ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγετε, και ειδικά στη Γλυφάδα είναι πασιφανής, αν και είμαστε κάθετα κατά των αναδημοσιεύσεων ( οι οποίες αποτελούν σήμερα πάγια τακτική του συνόλου ) λόγω του ότι μας ζητήθηκε αναδημοσιεύουμε από το notiapress την πλήρη αποτυχία όσων αξίωσαν την ψήφο των συμπολιτών μας, τονίζοντας ότι σε όλες των περιπτώσεων δεν πρόκειται για εκπροσώπους του τόπου μας και των δημοτών.

Γ.Κ: Σε καθημερινή βάση δεκάδες συμπολιτών μας μας αποστέλλουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις για δημοσίευση, ( ήδη στα εισερχόμενα μας υπάρχουν πάνω από 7.000 δελτία τύπου και ανακοινώσεις αδημοσίευτα ) και αδυνατούν να γνωρίζουν τι ισχύει επί χρόνια όσων αφορά τον υποφαινόμενο, και ποιος είναι ο σκοτεινός ρόλος των απαράδεκτων οι οποίοι αξίωσαν τα δημοτικά έδρανα, οι οποίοι έχουν συνωμοτήσει κατά της βιωσιμότητας των δημοτών Γλυφάδας.

Δεδομένων τόσο των δημοσιευμάτων στο τοπικό τύπο, όσο και της βλάβης της υγείας μου, η οποία σημειωτέων καθημερινά επιδεινώνεται λόγω της συνωμοσίας των εγκληματιών οι οποίοι δεν μας εκπροσώπησαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο, προσωπικά προσφεύγω δικαστικά κατά του συνόλου των επικεφαλής των παρατάξεων για εξαπάτηση των δημοτών, και πλήρη αδράνεια να εκπληρώνουν όπως απαιτείται τα καθήκοντά τους. 

Δεν πρόκειται για εκπροσώπους της πόλης και των δημοτών, άλλοι είναι οι λόγοι οι οποίοι τους ώθησαν να βρεθούν στα δημοτικά έδρανα. Πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής όποιος πιστεύει ότι λογίζονται εκπρόσωποι των δημοτών όσοι επί χρόνια επικοινωνούσαν μαζί μας, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μετέπειτα, άρα αναγνώριζαν ότι υπάρχουμε, αποκλειστικά ώστε να εξυπηρετούμε τις προσωπικές τους βλέψεις, και πότε ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση. 

Υπηρετήστε ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον Λάτση, τον Αλαφούζο, τον Ρέστη, και λοιπούς, εξοντώνοντας τους δημότες Γλυφάδας, και να αναμένετε χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Όσοι σας ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν πρόκειται για ανθρώπους, και ειδικότερα πολιτισμένους, πρόκειται για ασυνείδητα και ανεύθυνα άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα κύτταρα των Ελλήνων και τον Πολιτισμό τους, και προφανώς αποτελούν ομοιδεάτες των ανθρωποφάγων ερπετών που αναμένουν ως καιροσκόποι την κατάλληλη ευκαιρία για εύκολο και γρήγορο πλουτισμό με την ανοχή ανεύθυνων.  

Το άρθρο για τους ''σωτήρες'' της Γλυφάδας

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί από που αντλούν το δικαίωμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Γλυφάδας, ειδικά για τους επικεφαλής των παρατάξεων, να συμμετέχουν διά της αφωνίας ή της αδιαφορίας στην διασπάθιση του Γλυφαδιώτικου χρήματος.

Είναι περίεργο το πως όλοι αυτοί που ορκίστηκαν να διαφυλλάτουν την Δημοτική περιουσία των πολιτών, να εφαρμόζουν το εντελώς αντίθετο και να καθίστανται επίορκοι και να συμμετέχουν, όπως προείπαμε, στο οικονομικό έγκλημα που διαπράττεται από την δημοτική αρχή του Παπανικολάου, των αντιδημάρχων του, των δημοτικών του συμβούλων και των ξενόφερτων κολλητών του.

Είναι πολλά τα καταγγελόμενα από αυτήν την εφημερίδα και ποτέ κάποιος δεν τόλμησε να ρωτήσει στο δημοτικό συμβούλιο τις καταγγελίες μας. Έτσι, για να μας διαψεύσει ο Παπανικολάου ή κάποιος άλλος αρμόδιος. Σιωπή, μούγγα από όλους τους Γλυφαδοσωτήρες μας.

Είχαμε αναφερθεί στην αντικατάσταση των δέντρων στην παραλία που είχαν τοποθετήσει πέρισυ το καλοκαίρι οι δημαρχεύοντες της πόλης, που ενώ τα είχαμε χρυσοπληρώσει την κάθε κουκουναριά με 1.000 ευρώ τη μία!!! εν τούτοις κατά "περίεργο" τρόπο ξεράθηκαν και έπρεπε να αντικατασταθούν.


Γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της όλης διαδικασίας και είχαμε θέσει κάποια ερωτήματα που φυσιολογικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει.
Είχαμε ερωτήσει με ποιές διαδικασίες είχε γίνει η νέα φύτεψη των δένδρων, ποιός πληρώνει, ποιοί έδωσαν το δικαίωμα σε έναν εργολάβο εκ Λαμίας προερχόμενο να φέρει τα δέντρα, με ποιό κωδικό αγοράστηκαν, πόσο πήγε το κόστος κλπ.

Απάντηση εμείς δεν πήραμε από κανέναν τυχάρπαστο αρμόδιο. Το μόνο που εισπράξαμε ως πληροφόρηση ήταν τα ψέματα του διορισμένου αντιδημάρχου Μάριου Κασέρη οτι η εργολαβία ήταν του κ. Σίνου ο οποίος τον διέψευσε την ίδια στιγμή, ενώ ο Παπανικολάου είπε οτι υπάρχει κωδικός για την ανάπλαση της παραλίας, που κι αυτό είναι ψέμα, αφού πουθενά στον κωδικό αυτό δεν αναφέρεται αγορά δέντρων.

Εμείς έχουμε καταλάβει το πολιτικό ποιόν αυτών που μας διοικούν και είναι το χείριστο από όσα μέχρι στιγμής στα 32 χρόνια που ασχολούμαστε με τα κοινά της Γλυφάδας έχουμε γνωρίσει. Δυστυχώς γι αυτούς τους πήραμε νωρίς χαμπάρι τι σπαθόλουρα είναι.

Αυτό που μας ενοχλεί είναι οι της αντιπολίτευσης που κανείς τους δεν διαμαρτύρεται για οτιδήποτε συμβαίνει από αυτούς που μας διοικούν.
Τι συμβαίνει κ. Κόκκορη και δεν μιλάτε; Γιατί ενώ γνωρίζετε άριστα τα διαδραματιζόμενα δεν αντιδράτε; 

Πως δικαιολογείτε τη στάση σας στον Γλυφαδιώτικο λαό; Τι εξηγήσεις δίνετε στους πολίτες που σας ερωτούν για τα οικονομικά εγκλήματα της δημοτικής αρχής; 

Γιατί, ενώ σας δίνουμε στο πιάτο τα στοιχεία για να απευθυνθείτε στον εισαγγελέα εσείς μένετε απαθής; Έχετε στόχο να ξαναδιεκδικήσετε τον Δήμο και εκτιμάτε οτι αυτός είναι ο καταλληλότερος τρόπος; 

Πως εμείς θα σας εμπιστευτούμε εκ νέου όταν διαπιστώνουμε οτι δεν έχετε το σθένος να βάλετε φρένο στην σπάταλη δημοτική αρχή του Παπανικολάου; Σας κρατάει κάπου ο Παπανικολάου και δεν μπορείτε να κάνετε αξιοπρεπή αντιπολίτευση; Παραιτηθείτε και αφήστε όποιον άλλον να σας διαδεχθεί που θα έχει όρεξη για αντιπολίτευση. Γενικά κάντε κάτι για να δικαιολογήσετε την παρουσία σας στα έδρανα της αντιπολίτευσης, υπερασπιστείτε την θέση που σας έδωσε ο λαός στις εκλογές  και όχι να είστε το δεκανίκι του Παπανικολάου.

Η μεγάλη απογοήτευση ακούει στο όνομα Τάσος Ταστάνης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός και τα Ταστανόπουλα είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Ενδιαφέρονται μόνο για την προσωπική τους επιτυχία στο κόμμα που ανήκουν και πως θα μεταφέρουν τις κομματικές τους προτιμήσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Ταστάνης αφού εξασφάλισε κυβερνητική θέση έχει σταματήσει να ενδιαφέρετε για τα θέματα της Γλυφάδας, η συχνότητα της παρουσίας του στις συνεδριάσεις είναι στη χάση και στη φέξη και αν αποφασίσει να μας τιμήσει με την παρουσία του, αυτή θα έχει διάρκεια το πολύ πέντε λεπτών και μετά όπου φύγει - φύγει. Πιστεύει ο κ. Ταστάνης οτι με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να ξαναδιεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Δημαρχιακό θώκο; Αν το πιστεύει είναι μακράν νυχτωμένος και αποκομένος από τη βάση αλλά αν όχι τότε η παραίτηση είναι ο μόνος έντιμος δρόμος. Αν και εμείς εκτιμούμε οτι οι τσέπες των δήθεν αριστερών είναι τόσο δελεαστικές στα κυβερνητικά πόστα που εκ προοιμίου κρίνονται καπιταλιστικές.

Όσον αφορά την κ. Λυγνού η κούραση τόσων χρόνων στην αντιπολίτευση είναι έντονη στις παρουσίες της και στην ακμάδα των ελέγχων. Δεν είναι αυτή που ήταν παλαιότερα, και η συνέχεια της παρουσίας της στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι κατηφορική με γνωστά αποτελέσματα αποδοκιμασιών από τον κόσμο.

