ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Βαρβαρέσου

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Βαρβαρέσου με ομόφωνη απόφασή του μετά το θάνατο του αείμνηστου προέδρου του Γιάννη Θεοδωρόπουλου όρισε νέο πρόεδρο του ιδρύματος, το μέχρι τώρα γραμματέα του κ. Ιωάννη Μαργέλη.

Στη νέα σύνθεση του Ιδρύματος πρόεδρος είναι ο κ. Ιωάννης Μαργέλης,
αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, γραμματέας ο κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ταμίας ο κ. Παναγιώτης Φοίφας, και τακτικό μέλος ο κ. Γεώργιος Θεοδωρόπουλος.


Υποσημείωση του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'': Λόγω του πρόσφατου θανάτου του τέως δημάρχου δεν αναφέρω οτιδήποτε σχετικά με τον ίδιο, όμως όσων αφορά τον τοπικό πολιτισμό, όπως και τις προδιαγραφές του: ''Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζουν επαρκώς αν λογίζεται πολιτισμός να παρανομεί η σημερινή διοίκηση, κατά των ΑΙΤΗΣΕΩΝ των δημοτών, μεθοδεύοντας δια της πλαγίας την εξόντωσή τους''.

* Ίσως ορισμένοι από εσάς δεν γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ανάλογο πολίτη - δημότη, ο οποίος έπειτα από αποδεδειγμένη ανιδιοτέλεια δεκαετιών να δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και έπειτα από σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, να διαβιεί επί 12 χρόνια χωρίς εργασία, και με παρανομίες από την πλευρά των διοικούντων μέχρι και σήμερα. 

Ο Κορτζίδης έκανε για 60 ημέρες απεργία πείνας και τον έκαναν ήρωα και δήμαρχο!!! Το 12 χρόνια σημαίνει κάτι σε εσάς;;;

Λογίζεται Πολιτισμός όταν στερούν οι εκλεγμένοι με δόλο την εργασία σε όσους οφείλουν να υπηρετήσουν - εκπροσωπήσουν, όπως και να στερούν από το τόπο μας όσα αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της τοπικής μας κοινωνίας; 
Στον αντίποδα γνωρίζετε τι ισχύει για τους ημέτερους και τους συγγενείς τους, και πόσους/ες πληρώνετε συνολικά... 

Το κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας έπρεπε να φτιάξει τη ζωή όσων παρανομούν κατά των υπολοίπων;  Ο Παπανικολάου ήθελε οι υπόλοιποι να του φτιάξουν την ζωή, και σαφώς τον βοήθησαν, αυτός τι έφτιαξε επί δυο χρόνια;;; Αν δεν είναι ικανοί ώστε στο τόπο μας να υφίστανται όσα ΥΠΗΡΧΑΝ, όπως ΥΠΗΡΧΑΝ από τους δημότες, είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για τους θεσμούς, και δρουν κατά του τόπου και των δημοτών._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Βαρβαρέσου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">