ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου θα ελεγχθεί για το αυθαίρετο γραφείο του


Πως μπορεί ο δήμαρχος Παπανικολάου να είναι διαχειριστής εκατοντάδων εκατομμυρίων του δήμου Γλυφάδας και να διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον όταν αυταπόδεικτα ο ίδιος στεγάζει το γραφείο του με αυθαιρεσία 14 τετραγωνικών μέτρων που παράνομα καταλαμβάνουν τον αύλιο χώρο της πολυκατοικίας ;;;

Έπειτα από προσφυγή του κ.Γιαννακόπουλου στην υπηρεσία δόμησης - τμήμα αυθαιρέτων - ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου καλείται στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη από τις 10 π.μ μέχρι τις 13:00 μ.μ. να βρίσκεται στο γραφείο του ώστε να γίνει ο έλεγχος.

Θα είμαστε παρόντες ώστε να καταγράψουμε το πόρισμα του τμήματος αυθαιρέτων για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν ότι έπειτα από τέσσερα χρόνια κακοδιοικήσεως Κ.Κόκκορη, και παρανομιών στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας, ο συνεχιστής του επί δυο χρόνια παρανομεί στις αιτήσεις μας εις βάρος της πόλης και των δημοτών για τα συμφέροντα των ημετέρων του.





Γιαννακόπουλος Αναστάσιος,
κάτοικος Γλυφάδας,

οδός Ιάσονος 15, 165-61.
Γλυφάδα, 04-06-2016.

1) Προς τον Δήμο Γλυφάδας, Προϊστάμενο Γραφείου αυθαίρετων κατασκευών.
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ,
κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ.
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ,
κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, (τέκνο της επάρατης δεξιάς Παράταξης, που καλύτερα να κόβονταν το χέρι μου παρά να σε ψήφιζα ταυτόχρονα με χιλιάδες πολίτες που με άκουσαν), με μηνιαίες αποδοχές 3.420,00€ ήτοι: 205.200,00€ για 5 χρόνια σε βάρος του δημοτικού Ταμείου και των δημοτών, (βάσει του άρθρου 3 §3 Ν 4051/2012.) 

Το δε σύνολο των εισφορών σου στον οικείο φορέα ασφάλισης – Ταμείο Νομικών- για 5 χρόνια καταβάλλεται από το Δήμο και βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου. (Αρθρο 31§1 Ν. 4194/2013), χωρίς να προσφέρεις ουσιαστικά καλό για τους δημότες και την Πόλη. 

α) (Βλ: Βρώμικη Πόλη, Κάδοι απορριμμάτων χωρίς καλύμματα, πεζοδρόμια ακατασκεύαστα, πεζοδρόμια με λακκούβες παγίδες, πεζοδρόμια με τις πλάκες πεζοδρομίου να χάσκουν από τις ρίζες των δένδρων. (θυμάσαι τον σοβαρό τραυματισμό του κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ). 

β) Τα πεζοδρόμια της οδού Γούναρη είναι απροσπέλαστα σε αρκετά σημεία. Ολες οι στάσεις των λεωφορείων είναι γεμάτες με διαφημιστικές πινακίδες πλην εσύ και το επιλεκτικό επιτελείο σου είστε ανίκανοι να εισπράξετε τα συμφωνηθέντα ποσά με τους διαφημιστές ή να τα αξιώσετε δικαστικά από τους διαφημιζόμενους όπως ο νόμος προβλέπει. 

γ) Τα μισθωμένα καταστήματα από το Δήμο παραμένουν μισθωμένα με μισθώματα 385.000,00€ ετησίως, σύμφωνα και με την από 21-02-2014 δημόσια δήλωσή σου με σκοπό να πλήξεις τον συνυποψήφιό σου Κώστα Κόκκορη. Την τεχνική Υπηρεσία σχεδόν την διέλυσες επειδή συγκεκριμένα στελέχη της –κ.κ. Κ. Βαρδακούλιας και Γ. Βλάχος δεν συναινούσαν με τις υπογραφές τους στα μη σύννομα θέλω σου.

