ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Φασισμός στο Δήμο Γλυφάδας

Τότε φυλάκιζαν τους αγωνιστές!
Σήμερα ''φυλακίζουν'' και δολοφονούν τη σκέψη, την ελευθεροτυπία, τον πλουραλισμό, και την αλήθεια. ( Ποιοι νομίζουν ότι είναι;;;)


Ο βολέψας, του βολέψαντος, γαμπροί, κουμπάροι, κουνιάδοι, κολλητοί, κ.α.

Η δικτατορία, και ο Φασισμός είναι μια συνήθεια του αίσχους.
Μια μηχανή που σε καθιστά κωφάλαλο, ανίκανο να ακούσεις, ανήμπορο να μιλήσεις, 
και τυφλό σε ό,τι είναι απαγορευμένο να κοιτάξεις, και τουλάχιστον στο δήμο Γλυφάδας αποδεικνύεται περίτρανα.

Πολλές φορές η λειτουργία της μάζας ( των πολλών) αποτελεί απόρροια πλάνης και εξαπάτησης, και αυτό καθίσταται σαφές και αυταπόδεικτο στο δήμο Γλυφάδας.

Όπως λέει μια κινέζικη παροιμία, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις. Ας κάνουμε λοιπόν μια περιήγηση στην αντίληψη και τη λειτουργία του Φασισμού, ο οποίος μπήκε κατόπιν εξαπάτησης των δημοτών στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Η παράταξη, (ομάδα), η οποία μπήκε στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, διαδεχόμενη τον Κώστα Κόκκορη, απεδείχθη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι αποτελείται από παλιάς κοπής υλικό, το οποίο διέπεται από φασιστικού χαρακτήρα αντιλήψεις και λειτουργία.

Απαιτήθηκε ελάχιστος χρόνος, μέχρι να καταστεί σαφές σε κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσά μας, ότι ο Κώστας Κόκκορης αποτελούσε μυριάδες φορές καταλληλότερο άτομο για την διοίκηση του δήμου, έναντι όσων διαθέτουν φασιστική αντίληψη και λειτουργία, ακόμα και αν εμείς προσωπικά είμαστε πολέμιοι ασκώντας κριτική για την στάση του παρανομίας σε σύννομα αιτήματα τα οποία αφορούσαν την πολυφωνία και την αμεσότητα στη πόλη μας.

Η ομάδα η οποία έκοψε από την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας σχεδόν το σύνολο από τα τοπικά ΜΜΕ των δημοτών, μόνο φασίστες μπορεί να αποκαλούνται δημόσια, και δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός για αυτά τα άτομα.

Οι πρακτικές τους στη σημερινή πραγματικότητα, σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με δημοκρατία, και σεβασμό στους δημότες τους οποίους κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν, άρα τόσο ο Γ.Παπανικολάου, όσο και ο πρόεδρος του Δ/Σ. και πολύ περισσότερο ο έμμισθος τους, Γ.Σκούφης, πρέπει να αιτιολογήσουν δημόσια ποιων επιλογή ήταν το κόψιμο από την ιστοσελίδα του δήμου της πλειονότητας των τοπικών ΜΜΕ.

Όσων αφορά το σύνολο των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, τίθενται στην κρίση των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι δεν καταδίκασαν δημόσια, από το Δ.Σ. του δήμου, τις φασιστικές ενέργειες από τη πλευρά των διοικούντων, καθώς και των έμμισθων με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας.  

Από το 2014 υφίσταται μια φασιστική διοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, και έμμισθοι με φασιστικές αντιλήψεις, οι οποίοι όσα και να πράξουν δεν μπορούν να αποσβέσουν την ισχύ των αυταπόδεικτων.

Όσοι φοβούνται την πολυφωνία, και την αληθινή δημοκρατία, όπως και την ελευθερία του τύπου, όλων των μορφών, είναι εχθροί του κοινωνικού συνόλου, και το κοινωνικό σύνολο δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες.

Τερψιθέα - Γλυφάδας 19/08/16

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


* Και το συγκεκριμένο ζήτημα θα δρομολογηθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. ( Άλλωστε έχουμε τα πειστήρια, επί σειρά ετών, δημοσιευμένων χιλιάδων δελτίων τύπου, όλων των τοπικών παρατάξεων, πολλών φορέων, συλλογικοτήτων, κομμάτων, πολιτικών, κ.α., άρα η στάση των διοικούντων αποτελεί φασιστικού τύπου ενέργεια κατά της ελευθεροτυπίας και του πλουραλισμού.)

Αν συμφωνείται μαζί τους, (όσοι από εσάς), δημιουργήστε από κοινού ως φασίστες σε τοπικό επίπεδο τη ''σύγχρονη επταετία''. Άλλωστε δεν υπάρχει κάποια σαφής διαφορά έναντι όσων ίσχυαν την δεκαετία του 60 με όσα ισχύουν σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, πάντως θα σας θυμίζουμε... ότι η ιστορία αναπαράγεται ως φάρσα, άρα να αναμένετε τα επακόλουθα, διότι δεν σας σώζει ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ.

* Επισημαίνουμε ότι ο χαρακτήρας στην ιστοσελίδα του δήμου, η οποία λειτουργεί με τα χρήματα του συνόλου, ήταν συμβολικός, ενώ οι ενέργειες από τη πλευρά των διοικούντων και των έμμισθων τους είναι φασιστικές.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Φασισμός στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">