ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ζητούνται δημότες - δημότισσες Γλυφάδας με νοημοσύνη

Είναι σαφές ότι οι απατεώνες των κοινών, οι οποίοι πάτησαν το πόδι τους στην Τερψιθέα αξιώνοντας ψήφους, ώστε να μπουν στο δημαρχείο Γλυφάδας, και να βρεθούν στα έδρανα και την διοίκηση του δήμου, έχουν αποθρασυνθεί, και παράλληλα προφανώς δεν διαθέτουν την απαιτούμενη νοημοσύνη.

Είναι δυνατόν να διαθέτουν την απαιτούμενη νοημοσύνη Παπανικολάου και λοιποί, οι οποίοι αντί να εργαστούν με γνώμονα να καλύψουν όσα υποσχόντουσαν ώστε να βρεθούν στην διοίκηση του δήμου, πληρώνουν με μαύρα κάτω από τα τραπέζια συκοφάντες, και ειδικότερα τον δήθεν ''Γλυφαδιώτη'' Καραχάλιο, ο οποίος κρύβεται επί μακρόν στην Σαρωνίδα ;;; 

Διαθέτει νοημοσύνη ο Παπανικολάου, ο οποίος έχει πτυχίο δικηγόρου αποκλειστικά βιτρίνα, όταν αυταπόδεικτα ορίζει συνηγόρους υπεράσπισής του με μαύρα από τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας ;;; 

Λαϊκισμό κάνουμε κ.κακοδιοικούντες ;;; 
Θα μαζευτείτε ξανά - πάλι στην Τερψιθέα  οι αποθρασυμένοι για παράσταση ;;; Τι θα λέτε την επόμενη φορά, και σε ποιους ;;;  Από που θα απευθύνεστε στους κατοίκους της Τερψιθέας, από τον Καραχάλιο στην Σαρωνίδα, η από τους υπόλοιπους τους οποίους τους ταΐζετε με μαύρα από τα χρήματα των δημοτών ώστε να κρατούν σιγή ιχθύος ;;; Μήπως θα απευθυνθεί αυτοπροσώπως ο Λάτσης στους δημότες και δημότισσες της Τερψιθέας αναφέροντας την σημαντική του προσφορά στο τόπο και τους κατοίκους ;;;

Έχει ακόμα το θράσος αυτό το άτομο, και όσοι τον υποστηρίζουν ακόμα, να δηλώνουν Τερψιθιώτες ;;; Δεν είναι σαφές ότι είναι αποκλειστικά προδότες ;;;

Διαβάστε την δήλωση του κ.Γιαννακόπουλου και τα συμπεράσματα θα είναι απόλυτα σαφή:

Καραχάλιο Γιάννη, κοινός: τσούχτρας. προπληρωμένο θρασίμι, αν έχεις ούμπμαλα κάνε την καταγγελία για την πολυκατοικία που λες ότι έχω. Τόσα πολλά € σου ακουμπάει ο αρχιπούστης της Γλυφάδας και γράφεις ότι σου υπαγορεύουν τα κρατικοδίαιτα ανθρωπάρια - γιουσουφάκια του ;;;

Καραχάλιε, με γνωρίζεις όσο κανένας άλλος. Γνωρίζεις ότι δεν χαμπαριάζω ούτε από έλεγχους, ούτε από απειλές. Όλα είναι νομιμότατα, και οποίος τολμήσει να με καταγγείλει (ακόμη και αυτεπάγγελτος έλεγχος να γίνει με την δίκη σου δημοσία προτροπή), θα πληρώσει το προβλεπόμενο από τον νομό τίμημα, επειδή δημοσία με το συκοφαντικό σου δημοσίευμα με καθιστάς ύποπτο τετελεσμένων αυθαίρετων πολεοδομικών παραβάσεων.

Στις 21-07-2016, ήμερα Πέμπτη, στην αίθουσα με αριθμό 80Γ΄ Β΄όροφο του εφετείου Αθηνών, ώρα 09:00 σε περιμένω να κάνεις ρεπορτάζ στην ποινική δίκη του "εργοδότη σου" κατά γνωστού έκδοτη, ο οποίος στο πρωτόδικο δικαστήριο αθωώθηκε.

Η έφεση ασκήθηκε μετά από αίτηση του "εργοδότη σου" αρμοδίως.
Αν δεν έρθεις θα χάσεις το καλύτερο επεισόδιο σε ποινική δίκη. «ο εργοδότης σου» δεν θα βλέπει την πόρτα της αιθούσης για να φύγει τρέχοντας από ντροπή, (αν του απέμεινε ίχνος αυτής), όπως ακριβώς έκανε στο πρωτόδικο δικαστήριο.

Το ότι υπάρχουν πουλημένοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί (λειτουργοί-τρομάρα τους), (βλ. συνέντευξη Αλ. Τσίπρα- πρωθυπουργού, 14-07-2016 στην εκπομπή του Αλεξ. Παπαχελά. (επίορκους τους αποκάλεσε).

Αν έρθεις στο δικαστήριο, μετά τη δίκη του "εργοδότη σου" κατά του γνωστού έκδοτη, με συνοδεία αστυνομικών θα σε ξεναγήσω στο υπόγειο του εφετείου, οπού θα αναμένεις την μεταγωγή σου εκεί που σου αρμόζει, παλιοσυκοφάντη του αιώνα.

Σε ξανά προτρέπω να κάνεις εσύ την καταγγελία στο γραφείο αυθαίρετων του δήμου Γλυφάδας, για να δεις ποσά απίδια πιάνει ο σάκος, μετά την σχετική έκθεση αυτοψίας.

Την φράση σου: " ζητείται σερνικός, θαρραλέος και ουμπαλατος που θα τολμήσει να υπογράψει καταγγελία για αυτοψία τυχών πολεοδομικών παραβάσεων στην πολυκατοικία ιδιοκτησίας του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου", θα την βάλω δίπλα την φωτογραφία του «γυναικωτού» "εργοδότη σου !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ζητούνται δημότες - δημότισσες Γλυφάδας με νοημοσύνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">