ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φυτεία χασίς μέσα στο κέντρο "Οn the Rocks"

Η πληροφορία ότι η πίσω πλευρά του «On the Rocks» έχει μετατραπεί σε φυτεία χασίς δόθηκε κατά τον γνωστό τρόπο στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες  μετά από έρευνα επαλήθευσαν την εγκληματική  δράση ενός Αλβανού στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ο Αλβανός  συνελήφθη στη Βάρκιζα, ενώ σε έρευνα στα ερείπια του «On the Rocks» όπου διέμενε και είχε στήσει την ''επιχείρηση'' βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών, 270 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα, 6 φορητοί ασύρματοι, 73 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,5 μέτρων και εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. 

Ο 34χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Εντύπωση προκαλεί η εμπλοκή του ονόματος γνωστού τραγουδιστή, ιδιοκτήτη του πρώην κέντρου διασκεδάσεως, ( άραγε σε ποιο καθεστώς ; ) με την υπόθεση, ενώ είναι γνωστό ότι ο χώρος, όπως και πολλά άλλα σημεία της παραλιακής είναι ''ξέφραγο αμπέλι'', και πολλοί ιδιοκτήτες αυτών των ''κέντρων'' τα έχουν εγκαταλείψει.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είδες πως τα φέρνει η ζωή, άλλος τα επινόησε, προ δεκαετιών σε ραδιοφωνικές εκπομπές είχε θέσει επανειλημμένα όσα έπονται, τόσο για βιντεοσκοπήσεις, όσο και για όπλα του μέλλοντος, και άλλοι τα χρησιμοποιούν. Σαφώς η τεχνολογία προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς. Με ένα σύστημα λέιζερ στην σκόπευση, και ανιχνευτές κίνησης - θερμότητας για κεντράρισμα και κλείδωμα των στόχων, η υπόθεση γίνεται κατά πολύ ευκολότερη από όσα θα δείτε στο βίντεο.( Γύρνα το χρόνο πίσω, και θυμήσου όσα μετέδωσα τοπικά το 1990 - 95 )


Για εσάς που θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχει το συγκεκριμένο βίντεο με την εν λόγω υπόθεση, έχουμε να επισημάνουμε ότι στη χώρα μας άλλοι βρίσκονται στις κυβερνητικές καρέκλες, και άλλοι παρασκηνιακά ρυθμίζουν κατά το δοκούν, και με πολιτικές σκοπιμότητες - συμφέροντα τα ισχύοντα σε αρκετούς τομείς. ( Ειδικότερα της δικαιοσύνης, την οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα και σήμερα να εξυγιάνει η κυβέρνηση )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φυτεία χασίς μέσα στο κέντρο "Οn the Rocks" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">