ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό και οι επιπτώσεις στην οικονομία των δήμων

Η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» καλεί στην εκδήλωση με θέμα:

«Καταστροφικές οι επιπτώσεις για την οικονομία των δήμων της ευρύτερης περιοχής από τα φαραωνικά έργα που σχεδιάζονται στο Ελληνικό».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 20.00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Εμείς από τη δική μας πλευρά έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα για τις επιπτώσεις τόσο στην οικονομία των δήμων, όσο και των δημοτών. Σε περίπτωση που επαληθευτούν όσα έχουμε περάσει δημόσια, τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας από κανέναν άλλο, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. 

Αν ορισμένοι ευελπιστούν ότι οι Λάτσηδες, καθώς και τα λοιπά κοράκια τα οποία έχουν χρηματισμένα, θα ισοπεδώσουν τόσο την οικονομία των δήμων, και χιλιάδων κατοίκων για το ιδιοτελές τους όφελος, και παράλληλα και τον τοπικό πολιτισμό, ( ο οποίος παρεμπιπτόντως επί τετραετίες ευτελίζεται από κομματικές συμμορίες οι οποίες χρηματίζουν λωποδύτες ''εκδότες'' για τα άνομα δικά τους συμφέροντα), έχουμε τη δυνατότητα δραστικών ενεργειών. 

* Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά ποιοι διατελούν σε έμμισθη υπηρεσία εξαγορασμένοι από τους Λάτσηδες, καθώς επίσης και με τα δικά σας χρήματα, τα οποία παρέχονται κάτω από τα τραπέζια από κομματικούς δημάρχους επιλεκτικά για αποπροσανατολισμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό και οι επιπτώσεις στην οικονομία των δήμων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">