ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση του Στάθη Παναγούλη στον Νίκο Παππά

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών και δημοσιογράφων από ιδιωτικά και κρατικά κανάλια, ενώ ο υπουργός Νίκος Παππάς, ως γνωστόν για δεύτερη εβδομάδα κρύβετε, (όπως κρύβονται συνολικά τα στελέχη και οι διορισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ), και δεν παρέχει απαντήσεις.

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Παππά γιατί δεν προσήλθε για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του εξαπέλυσε ο Στάθης Παναγούλης.

Όπως δήλωσε ο Σ.Παναγούλης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, «έχει μεταβληθεί σε κρατικό καναλάρχη, και επίδοξο γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών, που διαπραγματεύεται με τους υπουργούς του τις τηλεοπτικές άδειες».

Οι αναφορές του κ.Παναγούλη στη Βουλή προκάλεσαν την παρέμβαση του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος του είπε ο υπουργός είναι απών

Δεν πρόκειται να έρθει, εδώ στην Αθήνα είναι ο κ. υπουργός και διαπραγματεύεται με υποτακτικούς του τις άδειες, και θέλει να γίνει και γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών.

 Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε τον Σ. Παναγούλη να μην αναπτύξει την ερώτηση του. 

Ο Στάθης Παναγούλης στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο υπουργός Επικρατείας περιφρονεί το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, και εάν δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν γίνει υπουργός, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Εμείς από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' σας θυμίζουμε πρόσφατο δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο, καθώς επίσης τις δυο δημόσιες παρεμβάσεις μας στις δημόσιες διαβουλεύσεις, τόσο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, όσο και για την αδειοδότηση τεσσάρων εθνικών καναλιών, τα οποία δίνονται από την κυβέρνηση και τον Ν.Παππά στο μεγάλο κεφάλαιο, καθώς επίσης και την σειρά αιτήσεων στο Υπουργείο Επικρατείας, από το οποίο δεν έχουμε λάβει όπως αιτηθήκαμε αριθμό πρωτοκόλλου, και απαντήσεις επί των αιτήσεών - προτάσεών μας.

Το δημοσίευμα που διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο

Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε Πάσχα στο σπίτι ''ανεξάρτητου'' δημοσιογράφου σε παραθαλάσσια βίλα η οποία αποκτήθηκε με δόλο;
Μα ποιος άλλος; Ο Νίκος Παππάς. Αλήθεια τι δουλειά είχε στην βίλα του Βαξεβάνη; Πόσο ανεξάρτητη είναι η δημοσιογραφία; 

Αφελής έως βλάκας, θα πρέπει να είναι όποιος θεωρήσει ότι αυτά τα δυο μπουμπούκια, ασκούν ανεξάρτητη πολιτική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία…

Και τίθενται κάποια ερωτήματα, που ζητούν απαντήσεις, γιατί το θέμα είναι μείζον και άπτεται και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

1. Πώς ένας υπουργός και μάλιστα τέτοιου βελινεκούς, εκτίθεται ανοιχτά, κάνοντας διακοπές στο σπίτι ενός δημοσιογράφου, που κατηγορείται δημοσίως, από παράγοντα του δημόσιου βίου, (βλέπε Βγενόπουλος), ότι παρεμβαίνει απειλώντας και εκβιάζοντας λειτουργούς της δικαιοσύνης;;;

2. Ασχολήθηκε κάποιος εισαγγελέας, στο να ερευνήσει τις καταγγελίες του κ. Βγενόπουλου, κατά του Κώστα Βαξεβάνη, και αν ναι, ποια είναι η εξέλιξη αυτών των υποθέσεων;

Έγιναν όλα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, ή….

3. Ποιος μας διαβεβαιώνει, πως στις δίκες που είναι κατηγορούμενος ο Κώστας Βαξεβάνης, η κυβέρνηση των αριστερών ξεπουληταριών, δεν θα παρέμβει στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, προκειμένου να απαλλαγεί ο εν λόγω ''ανεξάρτητος'' δημοσιογράφος;;;

Βαριά κι ασήκωτη η λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, και θέλει πολλά καντάρια γεννετικούς αδένες για να την υπηρετήσεις, τόσο στη πολιτική, όσο και στη δικαιοσύνη, όπως και στη δημοσιογραφία.

Υποσημείωση του Γ.Κ:  Έχουμε σειρά από αποδείξεις ότι ισχύουν σημεία και τέρατα στην τριτοκοσμική χώρα μας σε όλα τα επίπεδα από την πλευρά αρκετών ανεξάρτητων. 

* Εμείς προσωπικά γνωρίζετε ότι δεν διαθέτουμε ούτε βίλες, ούτε προσωπικές φιλικές σχέσεις με όσους βρίσκονται στην κυβέρνηση, και τονίζουμε ότι στα δυο περίπου χρόνια διακυβέρνησης δεν έχουμε διαπιστώσει, ούτε έχουμε βιώσει, όσα υποσχόντουσαν προεκλογικά. Ούτε δημοκρατία υπήρξε, ούτε δικαιοσύνη, ούτε αλληλεγγύη, ούτε γυρίσαμε σελίδα υπέρ του λαού. ( Κυρίως την αλληλεγγύη έπρεπε να την διαπιστώσουμε άμεσα με συγκεκριμένα σχέδια νόμου υπέρ του λαού και όσων αδικήθηκαν επί δεκαετίες. Αντί του λαού, υπερισχύουν για πολλοστή φορά τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ η οποία σαφέστατα κυβερνά και σήμερα, δεδομένου ότι δεν κυβερνά ο λαός.)

Δυστυχώς για πολλοστή φορά ισχύει πιστή αναπαραγωγή των γνωστών νεοελληνικών παθογενειών, όπου οι ωφελημένοι από τους κοινούς αγώνες του συνόλου, ''αδειάζουν'' το σύνολο, και εντάσσονται σε μια κοινή συντεχνία ωφελημένων και γνωριζόντων, ρυθμίζοντας κατά το δοκούν τον έλεγχο των ΜΜΕ ώστε να γίνετε συστηματική χειραφέτηση του λαού εις βάρος της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πραγματικής δημοκρατίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση του Στάθη Παναγούλη στον Νίκο Παππά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">