ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φόρεσαν την προβιά της αριστεράς

Πρόδωσαν τις στοιχειώδεις αξίες που επιδιώκει η αριστερά, για συνέπεια λόγων και πράξεων, για πάλη ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα, για μια κοινωνία δίκαιη, για ειλικρίνεια, και για ανοιχτά χαρτιά απέναντι στον λαό.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και όσων φόρεσαν την προβιά της αριστεράς, διότι δεν είναι αριστεροί, ( μην έχετε αυταπάτες ) φροντίζει για ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, και για  ενίσχυση των κερδών τόσο της οικονομικής ελίτ όσο και της προνομιούχας αστικής τάξης.

Όσο υπηρετούνται οι ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου, και της οικονομικής ελίτ, με τις πολιτικές που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο λαός είναι φύσιν αδύνατο να ευημερεί.

Έβαλαν στο περιθώριο όσα υποσχόντουσαν δημόσια οι υπουργοποιημένοι του παρόντος, όπως και σε εμάς κατ΄ιδίαν,  όπως και οι διορισμένοι τους, και το μοναδικό τους μέλημα είναι η ενίσχυση της πλουτοκρατίας.

Ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής, όμως ορισμένοι δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, και οδηγηθήκαμε σε μια πλάνη, να πιστεύουμε ότι όσοι από δαύτους είχαν αποκλειστικό σχέδιο τον προσωπικό τους εύκολο πλουτισμό, (από την δραστηριοποίηση με την πολιτική), θα φρόντιζαν παράλληλα να κλείσει η ψαλίδα των κοινωνικών ανισοτήτων. 

Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό στην πιο ακραία του μορφή, και προσβλέπουν αποκλειστικά στα υλικά τους οφέλη και κέρδη, αδιαφορώντας απόλυτα για το κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα για όσους είχαν πληγεί οικονομικά απο τις κυβερνήσεις που προηγήθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικά όσα ισχύουν τοπικά στη Γλυφάδα, σε μια πόλη στην οποία είχαμε συγκεκριμένα δεδομένα, ποιοι, πως, πότε, αντιτάχθηκαν κατά του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, και των πολιτικών που ακολουθούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,  και ποιοι ''πάτησαν επί πτωμάτων'' ώστε να έχουν υλικά οφέλη επί του παρόντος.

Η εξαγγελθείσα αλληλεγγύη τους, όπως και η δικαιοσύνη - δημοκρατία, ήταν και είναι κορυφαία μορφή απάτης, και εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου. 

Άλλωστε δεν γράφω τυχαία δημόσια την απόλυτη αλήθεια, δεδομένου ότι έστω και ένας εξ αυτών, αν έχει τη δυνατότητα αντιπαράθεσης με στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο, να μας τα στείλει επώνυμα για δημοσίευση.

Αποτελούν συνέχεια των κάκιστων αστικών κυβερνήσεων που προηγήθηκαν, με σκληρότερες καπιταλιστικές πολιτικές, και αυταπόδεικτα για τον ιστορικό του μέλλοντος θα αποτελούν την μεγαλύτερη πολιτική απάτη όλων των εποχών στη χώρα μας.

Στα δυο χρόνια που κυβερνούν δρομολόγησαν με δόλο να υφίστανται χειρότερες συνθήκες σε όσους διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο ώστε να βρεθούν στις κυβερνητικές καρέκλες, ενώ στον αντίποδα ακολούθησαν την τακτική ''καρότο - μαστίγιο'' όσων αφορά μεγάλο τμήμα του λαού, ώστε να τον έχουν δέσμιο, και κάτω από ένα έντονο πλαίσιο χειραγώγησης από κρατικά, κομματικά, και λοιπά ΜΜΕ. 

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να ωφεληθεί ο λαός από αυτή τη κυβέρνηση, και όσους διορίστηκαν - ωφελήθηκαν και την στηρίζουν, και σήμερα δεν έχουμε πλέον αυταπάτες.

Το μοναδικό μας όπλο ήταν και παραμένει η ειλικρίνεια και η αλήθεια, όπως και η σταθερότητα στις καταβολές μας, και δεδομένου ότι ως πολίτες δεν ξεπουληθήκαμε μέχρι σήμερα, και σαφώς δεν πρόκειται να ξεπουληθούμε, οφείλουμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση που πρόδωσε την αριστερά, και όλους εμάς, και φροντίζει για την ευημερία της οικονομικής ελίτ.

Θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι επί ημερών συγκυβέρνησης ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, σε συνομιλία που είχα με διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ, όντας σε δεινή οικονομική κατάσταση, μου προτάθηκε να συμμετάσχω σε μια εξωτερική παραγωγή και να κερδίσω ένα σεβαστό ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ. 

Σαφέστατα δεν συμμετείχα, διότι είχα πέσει θύμα της πλάνης, ότι κάποιοι εκ των υπολοίπων στην τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι Αριστεροί, και θεώρησα ότι αν βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την υποστήριξή μας στην διακυβέρνηση της χώρας, θα μεριμνήσουν πράγματι για την αλληλεγγύη, και την δικαιοσύνη την οποία υποσχόντουσαν στο λαό.  

