ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H Νέα Δημοκρατία πίσω από την ληστεία 1.325.000 εκ. ευρώ στο δήμο Γλυφάδας

H Νέα Δημοκρατία πίσω από την φωτογραφική ανάθεση σε ημέτερο, στο δήμο Γλυφάδας, αξίας 1.325.000 εκ. ευρώ.

Το στέλεχος της ΝΔ Γιώργος Παπανικολάου, από την θέση του δημάρχου Γλυφάδας, κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων του προασπίζεται τα συμφέροντα οικογενείας ημέτερων, κομματικών τους, με φωτογραφική απευθείας ανάθεση σε μέλος της οικογενείας στελέχους της ΝΔ.

Είναι σαφές ότι τα κόμματα παλαιοκομματισμού δρουν ακόμα και σήμερα στις τοπικές μας κοινωνίες, με διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, και στον αντίποδα έχουμε μια άβουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όπως και τους αντιπολιτευομένους, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις κρατούν σιγή ιχθύος, η οποία προκαλεί τεράστια ερωτήματα.

Οι Παπανικολάου Γιώργος, Ακρίβος Δημήτρης, Αγγελάτος Δημήτρης, Κουρουπάκης Στέλιος, και Κασέρης Μάριος, ουσιαστικά στο σύνολό τους ΝΔ, αποτελούν την πεντάδα συνεργών της οικονομικής επιτροπής, η οποία συνετέλεσε σε φωτογραφικό διαγωνισμό υπέρ κομματικού τους ημέτερου.

Από τις πέντε συμμετέχοντες εταιρείες η ανάθεση έγινε στον Α.Αλεξίου, όμως, εμείς τοπικά το γνωρίζαμε αρκετούς μήνες πριν την οικονομική επιτροπή, η οποία έγινε στις 15/06/2016, και άλλωστε το συζητούσαμε, και υπάρχει αναφορά σε δημοσίευμα προ μηνών. 

Σαφέστατα δεν είμαστε ούτε μάγοι, ούτε προφήτες, ώστε να γνωρίζουμε εκ προοιμίου τι μεθόδευαν στα σχεδιαστήρια της ΝΔ υπέρ του κομματικού τους ημέτερου Αλεξίου, είχαμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ότι μεθοδεύεται κατ' εξαίρεση ανάθεση σε ημέτερο.

Το αυταπόδεικτο να γνωρίζουμε εκ προοιμίου αρκετούς μήνες πριν την οικονομική επιτροπή τι μαγειρεύεται στα σχεδιαστήρια της ΝΔ, καθιστά σαφές ότι υπάρχει διαφθορά, καθώς επίσης και τεράστια οικονομική ζημία του δημοσίου συμφέροντος. (Την μαρτυρία μας μπορούμε να την παρέχουμε και δικαστικά σε όσους ενδιαφερόμενους το επιθυμούν.) 

Ο κ.Παπανικολάου εγκληματεί κατά των θεσμών, λειτουργώντας με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα κομματικών ημέτερων, και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν επηρεάζει τα υπόλοιπα μέλη της οικονομικής επιτροπής, η αν υπάρχει απτή συνέργεια όλων όσων αποφάσισαν την απευθείας ανάθεση σε ημέτερο. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, αποτελεί βασικό δεδομένο της κακοδιοικήσεως Παπανικολάου, η οποία έχει αναγάγει σε τέχνη τα ρουσφέτια και τις εξυπηρετήσεις σε κομματικούς ημέτερους και παραταξιακούς του.

Το έγγραφο ενός από τους πέντε διαγωνιζόμενους, της ΖΙΚΑΤΑΚ, μια ημέρα πριν την οικονομική επιτροπή, το οποίο δημοσίευσε η notiapress,  καθιστά σαφέστατο ότι υπήρχαν μεθοδεύσεις από την πλευρά Παπανικολάου υπέρ του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΤΕΡΟΥ Α.Αλεξίου.

Οι τακτικές Παπανικολάου, όπως και άλλων δημοτικών συμβούλων, να λειτουργούν κατά παράβαση των θεσπισμένων, (κατά το δοκούν), ακόμα και σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις πολιτών στο δήμο Γλυφάδας, για τα οφέλη ημέτερων δηλώνουν ευθαρσώς ότι :
α) Η αρχή της αμεροληψίας των οργάνων της δημόσιας διοίκησης κατά την άσκηση των καθηκόντων τους είναι αυταπόδεικτα καταργημένη.
β) Η αρχή της ισότητας, και ειδικότερα της αναλογικής ισότητας, είναι πασιφανές ότι δεν ισχύει στο δήμο Γλυφάδας, δεδομένων των ενεργειών της ΖΙΚΑΤΑΚ και των επιλογών των μελών της επιτροπής διαγωνισμού, τα οποία δεν γνωστοποίησαν στα μέλη της οικονομικής επιτροπής, έπειτα από πρωτοκολλημένη αίτηση, όσα ανέφερε η συμμετεχουσα εταιρία.
γ) Η αρχή της αιτιολογίας των διοικητικών πράξεων αυταπόδεικτα στο δήμο Γλυφάδας με την διοίκηση Παπανικολάου δεν υφίσταται.