Ήδη τα στελέχη της που είναι τοποθετημένα σε διοικητικά πόστα της διοίκησης Παπανικολάου κάνουν τόσα λάθη που εν καιρώ θα τα βρει μπροστά της.



Δεν υπάρχουν λόγια για τον κ. Βοργιά αφού αρέσκεται να τον αποκαλούν τον 26ο σύμβουλο τουΠαπανικολάου. Και συμφωνούμε απόλυτα, αφού καταλαβαίνουμε τον αγώνα που κάνει για την επιβίωσή του. Ποιά Χρυσή Αυγή και πράσινα άλογα;




Ο κ. Δίβαρης αποφάσισε οτι δεν του αρμόζει ο ρόλος του ελεγκτή στα δημοτικά πράγματα, αφού αυτός είναι μοναχικός δρόμος και μακριά από την διοίκηση. Πολύ μακριά από τον εαυτό του όταν ξεκινούσε την δημοτική του θητεία με όρεξη για αντιπολίτευση και έλεγχο στην δημοτική εξουσία. Θα αναγκαστεί, αν θέλει να συνεχίσει την δημοτική του πορεία, να συνεργαστεί με τον Παπανικολάου ή κάποιον άλλον που θα εμφανιστεί στο μέλλον. 

Μόνος του πλέον είναι εκτός πραγματικότητας η κάθοδός του.

Όσο για την κ. Μερίκου, τι να κρίνουμε από την εκπρόσωπο του Κ.Κ.Ε.; Τα πάντα όλα για το κόμμα.

Αυτούς τους "σωτήρες" έχουμε για να μας εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο, το χειρότερο όλων των εποχών από τα οικονομικά εγκλήματα που διαπράττονται. Θέλουμε να ελπίζουμε οτι δεν θα έχει κανένας από αυτούς το θράσος να ζητήσει ξανά την ψήφο μας. Όλοι στο βωμό της επιβίωσης και της πρόσκαιρης εξουσίας. Δεν ελπίζουμε σε κανέναν για να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν για την προστασία των πολιτών, αφού η δική τους προστασία είναι πρωταρχικός σκοπός.

Μπράβο σε μαγκίτες Παπανικολάου και στα σπαθόλουρα της δημοτικής αρχής που παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο της εξουσίας χωρίς έλεγχο.

Υποσημείωση: Κάνεις τεράστιο λάθος Ηλία, δεν παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο της εξουσίας, χωρίς έλεγχο, υπάρχει συντεχνιακή μεθοδευμένη κατάσταση στη Γλυφάδα, με αρκετά μέλη, τα οποία είναι αυταπόδεικτα κατά των δημοτών και υπέρ της δικής τους συντεχνίας. 

Από την ημέρα της εκλογής τους δεν επικοινωνούν πλέον μαζί μας, τώρα επικοινωνούν αποκλειστικά μεταξύ τους, και δεν χρειάζονται ούτε εμάς ούτε το κοινωνικό σύνολο όσο βρίσκονται στις καρέκλες. Θα θυμηθούν το κοινωνικό σύνολο κατά την προεκλογική περίοδο, όμως δεν θα είναι αρκετοί ούτε οι εξαγορασμένοι με τα μαύρα, ούτε όσα διαθέτουν οι ίδιοι ώστε να πείσουν όσους γνωρίζουν τα πεπραγμένα τους !!!

Τόσο οι νοικοκυρές στις λαϊκές αγορές, όσο και οι υπόλοιποι στα καφενεία και τις καφετέριες, όπως και στους χώρους εργασίας τους, γνωρίζουν πλέον ποιοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου, και τι εξυπηρετούν, άρα αν πιστεύουν με μοίρασμα φυλλαδίων, με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τα οποία τσέπωσαν, ότι θα φέρουν αποτέλεσμα στις επόμενες δημοτικές είναι βαθιά νυχτωμένοι... 

Τα θαύματα και τα λάθη διαρκούν λίγο... Αν νομίζουν καμιά τριανταριά άτομα, αυταπόδεικτα ασυνείδητα, της κάθε τοπικής παράταξης, ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μας θα τους ακολουθήσει απατώνται οικτρά...

Σήμερα η πλειονότητα ήρθε ετεροχρονισμένα σε όσα διακήρυξα πριν από δεκαετίες... 

Χωρίς κόμματα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για τον δήμο των δημοτών, με κόμμα τους δημότες και τις δημότισσες, και όχι για τον εύκολο πλουτισμό των ασυνείδητων... ( Εσείς γνωρίζετε ποιοι μπορούν να διοικήσουν επάξια για το όφελος του συνόλου ; Αν θεωρείτε έστω και ένα από όσους εκλέξατε κατάλληλο για την εκπροσώπηση του συνόλου, κάντε το κόπο να συναντηθούμε, γιατί έχουμε να πούμε πάρα πολλά !!! ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">