Με όσα ισχύουν στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και με όσα μεθοδεύτηκαν επιλεκτικά για τον περαιτέρω πλουτισμό των ήδη αποκατεστημένων, οι οποίοι πλην του προσωπικού τους βολέματος δεν έχουν πράξει ούτε μια ενέργεια για όλους εμάς, αντιλαμβάνεστε ποιοι βρίσκονται σήμερα στις θεσμικές καρέκλες.

Ειλικρινά σας ζητώ χίλια συγνώμη, αν λόγω της προσωπικής μου πλάνης παρέσυρα ορισμένους και ορισμένες από εσάς σε λάθος εκτίμηση και επιλογές, και σαφέστατα δεν πρόκειται να ξαναγίνει, διότι πλην ημών, που γνωρίζουμε καλά ποιοι είμαστε, όπως και σε τι πιστεύουμε, δεν έχουμε πλεον ίχνος εμπιστοσύνης σε κανένα από όσους βρίσκονται στις θεσμικές καρέκλες. 

Η προδοσία, όπως και η άρνηση υπηρέτησης του λαού, σε δίκαια αιτήματα, συνεπάγεται κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεως, και όποτε δοθεί η δυνατότητα να κυβερνήσει ο λαός, και σαφώς όχι επιτήδειοι, η κακουργηματική πράξη κατά όσων δεν υπηρέτησαν το λαό θα είναι το πρώτο που θα ισχύσει. 

Επί δεκαετίες τονίζουμε: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις έπειτα από σύννομες αιτήσεις για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Ρ/Σ. ( Οι κάπηλοι οι οποίοι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό, επαναλειτούργησαν 35 ραδιοφωνικούς Κρατικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, επαναπροσέλαβαν 4.000 χιλ. απολυμένους της ΕΡΤ, και έπειτα από σειρά αιτήσεων και προτάσεων του πληττόμενου πολίτη αντί υπηρέτησης εξυπηρετούν και υπηρετούν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. ) 

Αρέσκεστε στην Απάτη;

Είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο ότι δεν υπάρχει ίχνος αριστεράς στην διακυβέρνηση της χώρας, όπως και σε όσους βρέθηκαν στις θεσμικούς θέσεις. 

Τονίζεται ότι ήμουν ο μοναδικός πριν από ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ο οποίος αρχικά σήκωσε το βάρος να διακηρύξει δημόσια για ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ των Ραδιοτηλεοράσεων, όπως και για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, τόσο στα ερτζιανά, όσο και στο διαδίκτυο, δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπηρετούνται και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της κλεπτοκρατίας και η ανομία.

Πείθεστε από όσους λένε σήμερα δημόσια τα ίδια πράγματα χωρίς να έχουν καλύψει τα αιτήματα - προτάσεις του πρωτεργάτη; ( Μη ξεχνάτε ότι ως λαός τους κάναμε το χατήρι να βρεθούν στις έμμισθες θεσμικές θέσεις και ρόλους, ενώ αυτοί δεν μας υπηρέτησαν ούτε μας υπηρετούν όπως μας αρμόζει )

ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ Ο ΛΑΟΣ; Αν είναι οδηγός ο λαός, αντί συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων και κομματικών στελεχών, ήδη θα είχαμε σειρά αποδείξεων, όμως, ορισμένοι επέλεξαν να εμπαίζουν και να εξαπατούν το λαό. 

Θέσπισαν παράλληλα με την ΕΡΤ, και το νόμο για την οικονομική ελίτ με τις εθνικές άδειες, τις προτάσεις μας για πραγματική δημοκρατία; Μας δικαίωσαν; Βρήκε το δίκιο του ο λαός με αυτή τη κυβέρνηση; Τι έβαλαν σε πρώτη προτεραιότητα; Έβαλαν τους πληττόμενους πολίτες, η τα συμφέροντα τους όπως και του κεφαλαίου; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Σημειώστε το δεδομένο που αναφέρω στο τέλος, επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας συνολικά ότι ήμουν επί δεκαετίες πολέμιος κατά αυτών των κομμάτων, και επεξεργαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα ( ορθότερα ) ποιους υποστηρίξαμε. ( Είναι ένα από πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία στον κατάλληλο χρόνο θα χρησιμοποιήσω, ( και δικαστικά ) ώστε να αποδείξω ότι δεν υπηρέτησαν το λαό, και υποκρύπτονται συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Μη ξεχνάτε ότι σε σειρά αιτήσεων - προτάσεων το Μαξίμου δεν μου παρείχε αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να πιστοποιείται επίσημα ότι κατατέθηκαν από το λαό αιτήσεις και προτάσεις. 