Δήμαρχε, «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ».

Το παραπάνω απόφθεγμα, το καταχωρώ επειδή χθες τα μεσάνυχτα πήγες να κατεδαφίσεις τμήμα του SIRROCO’S στην οδό Διαδόχου Παύλου αρ. 33, έναντι της βίλας του εφοπλιστή η οποία καταλαμβάνει μέρος αιγιαλού. (αυτό το γνωρίζεις;).

Ποτέ δεν ήμουν και δεν θα είμαι κόντρα στην νομιμότητα. Εγώ είμαι εκείνος, που εγγράφως και προφορικά σε κάλεσα να αποσυρθούν οι τσιμεντοσωλήνες από το περίτεχνο parking, ανατολικά του SIRROCO΄S, που δια του Δημ. Τσαμπήρα, είχε τοποθετήσει ο Κώστας Κόκκορης, για τους δικούς του λόγους.

Εγώ είμαι εκείνος που αντέδρασα στην προσθήκη δυτικά του καταστήματος SIRROCO΄S. (Ναι είναι αυτή που πήγες να κατεδαφίσεις).

Αλήθεια με ποιο δικαίωμα πήγες να κατεδαφίσεις, αφού το κτίσμα βρίσκεται σε δημόσια έκταση που ανήκει στο Ε.Τ.Α.Δ. και η σύμβαση μεταξύ SIRROCO΄S και ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε. ισχύει έως 31-08-2016;;;

Με ποιο δικαίωμα πήγες να κατεδαφίσεις συγκεκριμένο κτίσμα, αφού σύμφωνα με την αριθ. 1225/2001 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά έγινε δεκτή η αίτηση της εκπροσώπου του SIROCCO΄S και ακύρωσε τις προσβαλλόμενες πράξεις, αφενός και αφετέρου επέβαλε εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου δικαστική δαπάνη υπέρ της αιτούσας ποσό (60.000) δρχ.;;;

Δήμαρχε, την παραπάνω απόφαση την γνωρίζεις, πλην όμως αυθαιρετείς, όπως και σε άλλες περιπτώσεις προ παράνομο όφελός σου. Μήπως ο εφοπλιστής έχει σχέση με την εν λόγω κατεδάφιση και την μη χορήγηση από το Δήμο άδειας για μουσικά όργανα που ενοχλούν τον εφοπλιστή !!! 

 Τελικά μετά την επίσκεψή σου περί ώρα 22.00 μετά της επίλεκτης ομάδα σου στο SIRROCC΄OS με σκοπό την κατεδάφιση συγκεκριμένου τμήματος, απέτρεψες τον επιχειρηματία να πραγματοποιήσει το μουσικό πρόγραμμα με την ''ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ''  Σάββατο βράδι 4 - 04 - 06 - 2016, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Αλήθεια, γιατί με τους τσιμεντοσωλήνες έκλεισες την είσοδο οχημάτων προς την δημόσια έκταση, (ανατολικά του SIRROCC΄OS) αποτρέποντας του λουόμενους δημότες και μη, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους; Πιστεύω ότι αυτό το έκανες για δύο λόγους: 

α) Να υποστεί οικονομική ζημία ο επιχειρηματίας του SIRROCCOS, με αποτέλεσμα οι πελάτες να σταθμεύσουν εντός του πεζόδρομου, όπου στη συνέχεια σε κάθε όχημα βεβαιώθηκε αντίστοιχη κλήση για παράνομη στάθμευση.

β) Μήπως έχεις προγραμματίσει να διαμορφώσεις το χώρο, σε χώρο αναψυχής με γκαζόν, δένδρα και παιδική χαρά; ; ; Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να έχεις την απαιτούμενη έγκριση - άδεια από το Ε.Τ.Α.Δ.

