ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν φτάνει που ξεπουλάνε το Ελληνικό, μας δουλεύουν κι από πάνω!

Η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει όριο: μόλις χτες υπέγραψε «Μνημόνιο Συνεργασίας» για το ξεπούλημα του Ελληνικού, στο ίδιο ευτελές τίμημα με εκείνο του Σαμαρά, με τους ίδιους ντροπιαστικούς όρους υπέρ του Λάτση, και μόλις σήμερα το παρουσιάζει ως… «συμφωνία για πράσινο και Μητροπολιτικό Πάρκο»!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η Περιφέρεια Αττικής (δια του αντιπεριφερειάρχη κου Καραμέρου, που βγήκε χτες στο ΣΚΑΪ να εξηγήσει τα καλά του ξεπουλήματος), παρουσιάζουν μια μαγική εικόνα, ότι ο καλός κος Λάτσης θα πάρει μια ταπεινή έκταση και θα αποδώσει Μητροπολιτικό Πάρκο με όλες τις ενδεδειγμένες χρήσεις πρασίνου, ανακύκλωσης και ό,τι άλλο χρειάζεται η Αττική!  Τόσο… πονόψυχος!

Η αλήθεια είναι ότι στην Αττική, που δεν έχει ένα πάρκο μητροπολιτικής εμβέλειας, και απειλείται η ζωή και η υγεία των κατοίκων της από την τραγική έλλειψη πρασίνου (και όσα συνεπάγεται: αλλαγή του κλίματος, πλημμύρες, ρύπανση και αλλαγή της θερμοκρασίας στο λεκανοπέδιο), ο τεράστιος χώρος του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, που θα μπορούσε να γίνει τέτοιο πάρκο, θα αποικιστεί από τη Lamda Development!

Η αλήθεια είναι ότι ο «αξιότιμος επενδυτής» κος Λάτσης, θα πάρει υπό την κατοχή του (σόρυ, «δικαίωμα επιφανείας» το λένε στη σικ γλώσσα του ΤΑΙΠΕΔ) τον μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο όλης της Μεσογείου –που προφανώς δεν αποτιμάται η αξία του σε χρήμα– για να χτίσει μια ιδιωτική πόλη με all inclusive ξενοδοχεία, μαρίνα, Mall, εστιατόρια, καφετέριες, ποδηλατόδρομους, δικό του πράσινο και… Καζίνο (αυτή η «ανάπτυξη» έλειπε από την νοτιοανατολική Αττική…). Μια πόλη μέσα στην πόλη, δηλαδή, όπου οι πολίτες θα πρέπει να πληρώνουν και… διόδια στον Λάτση για να διασχίσουν τη δική τους περιουσία!

Η αλήθεια είναι ότι οι «όροι» τους οποίους πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι δείχνουν ακριβώς το μέγεθος της αποικιοκρατικής σύμβασης που υπέγραψαν (όπως και οι προκάτοχοί τους βέβαια)! Ένα απλό παράδειγμα: πανηγυρίζουν τα νον πέιπερ της κυβέρνησης ότι κέρδισαν «τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο ανοικτής παραλίας για όλους». Αλήθεια; Την τελευταία φορά που ρωτήσαμε, όμως, ο αιγιαλός και η παραλία ανήκαν στα κοινόχρηστα αγαθά με βάση το Σύνταγμα και τους ισχύοντες νόμους. Άρα, δεν κέρδισε η κυβέρνηση «1 χιλιόμετρο ανοικτής παραλίας για όλους», κέρδισε ο Λάτσης τα υπόλοιπα χιλιόμετρα κλειστής παραλίας για τον εαυτό του, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας! Πανηγυρίστε λίγο ακόμη να γελάσουμε!

Η αλήθεια είναι ότι είναι ντροπή να πανηγυρίζουν οι νυν και οι πρώην κυβερνητικοί (γιατί, βέβαια, και η ΝΔ πανηγυρίζει!) για τις «θέσεις εργασίας» που δήθεν θα δημιουργηθούν όταν είναι γνωστό ότι η επένδυση θα γίνει με λεφτά από τις επιδοτήσεις των ΕΣΠΑ, τον αναπτυξιακό νόμο και άλλα δημόσια κονδύλια. Ίσως βέβαια δανειοδοτηθεί και μέσω της τράπεζας του Λάτση, την οποία πληρώσαμε όλοι εμείς για να «ανακεφαλαιοποιηθεί» και να συνεχίσει να του δίνει δάνεια από τα δικά μας λεφτά! Δηλαδή ο Λάτσης θα φτιάξει νέες θέσεις κακοπληρωμένης εργασίας με κρατικά λεφτά (και θα διαφημίζεται ως «ευεργέτης» με τα δικά μας λπεφτά), ενώ την ίδια στιγμή θα καταστρέψει χιλιάδες θέσεις κανονικής εργασίας στην περιοχή! 

