ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ιούδας δεν ήταν ένας !!!

Είναι πασιφανές ότι βρισκόμαστε στη χώρα της προδοσίας, και δεδομένου ότι  το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκαν πολλά όσων αφορά τον Ιούδα, σας πληροφορώ ότι ο Ιούδας δεν ήταν ένας !!!

Στο τόπο μας επί του παρόντος έχουμε δυο Ιούδες !!!

Ο ένας βρίσκεται δήμαρχος Γλυφάδας, ( Γ.Παπανικολάου) και ο δεύτερος πρωθυπουργός της χώρας. Αντιλαμβάνεστε επαρκώς τι εννοώ, δεδομένου ότι και οι δυο αυτοί επαγγελματίες της πολιτικής, ( οι οποίοι σημειωτέων πλην της πολιτικής δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο σε ολόκληρο το βίο τους ) έχουν προδώσει για τα ''τριάκοντα αργύρια''.

Από τη μια έχουμε ένα πρωθυπουργό, ο οποίος σε απειροελάχιστο χρόνο ανέτρεψε κάθε ιδεώδες αριστεράς, όπως και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, και στον αντίποδα έχουμε ένα δήμαρχο, ο οποίος βρέθηκε στην διοίκηση του δήμου εξαπατώντας, άρα υφίσταται ένθεν και ένθεν προδοσία.

Και στις δυο αυτές περιπτώσεις πρόκειται για την ίδια γενιά νεοελλήνων πολιτικών, οι οποίοι είναι απόλυτα συνυφασμένοι με το ''παραμύθιασμα'', η αν προτιμάτε την καθολική εξαπάτηση της πλειονότητας, και οι τακτικές τους είναι πλήρως ταυτόσημες. ( Άλλα υποσχόμαστε, για άλλα δεσμευόμαστε, και στη συνέχεια τα αναιρούμε όλα, και εκ του ασφαλούς με δεδομένη την καρέκλα εξυπηρετούμε τα ιδιοτελή μας συμφέροντα, των στενών κολλητών, του μεγάλου κεφαλαίου, και όσων προτίθενται να στηρίξουν την ισοπέδωση κάθε έννοιας ειλικρίνειας, δεσμεύσεων, υποσχέσεων, σαφώς... με το αζημίωτο φυσικά.)

Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, με τη συμφωνία που υπέγραψαν γινόμαστε αποικία, είχε δηλώσει ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β'» Αλέκος Αλαβάνος.

Στον αντίποδα όσων αφορά τον δήμαρχο Παπανικολάου, ούτε στα τσίρκο οι επαγγελματίες ακροβάτες δεν κάνουν τέτοιες κωλοτούμπες, και πλήρη αναίρεση όσων υποσχόντουσαν ώστε να βρεθούν στα έδρανα και την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας. 

Και από τη μια, και από την άλλη, δήμου Γλυφάδας - Μαξίμου, έχουμε να κάνουμε με μια ταυτόσημη κατάσταση, η οποία είναι σαφής. Στη τριτοκοσμική Ελλάδα, ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ , μπορεί άνετα ένας ψεύτης κάπηλος με χιλιάδες ψέματα και εξαπάτηση να βρεθεί στους θεσμούς, και αμέσως μετά - στη συνέχεια - να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο.

Αν βάλουμε τα προεκλογικά βίντεο ομιλιών των Παπανικολάου - Τσίπρα, και παίξουν σήμερα επιφέρουν αποκλειστικά γέλιο, δεδομένου ότι όσα δήλωναν τα έχουν αναιρέσει στη πράξη εξ ολοκλήρου, και δεν ισχύει απολύτως τίποτα.

Το σύνολο από εξαγγελίες Παπανικολάου - Τσίπρα, ήταν το γνωστό παραμύθιασμα, στο οποίο η φάρα των νεοελλήνων είναι επιρρεπής να πέφτει θύμα, είτε από υπερβολική αισιοδοξία, είτε επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Άλλωστε αυτό ήταν το βασικό σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ, και στο αντίποδα η ''αλληλεγγύη'' Παπανικολάου, η οποία ήταν το κακέκτυπο της αλληλεγγύης του Τσίπρα. 