Εμείς τονίζουμε ότι σε τέτοιας μορφής ενέργειες δεν αρκούν τα δελτία τύπου, και αν πράγματι υπάρχει αντίδραση της παρατάξεως Κόκκορη τον καλούμε δημόσια να προσφύγει κατά της αποφάσεως της οικονομικής επιτροπής.

Όσων αφορά τους υπολοίπους, η παντελής απουσία τους είναι χαρακτηριστική, και μάλλον είναι πλέον απόλυτα εξοικειωμένοι στις κομματικές μεθοδεύσεις υπέρ ημέτερων, όπως και στην διασπάθιση του δημοτικού χρήματος !!!

Για πολλοστή φορά τονίζουμε ΔΗΜΟΣΙΑ: Η αρχή της καλής πίστης και η αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου (άρθρο 5 § 1 Σ), επιβάλλουν στη δημόσια διοίκηση να μην εκμεταλλεύεται το διοικούμενο ή ακόμη περισσότερο να δημιουργεί καταστάσεις πλάνης, απάτης, ή απειλής του.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ( 12 χρόνια αιτήσεων και παρανομιών από τη πλευρά των κομματικών διοικήσεων του δήμου Γλυφάδας )

Ειδικά ο Δ. Ακρίβος μεταλλάχτηκε σε πιόνι συμφερόντων ;;; Τι παρακαταθήκη θα αφήσεις κ . Ακρίβο ;;;  Γνωρίζεις κ. Ακρίβο πόσοι σαν και εσένα περιμένουν '' στη γωνία'' μια θέση στο δήμο που δεν γεννήθηκαν, ούτε μεγάλωσαν, όμως τα κόμματα τους άνοιξαν τη πόρτα ;;; Πόσο σας τιμά ο ρόλος σας ;;; Κάποια στιγμή θα αναφέρετε στους συμπολίτες μας την ''ανάπτυξη'' η οποία έγινε επί ημερών σας ;;; Θα τους εξηγήσετε ποια ήταν η συμβολή σας από τα δημοτικά έδρανα υπέρ των δημοτών ;;;  Η σύμπραξη στις επιλογές ενός κομματικού δημάρχου, ο οποίος ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ κατά σύννομων ΑΙΤΗΣΕΩΝ, και εγκληματεί κατά των θεσμών και των δημοτών σας τιμά ιδιαιτέρως ;;; Μήπως εξευτελίζεται το σώμα το οποίο υπηρετήσατε ;;; Η νομιμότητα στην άκρη, και οι προσωπικές βλέψεις και τα συμφέροντα σε πρώτη προτεραιότητα ;;;

Ο ένας ημέτερος δήλωσε δημοσιογράφος τον βολέψατε στο δήμο Γλυφάδας, ο δεύτερος ημέτερος δήλωσε οδηγός τον βολέψατε στο δήμο Γλυφάδας, η τρίτη ημετέρα δήλωσε γραμματέας την βολέψατε στο δήμο Γλυφάδας, κ.τ.λ. κ.τ.λ, η κάνω κάποιο λάθος ;;; Δημήτρη Ακρίβο εσύ προσωπικά γνωρίζεις ποιοι είμαστε εμείς, ποια ήταν η λειτουργία μας, και τι κάνατε στο τόπο μας ;;; Τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, όλων ημών, εξυπηρετούν αποκλειστικά τους ημέτερους ;;; 

Τις υπογραφές εύκολα τις βάζετε για τα συμφέροντα ημέτερων, όμως, ποτέ δεν διαπιστώσαμε να τοποθετηθείτε για τις παρανομίες των διοικούντων κατά των δημοτών !!!

Τέλος, ως ''δημοκράτες'' που είσαστε, και ειδικότερα ο Παπανικολάου, ως δικηγόρος, ο οποίος είναι και ειδικευμένος, αδυνατείτε, και αδυνατεί να μας παρέχει μια τεκμηριωμένη τοποθέτηση επί των μεθοδεύσεων και παρανομιών του, ώστε να αποδείξετε, και να αποδείξει στους συμπολίτες μας, ότι δεν είστε ληστές, ούτε παρανομούντες, και πολύ περισσότερο δεν έχετε πράξει ρουσφέτια σε ημέτερους, όπως και φωτογραφικές αναθέσεις ;;; 

Κυρίως θέλουμε να αποδείξει στο σύνολο των συμπολιτών μας, ο Γ.Παπανικολάου, ότι δεν ζημίωσε και δεν ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον με τις παρανομίες, τις μεθοδεύσεις, και όσα ακολουθεί ...  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Νέα Δημοκρατία πίσω από την ληστεία 1.325.000 εκ. ευρώ στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">