Δήμαρχε, οι περισσότερες μέχρι σήμερα πράξεις σου έχουν τα όριά τους και τις αντοχές τους. Αυτό θα το καταλάβεις όταν αισθανθείς το ''παλούκι'' εκεί που ξέρεις. (Ρώτα τον προκάτοχό σου που γνωρίζεις ότι παραπέμφθηκε να δικαστή για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών την 06-02-2017 και τώρα προσπαθεί μέσω ΠΑΣΟΚ και Βαρβιτσιώτη να εκδοθεί Τροπολογία από τον κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ για να σωθεί μαζί με του 29 ακόμη συγκατηγορούμενους).

Η εποχή που κυκλοφορούσες, ακόμη και προεκλογικά μέχρι τις δημοτικές εκλογές Μαΐου 2014, με κρατικό όχημα, οδηγό και αστυνομικό σε βάρος του δημοσίου χρήματος, ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

Επειδή συμπεριφέρεσαι σαν τους αρχαίους τυράννους, αλλά με διαφορετική μεθοδολογία προς μη σύννομο όφελός σου, (βλ.: 
α) πρόσφατες αποφάσεις σου για αντικατάσταση πινακίδων και στύλων ονοματοδοσίας οδών, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα και 
β) προκύρηξη για αγορά δένδρων έως 10 μέτρα ύψους από την ''ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.'' πλέον του 1.200.000,00€, ήταν καιρός να σου πω δημόσια ότι πρώτα απ΄όλα να πας να κατεδαφίσεις μέρος του δικηγορικού σου γραφείου στην οδό Β. Ηπείρου αριθ. 11, ήτοι (διαστάσεων 2.00 Χ 7.00 = 14 τ.μ. Χ ύψους 4.00 μέτρα, συνολικό όγκο 56 μ3) και μετά να ασχοληθείς με τις παρανομίες των άλλων. Για τα 14μ2 που παράνομα καταλαμβάνουν τον αύλιο χώρο της πολυκατοικίας ο Δήμος Γλυφάδας εισπράττει: Τ.Α.Π., Δ.Τ. & Δ.Φ.; Αν ναι, σου ζητώ συγνώμη, αν όχι, έπρεπε ήδη να είχες υποβάλει την παραίτησή σου. (στον παραπάνω χώρο σου, θυμάσαι προεκλογικά που παρουσία συγκεκριμένων προσώπων, επανειλημμένα «μεθοδεύαμε τον πολιτικό θάνατο, του Κώστα Κόκκορη;;;»).

Επειδή σε έχω ικανό να δώσεις ψευδεπίγραφο απαντητικό σου κείμενο στην συνεργαζόμενη μ΄σένα πορνοεφημερίδα του Καραχάλιου «ΤSOUXTRΑ» προκειμένου να αναρτήσει οτιδήποτε αισχρό και ταυτόχρονα ψευδές σε βάρος μου εκδικητικό, (όπως πολλές φορές έγινε εν γνώσει σου σε βάρος μου), προς απόδειξη του παραπάνω ισχυρισμού μου προς τους τρίτους που θα διαβάσουν την παρούσα μου, κατωτέρω στις σελίδες 7 και 8 προσθέτω φωτογραφία από το ισόγειο δικηγορικό σου γραφείο, προκειμένου να δουν οι δημότες το ήθος και την νομιμότητα του πρώτου πολίτη της Πόλης και ταυτόχρονα δικηγόρου που υπερασπίζεται το (υποτιθέμενο) δίκαιο του κάθε πολίτη. 

Και επειδή πολλοί θα δουν τις φωτογραφίες, αλλά πιθανόν να καταλάβει κανείς την πολεοδομική παράβαση, επισημαίνω στους αναγνώστες ότι με τζαμαρίες παράνομα έκλεισες τον χώρο που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι του Α΄ορόφου, δηλαδή μέρος του κοινόχρηστου προαυλίου.

[Στην ίδια πολυκατοικία υπάρχει ιδιοκτησία (…) δικαστή;].

