ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις !!!

Ακόμα και ίχνος εγκεφάλου να μην διέθεταν οι κάτοικοι του 1ου και 2ου διαμερίσματος Γλυφάδας ( Τερψιθέας ), και να υπολείπονταν  παντελώς νοημοσύνης, σύμφωνα με όσα βλέπουν και γνωρίζουν θα είχαν σχηματίσει πλήρη εικόνα και συμπεράσματα για τους απατεώνες των θεσμών και των κοινών στη πόλη μας.

Συγκεκριμένα: To 1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας ( Τερψιθέας ) το οποίο έχει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κατοίκηση εκλέγει διαχρονικά την εκάστοτε διοίκηση και δήμαρχο, και τα υπόλοιπα διαμερίσματα της Γλυφάδας, ακόμα και να συνασπιστούν συνολικά, δεν μπορούν να πετύχουν το ανάλογο.

Με βασικό δεδομένο λοιπόν, όπως έλεγα και ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες, το αυταπόδεικτο διαμόρφωσης εκλογικού αποτελέσματος από το 1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας ( Τερψιθέας ), σε αυτά τα διαμερίσματα τουλάχιστον πρέπει να πέφτει το μεγαλύτερο βάρος από την πλευρά κάθε διοικήσεως - δημάρχου, όμως στην πόλη απατεώνων των κοινών και της πολιτικής τα δεδομένα διαφοροποιούνται στον απόλυτο βαθμό.

Αναλυτικότερα: Στα δυο χρόνια της απαράδεκτης κομματικής δεξιάς ( νεοδημοκρατικής ) κακοδιοικήσεως Παπανικολάου,  στο 1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας ( Τερψιθέας ) από τη πλευρά των κακοδιοικούντων δεν υπάρχει ούτε ίχνος έργου, ούτε ισοσκελισμένο πλαίσιο ανταποδοτικότητας  και χάραξης πολιτικών από τη πλευρά τους.

Η ρήση αναφέρει ρητά: Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις !!Αυτό ακριβός ισχύει και για την πλειονότητα των κατοίκων στις συνοικίες του πρώτου και του δευτέρου εκλογικού διαμερίσματος Γλυφάδας, οι οποίοι εκλέγουν τους παπατζήδες των κοινών, και ενώ διαχειρίζονται και πιστώνουν εκατομμύρια για συνοικίες που δεν βρίσκονται στο  1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας ( Τερψιθέας ), όπως και πολλά ακόμα τα οποία δεν αφορούν σε κανένα βαθμό το 1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα.

Πραγματικά στερείστε νοημοσύνης οι κάτοικοι του 1ου και το 2ου εκλογικού διαμερίσματος Γλυφάδας ( Τερψιθέας ), η είστε στο σύνολό σας μαζόχες ;;; 

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς όσα ισχύουν με τους απαράδεκτους που ψηφίζετε, η πετυχαίνουν με τα χρήματά που αποκτούν έπειτα των ψήφων σας να σας αποπροσανατολίζουν ;;;

Επεξεργαστείτε επαρκώς όσα αναφέρω, και παράλληλα αν δεν έχουν πετύχει να σας αποβλακώσουν, είτε να σας αποκοιμίζουν, είτε να σας αποπροσανατολίζουν, και έχετε επαφή με την πραγματικότητα, και την αλήθεια, ότι ακριβός έχουν πράξει οι απαράδεκτοι των κοινών κατά της πλειονότητας, η οποία βρίσκεται και κατοικεί στο 1ο και το 2ο εκλογικό διαμέρισμα Γλυφάδας ( ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ), πρέπει να τους επιστραφεί με προσαύξηση.

Άλλωστε αυτή είναι η υγιής λειτουργία των πραγματικά Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι/ες στον κατάλληλο χρόνο αποδίδουν τα τω καίσαρος τω καίσαρι.

Όσοι και όσες από εσάς διαθέτετε ακόμα επαφή με την πραγματικότητα, και δεν αρέσκεστε είτε στην εξαπάτηση, είτε στον ευτελισμό της νοημοσύνης σας, και ειδικότερα όσοι και όσες δεν θέλετε κανείς να σας μειώνει και να σας προσβάλει όσα διατηρείτε ως ιδεολογία και αρχές, έχετε μια εναλλακτική οδό για την απεμπλοκή από τους επιτήδειους... 


Σας θυμίζουμε ότι στην ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' σε πρώτη προτεραιότητα έχουμε τον άνθρωπο και σε καμία περίπτωση την ύλη. Κάθε άνεργος καθώς και οι πληττόμενοι συμπολίτες μας, όπως και οι νοικοκυρές, από τον πρώτο μήνα θα λαμβάνουν 500 ευρώ μηνιαίως. 

Επίσης, θεμελιώδες, το οποίο το θυμάστε από τις μεταδόσεις μας στο ραδιόφωνο, η δημιουργία των συνοικιακών συμβουλίων, ώστε οι κάτοικοι κάθε συνοικίας να αποφασίζουν για τα δρώμενα στην περιοχή τους, και σε καμία περίπτωση οι επιτήδειοι οι οποίοι άλλα υπόσχονται και μόλις βρεθούν στα έδρανα αποφασίζουν κατά το δοκούν.

Το κυριότερο όλων: Το δημαρχείο της πόλης θα εδρεύει στο πρώτο ( 1ο) εκλογικό διαμέρισμα στην Τερψιθέα, στις συνοικίες που υπάρχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, και το ήδη υπάρχων δημαρχείο θα μείνει ως παράρτημα για τους κατοίκους των υπολοίπων συνοικιών. 

Αποτελεί υποχρέωση να τελειώνουμε μια και καλή με το χθες, και να τονώσουμε την περιοχή που υποβαθμίζουν σκόπιμα επί δεκαετίες τα κόμματα, δεδομένου ότι οι επιτήδειοι δεν διαθέτουν στοιχειωδώς ούτε δείγμα νοημοσύνης.

Γιατί είναι πρωτεύουσα η Αθήνα του Ν.Αττικής;;; Γιατί το κοινοβούλιο και το Μαξίμου πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα του Ν.Αττικής ;;; Δεδομένου ότι η απάντηση είναι σαφής, μπορείτε να εξηγήσετε επαρκώς γιατί δεν ισχύει το ανάλογο στην Γλυφάδα ;;;

Τα ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται 

Θεωρείτε αυτονόητο για την πλειονότητα ο κάθε επιτήδειος με ένα σωρό ψέματα να βρίσκετε στο δήμο λειτουργώντας κατά της κοινής λογικής, των δημοτών, του τόπου, και της πλειονότητας ;;;

Οι κάτοικοι του 1ου και του 2ου εκλογικού διαμερίσματος είναι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας δημότες και δημότισσες ;;; Επίσης, η Τερψιθέα είναι δεύτερης κατηγορίας ;;; 

Όταν ισχύει αποδεδειγμένα επί δεκαετίες στη Γλυφάδα , ψεύτες και κάπηλοι να βρίσκονται στην διαχείριση, οι διαμορφωτές του αποτελέσματος διαφέρουν η είναι το ανάλογο ;;; Αν διαφέρουν πρέπει να το αποδείξουν...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αν υπάρχει συμπολίτης, η συμπολίτισσα στη πόλη της Γλυφάδας, ο οποίος/α ενοχληθεί με το γαϊδούρια, είτε δεν διαθέτει νοημοσύνη, είτε δεν αντιλαμβάνεται επαρκώς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">