ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σοφία Βούλτεψη : Εξώδικη διαμαρτυρία στην «Αυγή»

Δήλωση της βουλευτού Β΄ Αθηνών κυρίας Σοφίας Βούλτεψη για την εξώδικη πρόσκληση στην εφημερίδα «Αυγή»

Φθάσαμε δυστυχώς στην εποχή που στην πολιτική ζωή του τόπου μας φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της προσβολής, έστειλα σήμερα στην εφημερίδα «Αυγή» εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση, καλώντας τους υπευθύνους της να ανακαλέσουν ρητά και ανεπιφύλακτα τα σε βάρος μου ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά δημοσιεύματα, δια των οποίων ξεκάθαρα διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιήθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερθεμάτισε σε αυτά τα συκοφαντικά ψεύδη.

Πλέον, όσοι σκαπανείς του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, όσο υψηλά και αν ευρίσκονται, διανοηθούν να αμφισβητήσουν την προσήλωσή μου στα δημοκρατικά ιδεώδη, θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία αναφέρεται  «Στο φύλλο της Παρασκευής, 2-9-2016, της εφημερίδας σας, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι υπήρξε μία πρωτοφανής, κακόβουλη και καοήθης επίθεση εναντίον μου, με κύρια χαρακτηριστικά τόσο τη διαστρέβλωση και την αποσπασματική παράθεση, όσο και την αθέμιτη και ιδίως σκόπιμη απόκρυψη των όσων ανέφερα στην παραπάνω συνέντευξή μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με όλα αυτά αποβλέπατε στο να δημιουργήσετε έναν παιδαριώδη αντιπερισπασμό απέναντι στην ως άνω πολιτική μου τοποθέτηση και κυρίως φαίνεται ότι σας ενόχλησε η από μέρους μου ανάδειξη της ομοιότητας μέρους της επιχειρηματολογίας που προβάλλει η νυν κυβέρνηση με κάποια από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε τότε η χούντα. Η σκοπιμότητα σας αποδεικνύεται από την μερική παράθεση, στα προσβλητικά δημοσιεύματα, και την συρραφή κομματιών της συνέντευξης μου, το περιεχόμενο των οποίων εμφανώς παραποιήθηκε. Αποβλέπατε προδήλως στο να υπερκεράσετε το εμπόδιο της σαφήνειας του λόγου μου, ώστε εν συνεχεία να προβείτε στην κατασυκοφάντηση μου»

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοφία Βούλτεψη : Εξώδικη διαμαρτυρία στην «Αυγή» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">