Η αλήθεια είναι ότι η πώληση του Ελληνικού ήταν προϋπόθεση που τέθηκε από τους «θεσμούς» για να μας δώσουν τη «δόση» των 7,5 δισ.Κάπου εδώ καταρρέουν όλα τα επιχειρήματα όσων τόσον καιρό θέλουν να μας πείσουν για την «συνετή ΕΕ» και τα «Μνημόνια που απλώς θέλουν να μας βάλουν σε μια τάξη την οικονομία». Πού τα πουλάτε αυτά, όταν έρχεται η Τρόικα και λέει ξεδιάντροπα ότι βασική προϋπόθεση για να εκταμιευτεί η (όποια) δόση είναι: τον Αύγουστο να ξεπουληθούν τα αεροδρόμια στη Frapport και τον Κοπελούζο, τον Ιούνιο να ξεπουληθεί το Ελληνικό στον Λάτση, και σε δύο μήνες θα ναι να ξεπουληθεί το νερό στους Γάλλους και πάει λέγοντας; Η τρόικα πρακτορεύει τα συμφέροντα των «πελατών» της. Δηλαδή η Μαφία τι διαφορετικό έκανε;

Πάει όμως και η επιχειρηματολογία των «κακών ξένων» που έρχονται να «επιβάλλουν τα συμφέροντά τους» στις καημένες κυβερνήσεις που «προσπαθούν». Η ντόπια και η ξένη ολιγαρχία, και οι κυβερνήσεις που τους υπηρετούν, έχουν συγκεκριμένους και κοινούς στόχους: να γίνουμε μια χώρα με τζάμπα εργατικό δυναμικό, να ξεπουληθεί όλη η δημόσια περιουσία, οι ολιγάρχες να κάνουν πάρτυ με το αίμα όλων μας. Αυτό είναι το «πρόγραμμα διάσωσης της χώρας» που λιβανίζουν καθημερινά από τον Άδωνι ως τον Τσίπρα και από τον Σόιμπλε ως τον Κοντομηνά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! Η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλους μας, ανήκει πάνω από όλα στον εργαζόμενο λαό, και αυτός πρέπει να τη διεκδικήσει. Ζητώντας:

ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΜΟΝΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Έξω ο Λάτσης και τα τσιράκια του.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ «ΔΟΣΗ»-Έξω η ΕΕ, το ΔΝΤ και τα κυβερνητικά τσιράκια τους.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, έξω από χρέος, ΕΕ, μνημόνια

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Όπως βλέπετε στο πρωτοσέλιδο της ψευτοαριστερής φυλλάδας ΑΥΓΗ, του υπουργοποιημένου Φίλη, η οποία χρηματοδοτείται και με κρατική διαφήμιση και με διαφημίσεις από διαπλεκόμενα, η κοροϊδία δεν έχει όρια. Αν είναι δυνατόν αριστερή εφημερίδα να πανηγυρίζει για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας !!! 

Επίσης μπορείτε να δείτε άλλη μια κορυφαία εξαπάτηση, η οποία γίνετε στο κοινωνικό σύνολο από το Νίκο Παππά , όσων αφορά την διαφάνεια.
Για ποια διαφάνεια μιλάνε και κάνουν αναφορά; 

Θα βγουν επώνυμα να δηλώσουν εκδότες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία τσεπώνουν επί χρόνια μαύρα και αδήλωτα από ιστοσελίδες, και παράλληλα διατελούν δημόσιοι υπάλληλοι ώστε να τους δώσετε και κρατική διαφήμιση ;
Ντροπή σας !!!

Υπήρξε, η υπάρχει κάποιος άλλος επί δεκαετίες στο τόπο μας πιο διαφανής και ειλικρινής από τον υποφαινόμενο; Ποιου είναι οι προτάσεις για αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, όπως και για διαφάνεια στο διαδίκτυο; Μήπως είναι του Τσίπρα; Μήπως είναι του Παππά; Μήπως είναι του Πλιάκη και του Ταστάνη τους οποίους κάνατε προέδρους;

Προφανώς οι συμπολίτες μας, οι οποίοι γνωρίζουν τη διαδρομή και τις εξαγγελίες όλων μας, και ειδικότερα του υποφαινόμενου, ο οποίος είναι ο μοναδικός ο οποίος αξίωνε δημόσια από την δεκαετία του 80 ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ των ραδιοτηλεοράσεων, όπως και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στο διαδίκτυο, πριν από το σύνολο των υπολοίπων, ταϊζονται καθημερινά με μπόλικο ''συστημικό καλαμπόκι'' από τους έμμισθους και διορισμένους της κυβέρνησης, όπως και από τα διαπλεκόμενα, και δεν έχουν ιδία αντίληψη.    

Για όσους και όσες από εσάς με βλέπετε καθημερινά τόσο στα ΜΜΜ, όσο και οπουδήποτε αλλού στο τόπο μας, γνωρίζετε ποιος είμαι, και στον αντίποδα, πείτε μας γνωρίζετε ποιοι είναι και τι είναι οι υπόλοιποι που εξαπάτησαν το κοινωνικό σύνολο για να βρεθούν στις καρέκλες και αμέσως μετά ξεπουλήθηκαν; Εγώ γνωρίζω...και γνωρίζω καλύτερα από όσους σας τις πιο αχαρακτήριστες φάρες που συνάντησα σε ολόκληρη τη ζωή μου!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν φτάνει που ξεπουλάνε το Ελληνικό, μας δουλεύουν κι από πάνω! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">