Ο κ. Αλαβάνος είχε αναφερθεί και στην ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είχε δηλώσει ο Αλέκος Αλαβάνος, και όμως έκανε ένα τραγικό λάθος. 

Η προδοσία για εμάς υφίσταται ένθεν και ένθεν, διότι γίνετε αποικία η χώρα μας ( αλήθεια σας θυμίζει κάτι το ΑΠΟΙΚΙΑ; ) κατόπιν όσων μεθόδευσε ο Τσίπρας, όμως αποικία ουσιαστικά είναι και ο τόπος μας ( Η Γλυφάδα ) με τους ξεπουλημένους δεξιούς οι οποίοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου. 

Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερα, όσοι γνωρίζουν όσα μετέδωσα στον παρελθόντα χρόνο από τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενθυμούνται επαρκώς ότι σε καθημερινή βάση αναφερόμουν στην μετεξέλιξη της χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά για τους εθνικούς προδότες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους, να ρημάξουν το τόπο μας και να τον κάνουν αποικία συμφερόντων, αρπακτικών, και εξωθεσμικών παραγόντων. ( Αυτό ισχύει στη Γλυφάδα επί αρκετές τετραετίες )

Η εκποίηση δεν αφορά αποκλειστικά το τόπο μας, αφορά και το πολίτευμα και τον πολιτισμό, δεδομένου ότι ΑΠΟΙΚΙΑ  γίνεται οτιδήποτε βρίσκετε στη χώρα, αρκεί να έχουν ικανοποιημένους τους στενούς συνεργάτες, και τα συστημικά λιβανιστήρια των ΜΜΕ. Όσων αφορά το λαό, ως επί το πλείστον, αν του γεμίζεις τον προσωπικό του ''ντορβά'' γίνονται ανεκτές ακόμα και οι χούντες...

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αλέκο Αλαβάνο κάνεις τραγικό λάθος όσων αφορά τους δεξιούς, διότι δεν γνωρίζεις όσα ισχύουν επί δεκαετίες στη Γλυφάδα με τους διαχρονικά ξεπουλημένους, οι οποίοι σκόπιμα επί δεκαετίες υπονομεύουν το τόπο μας προς χάριν των ιδιοτελών τους συμφερόντων, όπως και των υποστηρικτών τους καναλαρχών. Για αυτούς δεν υπήρξε ποτέ η δημοκρατία, απλά χρησιμοποιούν το δημοκρατία, όπως και σήμερα με τον Παπανικολάου, ο οποίος μπορούσε να εφαρμόσει έπειτα απο δεκαετίες ( ετεροχρονισμένα ) όσα αποτελούσαν δικές μου προτάσεις, πλην αυτής που αφορούσε το πολίτευμα και τον τοπικό πολιτισμό.

* Όποτε θέλετε να συζητήσουμε και το θέμα προκοπή και ''προκομένοι'' νεοέλληνες. ( Είναι ένα δεύτερο κεφάλαιο, και σημαντικότερο, ποιοι ''ανοίγουν'' τη πόρτα, και σε ποιους, και ειδικότερα για ποιους λόγους; ) 

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,  ΠΟΛΛΑ ΑΠO ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΕΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΛΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

Όσα γίνονται ετεροχρονισμένα από άλλους, γίνονται γιατί είναι προκομένοι; Όσοι τα επεξεργάστηκαν, και τα διακήρυξαν δημόσια εκ προοιμίου ήταν ανεπρόκοποι; 

Τέλος, ενώ λειτουργούσαμε επί δεκαετίες το μουσικό ραδιόφωνο, το οποίο το δίωξαν και το κατάσχεσαν επανειλημμένα, ενώ υπηρετούσαν και κάλυπταν το σύνολο των υπολοίπων της διαπλοκής, ( όπως και σήμερα ) οι διαπλεκόμενοι είναι προκομένοι και εμείς ανεπρόκοποι; 

Αν έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε το συγκεκριμένο ερώτημα, σύμφωνα των απαντήσεων σας θα δηλώσετε και το δείκτη νοημοσύνης σας...διότι ο υποφαινόμενος μπορούσε να είναι δέκα φορές καλύτερος διπλωμάτης και υποκριτής έναντι όλων σας, και όπως βλέπετε δεν το πράττει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ιούδας δεν ήταν ένας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">