ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Την 12-09-2016 στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου και στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού Τασούλη Ελισσάβετ και την Περιφερειακή Σύμβουλο Νερούτσου Μαρία.

Αφού ξεναγήθηκε για μια ακόμη φορά στον χώρο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο του σχολείου παρά τα κτηριακά προβλήματα που υπάρχουν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά τόνισε ότι φέτος για πρώτη φορά η μεταφορά όλων των μαθητών είναι απολύτως προγραμματισμένη και τα μέσα μεταφοράς είναι ήδη έξω από το σχολείο και περιμένουν.

Η Περιφέρεια Αττικής, έλυσε οριστικά και έγκαιρα το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και πλέον οι μαθητές της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφοράς.

Οι παραπάνω ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, είναι οι καλύτεροι οιωνοί για να ξεκινήσει φέτος η σχολική χρονιά.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Οδηγηθήκαμε στην εποχή των sosial media, και των προσωπικών site, υπουργών, βουλευτών, κ.α., όπως και των κομματικών ΜΜΕ, άρα όσοι παραδοσιακά είτε εξέδιδαν τοπικές εφημερίδες, είτε είχαν τοπικά ραδιόφωνα, πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η δουλειά σήμερα γίνετε από πλειάδα στελεχών κομμάτων, μελών των Ν.Ε., από ψηφοφόρους, γνωστούς, ημέτερους, κ.α., σε διευρυμένο επίπεδο, ώστε να υπάρχει η ίδια είδηση σε εκατοντάδες μεριές, άρα πρέπει να καταργηθεί πλήρως η ελευθεροτυπία, πολυφωνία, πλουραλισμός, και να υφίσταται ένα καθεστώς ''επικαίρων της χούντας'', και παράλληλα να καταργηθεί και ο έλεγχος, και η κριτική, ώστε να μην υφίστανται ενοχλημένοι από τη πλευρά όσων πολιτεύονται.

Στον αντίποδα τα ήδη υφιστάμενα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, και ειδικότερα τα ραδιοφωνικά, αφιερώνουν το πρόγραμμά τους σε όσα μεταδίδει η τηλεόραση και γράφουν οι αθηναϊκές εφημερίδες.

Τέλος, να ρωτήσουμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και στην κυβέρνηση, '' Θεωρείται ότι υπάρχει αύριο για την αριστερά ( όπως την καταντήσατε ) στις τοπικές κοινωνίες - δήμους ;;; '' 

Να σας θυμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ πέτυχε μέσα σε λίγα χρόνια να εκλέξει εκατοντάδες δημάρχους σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ στον αντίποδα δεν διαμορφώνεται κάτι ανάλογο επί του παρόντος. ( Ίσως είναι καλύτερα, αν κρίνουμε από τα πεπραγμένα κομματικών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε κανένα βαθμό με τους δεξιούς δημάρχους, οι οποίοι σαφώς δεν είναι δίκαιοι. ΒΛΕΠΕ δήμος Γλυφάδας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">