ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περισσότερα από οκτώ (8) εκατομμύρια πολιτών στην Ελλάδα διοικούνται από δεξιούς

Έπειτα από 42 χρόνια συστηματικής μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας, την οποία δεν την διαμόρφωσαν αποκλειστικά πολιτικοί, και την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο λαός, είμαστε στην μεταβατική φάση καθοδικής πορείας. 

Ειδικότερα η φαυλοκρατία, η οποία αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην νεοελληνική πραγματικότητα, δεν έχει ''πολλά ψωμιά'' ακόμα, και αυτό καθίσταται σαφές και αυταπόδεικτο δεδομένων όσων ακολουθούνται καθημερινά από εκατοντάδες χιλ. πολιτών, οι οποίοι/ες αρθρογραφούν και σχολιάζουν επί παντός επιστητού, τόσο στα sosial media, όσο και σε χιλιάδες media.

Αν εξαιρέσουμε τις εμπάθειες, τις κακίες, τον φθόνο, την ζήλια, τα οποία αποτελούν τα βασικά κουσούρια της ελληνικής φάρας, ( τα οποία τα υιοθετούν αυτούσια και οι αλλοδαποί από τους Έλληνες )  και επικεντρώσουμε σε όσα τεκμηριώνουν βάσιμη επιχειρηματολογία, είναι σίγουρο ότι αποτελεί θέμα χρόνου να καταπέσει το θεμέλιο της αναπαραγόμενης φαυλοκρατίας, και των συντεχνιακών μεθοδεύσεων.

Ειδικότερα για τη πόλη της Γλυφάδας, οι ''ξερόλες'', οι οποίοι θεωρούν ότι τα γνωρίζουν όλα, συστηματικά επί αρκετά χρόνια αποκρύπτουν ότι σε τοπικό επίπεδο το ήμισυ του τοπικού πληθυσμού δεν ψηφίζει κανένα κόμμα, και το 80% των συμπολιτών μας δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. (Δεν είναι μέλος κομμάτων)

Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού - δημοτών, έχει πλήρη επίγνωση της φαυλοκρατίας, των παθογενειών, και της αρρωστημένης νεοελληνικής κουλτούρας - νοημοσύνης - πρακτικών, από τη πλευρά κομμάτων, παραταξιακών, κ.α.

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο φαινόμενο εν συντομία: Η πλειονότητα χρειάζεται νέο όραμα, το οποίο να είναι ειλικρινές, έντιμο, και με την δική του σφραγίδα, όμως οι γνωστοί λόγοι - αίτια της κομματοκρατίας - φαυλοκρατίας, θέτουν απαγορευτικό πλαίσιο στην διαμόρφωση των όρων μιας υγιούς συν διαμορφώσεως.

Να εξετάσουμε το γιατί; Το αναφέραμε λίγο νωρίτερα, η πλειονότητα σήμερα αποτελείται είτε από ξερόλες, άρα κρίνουν επί παντός επιστητού εξ ιδίων τα αλλότρια, ( άλλωστε έχουν μακρά και αρνητική εμπειρία ) και τις περισσότερες φορές εμπλέκουν τα προσωπικά τους συμφέροντα - όφελος, κατά της απεμπλοκής από τις γνωστές παθογένειες, είτε από επηρεαζόμενους/ες από ισχυρά πολιτικοοικονομικά κέντρα, τα οποία υπόσχονται οάσεις και παραδείσους σε μια στυγνή καπιταλιστική εποχή και με κατεστραμμένη την Ελληνική οικονομία.

Να δεις τι ωραία που θα περνάνε στο εγγύς μέλλον αιρετοί, δημοσιοκάφροι, και πολιτικοί, διότι ο λαός έχει κριτήριο, έχει εμπειρία, και πολύ περισσότερο τα 42 χρόνια μεταπολιτευτικής εξαπάτησης και αναπαραγόμενης φαυλοκρατίας.

Το τσάμπα πέθανε σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του Αλ. Τσίπρα, όμως ο κ. πρωθυπουργός ο οποίος πριν από μερικούς μήνες παρίστανε τον ευαισθητοποιημένο σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, λέγοντας ''πως να πάρεις από αυτούς που δεν έχουν;'', σήμερα διαμορφώνει και ακολουθεί αντιλαϊκές πολιτικές, βάζοντας στον ίδιο ντορβά το σύνολο του λαού, ως αριθμητικό νούμερο, και χωρίς να παρέχει τις εγγυήσεις προσφοράς της πολιτείας ώστε να έχει την απαίτηση να φορολογεί το σύνολο.

Το τσάμπα πέθανε κύριε πρωθυπουργέ, άρα είτε θα παρέχετε εργασία στο σύνολο των πολιτών, φοροελαφρύνσεις, αδειοδοτήσεις, επιδοτήσεις, κ.α., είτε απεμπολείστε τα αντιλαϊκά μέτρα και απαλλάξτε πλήρως τους ανέργους, χαμηλόμισθους, και χαμηλοσυνταξιούχους.

Δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσουμε στο χθες των δηλώσεων και υποσχέσεων για την δικαιοσύνη και το κλείσιμο της ψαλίδας των ανισοτήτων, άρα βρείτε τα αντισταθμιστικά μέτρα να εισπράξετε και να τσακίσετε όσους λήστεψαν και συνεχίζουν τη ληστεία του λαού.

Δείτε τι ισχύει με τις δεξιές νεοδημοκρατικές διοικήσεις σε περισσότερους από 700 Ο.Τ.Α - δήμους της χώρας, από το σύνολο των 910 μέχρι το 2010, οι οποίες ακολουθούν ακόμα και σήμερα στις τοπικές κοινωνίες τις πολιτικές που κατέστρεψαν τη χώρα. Διαμορφώστε τους όρους εξισορροπήσεως υπέρ του λαού - πολιτών, δεδομένου ότι περισσότερα από οκτώ (8) εκατομμύρια πολιτών διοικούνται από δεξιούς, και στη συνέχεια, αν κάνετε αυτό το πρώτο βήμα, και υπάρξει εξισορρόπηση (...) δείτε το λαό ως μάζα και αριθμητικό νούμερο.

* Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, άρα χρειάζεται να ειπωθεί ότι τα περισσότερα χρήματα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, στους Ο.Τ.Α, (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, αιρετοί, κ.α.), μπαίνουν σε τσέπες δεξιών, οι οποίοι στη συνέχεια φροντίζουν συγκεκριμένους ημέτερους εις βάρος της πλειονότητας ;

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν διέπονται από δίκαιο, και σε πλειάδα περιπτώσεων αποδεικνύεται ότι είναι μικρόψυχοι, εμπαθείς, κ.α., και δεν έχουν ίχνος σεβασμού σε συμπολίτες τους με διαδρομή δεκαετιών. 

Πάγιο καθεστώς της κομματοκρατίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες στο δήμο Γλυφάδας, αν και είμαστε πεπεισμένοι ότι ανάλογα θα λειτουργούσαν και οι αριστεροί.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περισσότερα από οκτώ (8) εκατομμύρια πολιτών στην Ελλάδα διοικούνται από δεξιούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">