Παπανικολάου, η υπομονή μου έχει και όρια. Μετά τις εγκληματικές κατά του προσώπου μου, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση πράξεις σου θα είμαι απέναντί σου πολύ περισσότερο απ’ ότι ήμουν κατά του Κώστα Κόκκορη, όσο θα συνεχίζεις να είσαι κατά της νομιμότητας και σε βάρος της περιουσίας του Δήμο Γλυφάδας, επειδή είσαι: πολιτικός, νομικός-δικηγόρος και πολιτικός απατεώνας μεγάλου βεληνεκούς. Έως και σήμερα δεν τήρησες καμία προεκλογική σου δημόσια δήλωση-δέσμευσή σου - προφορική και γραπτή. Με ρωτούν οι πολίτες, γιατί ο δήμαρχος δεν στελεχώνει την Νομική Υπηρεσία του Δήμου με μόνιμους δικηγόρους;  Η απάντησή μου είναι «κρα-κρα» και όσοι δεν καταλαβαίνουν, κόρακας κορακιού μάτι δεν βγάζει, αφενός και αφετέρου, είναι πολλά τα λεφτά.

ΑΣΧΕΤΟ: Ερώτηση, γνωρίζεις τον Θ. Ρουσόπουλο, τέως Κυβερνητικό εκπρόσωπο της Ν.Δ, επί Κυβερνήσεως Κ. ΚΑΡΑΛΑΝΛΗ;;; Μήπως είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε στον τότε πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή για να πας στις Βρυξέλες ως ευρωβουλευτής;
Εγώ ρωτάω και εσύ ξέρεις…

Στην κηδεία του πατέρα του Θ. Ρουσόπουλου πήγες; ; ;
Αφού δεν πήγες στην κηδεία, δεν θα γνωρίζεις για την απουσία σου τι έλεγαν στην ομήγυρη των εκεί παρισταμένων πολιτικών σε βάρος σου. ΑΧΑΡΙΣΤΟ σε ανέβαζαν, ΑΧΑΡΙΣΤΟ σε κατέβαζαν. 

Ο φίλος σου και κολλητός σου κ. Δένδιας ήταν παρών στην ομήγυρη των πολιτικών, ρώτησέ τον ! ! ! Ολα τα παραπάνω και το παρακάτω σχόλιο το πληροφορήθηκα χωρίς να το επιδιώξω. Ως προς την αχαριστία σου, την έχω ζήσει στο πετσί μου με το αισχρότατο σε ένταση και έκταση υβρεολόγιο σου, τα συκοφαντικά και απειλητικά λόγια σου σε βάρος μου, ακόμη και την εντολή που έδωσες στους παρατρεχάμενους να με βγάλουν έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Δ.Σ. την 20-04-2016 εντός της αιθούσης του Δ.Σ. 

Ποτέ δεν σου ζήτησα απολύτως τίποτα, ούτε θα σου ζητήσω για τις υπηρεσίας μου που προεκλογικά σου πρόσφερα, αλλά και μετεκλογικά για ένα χρόνο, όταν κάποιοι δημοσιογράφοι σε σφυροκοπούσαν - σε ''έλουζαν'' μέσω των άρθρων τους.

Αληθεύει ότι ο κ. Δένδιας σου γνώρισε τον επιχειρηματία κ. ΜΑΓΛΑΝΤΗ Χρήστο για να του δώσεις εργολαβίες πρασίνου ;; (τηλ. 697746…).

Αν έχεις τους βολβούς, που μέσω της πορνοφυλάδας που διαφήμιζε και σε προκαλούσε ο φίλος σου πορνοεκδότης, με την λέξη: «αντρικά» (και δεν εννοώ στο παντελόνι, εκεί έχουν και οι γκέι), διέψευσε με.

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΝΡΘΩΠΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ''ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ'' ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Οι φύλακες του νόμου, έχουν γνώση! ! !

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου θα ελεγχθεί για το αυθαίρετο γραφείο του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">