ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα δέκα κορυφαία ψέματα του Γ. Παπανικολάου

Τα λόγια πολλές φορές κουράζουν, ενώ τα αποδεικτικά πειστήρια ποτέ και κανένα.

Στη συνέχεια αυτού του άρθρου, με λίγες λέξεις, όμως με πολλά αποδεικτικά παρουσιάζουμε την εξαπάτηση από τη πλευρά του Γ.Παπανικολάου και των παραταξιακών του με στοιχεία από το προεκλογικό του πρόγραμμα.




Σε_αντιδιαστολή του Γ. Παπανικολάου γεννήθηκα στη ΓΛΥΦΑΔΑ, και συγκεκριμένα στο Βόσπορο, (εκεί που βρίσκονται σήμερα τα αεροσκάφη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ), και μεγάλωσα σε μια πολύτεκνη οικογένεια.

Στις 15 Αυγούστου 1977, που γεννήθηκε ο Παπανικολάου, λειτουργούσα σε πειραματική βάση από την πόλη μας το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο στα FΜ.

Σε αντιδιαστολή του Παπανικολάου, ο οποίος είχε έφεση με την υποκριτική και την πολιτική, και διάλεξε να δίνει παραστάσεις, εμείς δραστηριοποιηθήκαμε με τις επιστήμες του μέλλοντος, και ενώ λειτούργησε από το τόπο μας το πρώτο ραδιόφωνο στα FM, όπως και άλλων συμπολιτών μας, δεν τύχαμε καμιάς υποστήριξης από τη πλευρά δημάρχων, πολιτικών, αιρετών, κ.α., και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. ( Δηλώνει ευθέως κανιβαλισμό )

Ο κ.Παπανικολάου ψεύδεται ασύστολα, διότι εμείς δεν γνωρίζουμε πότε ενδιαφέρθηκε για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και της ανεργίας, και τοπικά έχουμε καραμπινάτες περιπτώσεις.





Δεν διαπιστώσαμε  την εφαρμογή στην τοπική μας κοινωνία.




Χιλιάδες άνεργοι της Γλυφάδας παραμένουν άνεργοι στα δυο χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου, και η προώθηση της απασχόλησης περιορίστηκε στα δικά τους παιδιά, κομματικούς, παραταξιακούς, κ.α.




Χωρίς σχόλια.




Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια, δεδομένου ότι οι εκλεγέντες έκοψαν σχεδόν το σύνολο από τις τοπικές ιστοσελίδες δημοσιογράφων από το site του δήμου (το οποίο λειτουργεί με χρήματα του συνόλου), για τα στενά συμφέροντα ορισμένων, άρα δεν έχουν κανένα σεβασμό στην δημοκρατία.

Όσο για το θεσμό του συμπαραστάτη, οι παρατάξεις, και κυρίως η διοικούσα, όπως και αντιπολιτευόμενες (...) μεθόδευσαν να μην υπάρξει.

Όσων αφορά τις αντιπολιτευόμενες, και τους αντιπολιτευόμενους, θα κριθούν εν καιρώ, δεδομένου ότι η στάση τους κατά του Καλλικράτη είναι καταφανώς υποκριτική, και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε να ισχύουν για τους ιδίους (...) η στάση τους αποτελεί μια ανάλογη πλάνη των συμπολιτών μας με αυτή της διοικούσας παρατάξεως.  




Χωρίς σχόλια, διότι στα αυταπόδεικτα και πασιφανή δεν χρειάζονται.




Γνωρίζετε κάποια συνδρομή από τη πλευρά του δήμου για την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας, και εμείς δεν έτυχε να την γνωρίζουμε;




Δεν είδαμε και δεν γνωρίζουμε τους πυρήνες πολιτιστικής ανάπτυξης, και τουλάχιστον εμείς είχαμε μια μακρά λειτουργία στη βάση του πολιτισμού.




Ειδικά εσείς που διαμένετε στην Καρχηδόνος, όπως και σε δεκάδες άλλες οδούς, θα έχετε από πρώτη χέρι τις εικόνες επί δεκαετίες, άρα, το κατασκευάζουμε πεζοδρόμια όπου δεν υπάρχουν αποτελεί πλάνη.






Η μετεστέγαση των κοινωνικών υπηρεσιών με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκφάνσεις πλάνης των συμπολιτών μας, διότι συνεχίζεται το καθεστώς τεράστιας δαπάνης για στέγαση.

Αυτά τα λίγα ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα πως βρέθηκαν στο δήμο με εξαπάτηση τόσο ο Γ.Παπανικολάου, όσο και οι παραταξιακοί του.

Ελπίζουμε να σχηματίζετε ορθή εικόνα, και πολύ περισσότερο να γίνει αλλαγή πλεύσης από τη πλευρά του δημάρχου και της παρατάξεώς του, διότι αποβαίνει εις βάρος τους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Σύντομα έρχονται τα επόμενα...δεδομένου ότι υπάρχει ακόμα μια πλειάδα από ''ακάλυπτες επιταγές'', η αν προτιμάτε προεκλογικές δεσμεύσεις - εξαγγελίες (πρόγραμμα), τα οποία ελλείψει της εφαρμογής τους αποβαίνουν τόσο κατά της δημόσιας ωφέλειας, όσο και κατά των δημοτών. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα δέκα κορυφαία ψέματα του Γ. Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">