ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δούρου - Καπάταης λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τόσο ο πρωθυπουργός Τσίπρας με τον συνέταιρο του Καμμένο, όσο και η περιφερειάρχης Δούρου με τον Χ. Καπάταη. 

Σας θυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 17/3/2015, Δούρου - Καπάταης σε συνεργασία με τον Γιάννη Σγουρό πέρασαν στο Περιφερειακό συμβούλιο το ξεπούλημα των ''Αστεριών'' Γλυφάδας, στον Γιάννη Παπαθεοχάρη. 

Τονίζεται ότι από το 1991 ως κάτοικοι της Γλυφάδας, δημόσια τασσόμαστε από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ενάντια σε κάθε λογής επιχειρηματικά συμφέροντα, ώστε να διατηρηθεί το φυσικό περιβάλλον, ο αρχαιολογικός και αρχιτεκτονικός πλούτος, και να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση όλων στη θάλασσα.

Σημειώνουμε ότι ουδεμία σχέση είχαμε με κάθε λογής φερόμενους αριστερούς, όπως και τα μέλη κομμάτων πάσης φύσεως. Υπήρχε η θέση μας αποκλειστικά ως κάτοικοι - δημότες ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 

Η παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Δούρου, σε συνεργασία με όλο το σάπιο σύστημα του παλαιοκομματισμού, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τόσο τους δημότες της Γλυφάδας, όσο και όσους επί δεκαετίες επιθυμούσαν την ισχύ των αυτονόητων στο τόπο μας.

Τα επιχειρήματα Δούρου - Καπάταη, για ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, τόνωση της τοπικής κοινωνίας, όπως και ωφέλεια του τόπου και των συμπολιτών μας, ήδη αποδεικνύεται ότι αποτελούν κορυφαία εξαπάτηση, δεδομένου ότι ο επιχειρηματίας Γ. Παπαθεοχάρης τονώνει την εδραιωμένη διαπλοκή ολιγαρχών, και την οικονομική ελίτ στην οποία ανήκει, και πέραν αυτού δεν υφίσταται τίποτα άλλο για το κοινωνικό σύνολο. Για όλους εμάς.

Τσίπρας - Καμμένος, Δούρου - Καπάταης πιστεύουν ότι θα αποφύγουν την κοινωνική έκρηξη;

Θεωρούν ότι θα καθόμαστε να παρακολουθούμε να μας τσακίζουν οι εγκληματίες των θεσμών και όσοι/ες μας εξαπάτησαν ληστεύοντας το παρόν και το μέλλον μας ;

Αν πιστεύουν ότι θα παρακολουθούμε παθητικά την εξόντωσή μας, την οποία μεθοδεύουν ώστε να έχουν σημαντικά οφέλη από το ξεπούλημα του τόπου μας, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Το Μαξίμου είναι φρόνιμο να μας καλέσει άμεσα. Το Μαξίμου να καλέσει τους δημότες που πληρώσαμε το μάρμαρο επί δεκαετίες διακηρύσσοντας υπέρ του τόπου μας, της ισχύος των αυτονόητων, και κυρίως υπέρ της αριστεράς.

Οι δήμαρχοι της περιοχής, όπως και η περιφερειακή αρχή, πρεσβεύουν τα δικά τους συμφέροντα και σκοπιμότητες, και ομολογουμένως αυταπόδεικτα δεν πρεσβεύουν τα συμφέροντα των δημοτών. 

Αν θεωρεί κάποιος ότι υπάρχει αμφισβήτηση όσων αναφέρω, ''ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα'', και σας καλώ δημόσια να εκθέσετε τα επιχειρήματα, τις θέσεις, και τις αποδείξεις σας !!!

Το σόου της αριστεράς και των αριστερών τελείωσε από την ημέρα που απεδείχθη ποιες ήταν οι προθέσεις των φερόμενων αριστερών, οι οποίοι εξυπηρετώντας προσωπικές βλέψεις και σχέδια έβαλαν στην άκρη την αλληλεγγύη, την δικαίωση των πληττόμενων πολιτών, όπως και την δημοκρατία, και ξεκίνησαν χέρι - χέρι με τον παλαιοκομματισμό να ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία προς χάριν της ''ανάπτυξης''.

Την ''ανάπτυξη'' όμως, δεν την διαπίστωσε κανείς από χιλιάδες συμπολιτών μας, σαφώς ούτε και εμείς την διαπιστώσαμε, ούτε την αλληλεγγύη της ''αριστεράς'' και των ''αριστερών'', και σαφώς ούτε τις θέσεις εργασίας, αντιθέτως διαπιστώσαμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα ουσιαστικά οφέλη της οικονομικής ελίτ, και του παλαιού κατεστημένου.