Αποτελεί προσωπικό πρόβλημα του κάθε ενός αν συμβιβάζεται σε όσους καταργούν τόσο την συνέπεια λόγων - πράξεων, όπως και τη δικαιοσύνη, και ακόμα περισσότερο τις στοιχειώδεις αξίες που επιδιώκει η αριστερά, όμως μην έχετε αυταπάτες, διότι μέχρι σήμερα δεν γνώρισα κανένα πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ.

Εσείς γνωρίζετε κάποιους αριστερούς; Aντί να υπηρετήσουν τόσο τις βασικές και θεμελιώδεις αρχές της αριστεράς, όπως και να παρέχουν αποδείξεις στους συμπολίτες μας, οι οποίοι τους στήριξαν επί χρόνια, επέλεξαν να κερδίσουν μια καρέκλα ο κάθε ένας, τις απολαβές, και παράλληλα την κατακραυγή της πλειονότητας, η οποία πλέον τους πήρε ''χαμπάρι''. 

Το τι λέγετε από πλειάδα συμπολιτών μας, ας κάνουν το κόπο να ρωτήσουν ΑΝΤΙ να κρύβονται, και μη ξεχνάτε ότι θα έχουν και τη διαπίστωση στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες  δεδομένης της απόλυτης στροφής την οποία έκαναν.

Εγώ προσωπικά δεν συγχωρώ την ασυνέπεια λόγων - πράξεων, και ήμουν ο πρώτος που δημόσια καταδίκασα αρκετούς από τους φαινομενικά αριστερούς συμπολίτες μας, και την κυβέρνηση, οι οποίοι επί χρόνια δήλωναν το ενδιαφέρων τους επί παντός επιστητού, όπως και την αλληλεγγύη την οποία θα παρείχαν αν τους δρομολογούσε ο λαός στην εξουσία, και από την ημέρα που βρέθηκαν στις θεσμικές καρέκλες έκαναν την στροφή επιλέγοντας ούτε αλληλεγγύη να παρέχουν, ούτε δικαιοσύνη, ούτε και την πραγματική δημοκρατία. 

Την αλληλεγγύη τους, την δικαιοσύνη, και την δημοκρατία, τα άκουσα επανειλημμένα επί αρκετά χρόνια, αναρίθμητες φορές, στη πράξη όμως για εμάς δεν ίσχυσαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο, ούτε για μια φορά, όσο διάστημα βρίσκονται στην εξουσία, από το σύνολο όσων βρέθηκαν στην κυβέρνηση και τις θεσμικές καρέκλες. ( Επιχειρήστε να με διαψεύσετε. Εξαιρώ όσους και όσες έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, διότι αρκετοί και αρκετές εξ αυτών από πολλά κόμματα είχαν καλύτερες προθέσεις, όμως δεν τους χώραγε πλέον το ΣΥΡΙΖΑ )

Άλλωστε υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες ότι σας παρείχα επί χρόνια αλληλεγγύη, την οποία από όλους εσάς μόνο την άκουσα, και ποτέ δεν την διαπίστωσα.

Τέλος, επιφέρουν γέλιο σήμερα στη Γλυφάδα όσοι επικαλούνται ότι είναι Αριστεροί, δεδομένου ότι κανείς και καμία από το σύνολο αυτών δεν ήταν και δεν είναι στη δική μου θέση, άρα ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι της αριστεράς και των ''αριστερών''. (Πείτε στο κοινωνικό σύνολο ποιοι πραγματικά είστε, και δείξτε τον πραγματικό σας χαρακτήρα.) 

Ο τραμπουκισμός, οι συντεχνίες, οι ''κολλητοί'', οι κουμπάροι, κ.α., όπως και η οικογενειοκρατία κρατούν αποκλειστικά τα σκήπτρα στους κόλπους της φερόμενης αριστεράς, υπονομεύοντας όσους δεν ακολουθούν τις γνωστές νεοελληνικές παθογένειες. Όσους ήταν συνεπείς τους αποκαλούσαν τραμπούκους, όσοι είχαν καλές προθέσεις ήταν στο σύνολό τους μαλάκες, και οι λιγοστοί επιτήδειοι τα κοράκια της κομματοκρατίας. 

Και εις ανώτερα...δεδομένου ότι προσωπικά, σε αντιδιαστολή άλλων, δεν επέλεξα να κάνω γνωριμίες, φιλίες, και δημόσιες σχέσεις ώστε να έχω κάποιο προσωπικό όφελος. ( Αρκετά πυκνά συχνά ήμουν ανάμεσα σε υπουργούς του παρόντος, και ποτέ δεν θέλησα να τους γνωρίσω, ούτε να μου τους συστήσουν.)

Αν θα υπάρχει μια κυβέρνηση του λαού, η μια κυβέρνηση συμφερόντων εξαρτάται από την σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στα μέλη κομμάτων και σε οικονομικούς και άλλους παράγοντες. ( Δείτε με ποιους συναντήθηκαν και συναντώνται όσοι βρίσκονται στην διακυβέρνηση της χώρας, και σαφέστατα τα συμπεράσματα θα είναι σαφή αν υπηρετείται ο λαός η τα συμφέροντα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φόρεσαν την προβιά της αριστεράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">