ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας κατέστρεψε το πράσινο

Είναι πασιφανές ότι στη Γλυφάδα, οι εκάστοτε διοικούντες εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο για την προσωπική τους κονόμα και ευημερία, όμως η καταστροφή παράλληλα του πράσινου, το οποίο πληρώθηκε από το σύνολο των δημοτών (...) δηλώνει ευθαρσώς τριτοκοσμικού τύπου νοοτροπίες, δεδομένου ότι πρόσφατα πίστωσαν 1.500.000 εκ. ευρώ για πράσινο !!!

Βρισκόμαστε στη Τερψιθέα Γλυφάδας, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου οι παρανομούντες του δήμου κατέστρεψαν το πράσινο παράνομα, ώστε με δεύτερη παρανομία από τη πλευρά τους να διαφημίζουν τις υποτιθέμενες πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις, ενώ είναι κοινός γνωστό ότι όσα ισχύουν τοπικά γίνονται για την προσωπική κονόμα των εμπλεκόμενων.

Απαιτείται άμεσα μήνυση κατά του δημάρχου και όσων αιρετών έχουν σχέση με την καταστροφή του πρασίνου της πλατείας, και της παράνομης εναποθέσεως πινακίδων κ.α. στα κάγκελα της πλατείας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, και στη συνέχεια θα γίνει εμπεριστατωμένα σχολιασμός όσων αφορά τα υφιστάμενα των πολλαπλά παρανομούντων. ( Έπειτα από εσάς )



Αρχικά η καταστροφή του πρασίνου επισύρει ποινή, όπως και η παράνομη εναπόθεση διαφημιστικών πανό, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν αποτελεί διαφημιστικό χώρο.

Αν ο εν λόγω χώρος αποτελούσε σύννομα χώρο διαφημίσεων - παντός τύπου - κάθε δημότης της πόλης πρέπει να τοποθετήσει στα κάγκελα της πλατείας διαφημιστικές πινακίδες.

Αν ο δήμος αντλεί παράνομα το δικαίωμα καταστροφής του πρασίνου, το ανάλογο δικαιούνται συνολικά οι δημότες, οι οποίοι πρέπει να καταστρέψουν ολοσχερώς το πράσινο της πλατείας, και να τοποθετήσουν σε κάθε σημείο των κάγκελων διαφημιστικές πινακίδες.  

Τα μηνύματα που περνούν με τις ενέργειές τους οι διοικούντες, είναι κατά του δημοσίου συμφέροντος, διότι αν αυτά αποτελέσουν παράδειγμα για το σύνολο των υπολοίπων, η πίστωση εκατομμυρίων ευρώ για πράσινο καθιστά σαφές ότι οι εν λόγω αιρετοί πρέπει να εκπέσουν του αξιώματός τους.

Τέλος, ''το Φεστιβάλ το δικό μας'' είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία, καθώς και ο δήμος όλων των δημοτών... και όχι των ημέτερων και των παραταξιακών, και δεν συμμετέχουμε σε τίποτα άλλο.

Δείτε πως ήταν το συγκεκριμένο σημείο με το πράσινο.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας κατέστρεψε το πράσινο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">