Η σύγκρουση με τα συμφέροντα που διαφήμιζε η Ρένα Δούρου, μέχρι να βρεθεί στην Περιφέρεια Αττικής, ήταν το ξεπούλημα των ''αστεριών'' για τα οφέλη και την διασκέδαση της πλουτοκρατίας, όπως και επί του παρόντος, η στροφή που σταδιακά γίνετε για το δεύτερο μεγάλο ξεπούλημα της αριστεράς με το Ελληνικό στον Λάτση.

Δεν υπήρξε καμία απολύτως αλληλεγγύη από τη πλευρά της Περιφερειακής αρχής, Δούρου - Καπάταη, ώστε να υπάρξει πραγματικά  παραγωγική ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση της οικονομίας, και ειδικότερα για όσους πολίτες είχαν πληγεί επί κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Ο ρόλος του δήμου - δήμων, ( δεδομένου ότι καλούνται από το Μαξίμου οι δήμαρχοι ) και συγκεκριμένα του Γ.Παπανικολάου, ήταν να παρανομεί σε σειρά αιτήσεων των δημοτών, ( και δικές μας ) ώστε να ευεργετηθούν - ενισχυθούν αναξιοκρατικά, συγγενικά και παραταξιακά πρόσωπα, όπως και παραταξιακοί υποστηρικτές της ΝΔ και του ιδίου. ( Το αναφέρουμε δεδομένου ότι υπάρχει προσφυγή στη δικαιοσύνη, και με το εν λόγω κείμενο δεύτερη προσφυγή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ) 

Δεδομένου ότι έπειτα από σειρά παρανομιών του δήμου Γλυφάδας, και όσων βρέθηκαν στα δημοτικά έδρανα, σε σειρά αιτήσεών μας, όπως και της καθολικής αναλγησίας - ΣΚΟΠΙΜΑ - από τη πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, η οποία υποσχόταν σύγκρουση με τα συμφέροντα και αλλαγή σελίδας για την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου, ( την οποία δεν την γνωρίζουμε ) και έχοντας το δεδομένο αρχικά της στροφής που έγινε όσων αφορά τα ''ΑΣΤΕΡΙΑ'' Γλυφάδας υπέρ ενός επιχειρηματία, θεωρούμε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη υπηρετώντας αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο, την οικονομική ελίτ, ενώ στον αντίποδα μεθοδευμένα θα εξοντώνουν τόσο τους αριστερούς, όσο και εν γένει τους πληττομένους οικονομικά πολίτες.

Υπάρχουν ποινικές ευθύνες, και στον αντίποδα δεν υπάρχουν οι πολιτικές που υποσχέθηκαν, τόσο από το δήμο Γλυφάδας, όσο και από την Περιφέρεια Αττικής.

Εμείς έχουμε το σύνολο των αποδείξεων υπηρέτησης της οικονομικής ελίτ εις βάρος της πλειονότητας, τόσο από τον δήμο Γλυφάδας, όσο και από την περιφέρεια Αττικής. 

Η παρουσία μου, και μόνο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, και χιλιάδες συμπολίτες μας γνωρίζουν τις υποσχέσεις - δεσμεύσεις Δούρου για σύγκρουση με τα συμφέροντα, η οποία μαζί με τους παραταξιακούς της, και τον Χ.Καπάταη, υπηρετούν με το καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των λίγων, της πλουτοκρατίας, και δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια πρόταση, ούτε μια ενέργεια, ούτε μια δράση, ούτε ένα μέτρο ενίσχυσης όσων τους στήριξαν και τους έκαναν περιφερειακή αρχή, ώστε να αποδεικνύονται οι καταβολές αριστεράς, όσο και η παραγωγική ανασυγκρότηση και η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ρένα Δούρου, Χ. Καπάταη, συντελείτε σε έγκλημα, διότι αξιώσατε θεσμικές θέσεις και σας τις παρείχαμε, ενώ στον αντίποδα αναιρείται όσα υποσχεθήκατε και μας στερείτε τόσο τις θέσεις ΕΡΓΑΣΙΑΣ, όπως και την επανεκκίνηση της οικονομίας. ( Μοιράστε χρήμα όπως μπορείτε, και υπηρετήστε αποκλειστικά κολλητούς, και την οικονομική ελίτ, όμως να θυμάστε συντελείτε σε έγκλημα και υπάρχουν ποινικές ευθύνες.)


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb.gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις - Κατασχέσεις

* Το συγκεκριμένο κείμενο θα το επισυνάψω μαζί με τις προεκλογικές εξαγγελίες, όπως και με την άρνηση επί δυο χρόνια να υπάρξει η δικαίωσή μας, όπως και οι θέσεις εργασίας μας. ( Τονίζεται ότι δεν είμαστε απλά οι κάτοικοι της περιοχής. Έχουμε γεννηθεί εντός του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, είναι ο τόπος μας, σε πλήρη αντιδιαστολή των κυρίων που λαμβάνοντας τα χρήματα του δημοσίου καλούνται ως ''πρεσβευτές'' από την κυβέρνηση, χωρίς να μας εκπροσωπούν. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δούρου - Καπάταης λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">