηλώνει το συγκεκριμένο αυταπόδεικτα; Δηλώνει ότι όσα μας ενδιέφεραν και μας προβλημάτιζαν άφηναν απαθείς τους κυρίους που στη συνέχεια ( ετεροχρονισμένα ) αυτοαναγορεύτηκαν αγωνιστές.

Τέλος, εμείς από εκείνη τη περίοδο, μέχρι και σήμερα, έχουμε μια αταλάντευτη διαδρομή, και δεν αλλοιώνουμε το ελάχιστο των θέσεών μας, σε πλήρη αντιδιαστολή των ήδη εξαγορασμένων οι οποίοι έχουν ανακαλέσει την υποτιθέμενη αγωνιστικότητά τους με χρηματικά και άλλα ανταλλάγματα. 

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ είμαστε κατά της εκποίησης του Ελληνικού 
Οι κύριοι ''αγωνιστές'' διαπιστώσατε τι θέσεις έχουν σήμερα;  

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Πλην του Ελληνικού δεν δημοσιοποιούμε οτιδήποτε άλλο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγνώμη δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">