ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας



Ανοιχτά σεμινάρια  Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  πρόκειται να πραγματοποιηθούν  και στη Γλυφάδα  Αττικής , από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και να σκεφτείτε, ότι πριν από δεκαετίες, πριν υπάρξουν wifi - κινητά, και internet στην χώρα μας, τόνιζα  καθημερινά ραδιοφωνικά ότι πρέπει να υπάρξει ένα ανοικτό πανεπιστήμιο στα νότια προάστια Αττικής.

Και να σκεφτείτε ακόμα, ότι ορισμένοι έμμισθοι στο δήμο Γλυφάδας ομιλούν δημόσια για παιδεία ενώ έχουν διαπράξει το ολίσθημα της κλοπής, ενώ στον αντίποδα επί δεκαετίες οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν συνέδραμαν όσα μεταδώσαμε στη Γλυφάδα πριν από δεκαετίες, και σήμερα ασχολούνται με παιδικούς σταθμούς. ( Τα νότια προάστια και η Γλυφάδα σήμερα θα ήταν σε δεκάδες τομείς πρωτοπόρος αν δεν υπήρχε λάθος έμψυχο υλικό )

Ανοιχτά σεμινάρια  Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  πρόκειται να πραγματοποιηθούν  στη Γλυφάδα  Αττικής , από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  στη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου  2016 -2017 .  Η περίοδος  εγγραφών   από 1η  έως  30  Σεπτεμβρίου 2016.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι  ελεύθερη για όλους   ,  ανεξαρτήτως ηλικίας,   στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της διά βίου μάθησης  σε  δύο εκπαιδευτικούς κύκλους   εξάμηνης διάρκειας  με κόστος    90 ευρώ το έτος ή 50 ευρώ  το εξάμηνο.

Τα  προγράμματα των σεμιναρίων  απευθύνονται  σε άτομα που επιθυμούν  την βελτίωση των γνώσεών τους  απέναντι στις προκλήσεις  και τις δυσκολίες  που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος  ο Έλληνας Πολίτης     στην καθημερινότητά  του,  την οποία θα πρέπει να κατανοήσει και να διαχειριστεί. 

Θα  πραγματοποιηθούν  παράλληλα με  άλλα   προγράμματα  επαγγελματικής κατάρτισης  που θα υλοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,  διαδικτυακά και διά ζώσης ,   στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης  στους τομείς της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφίας, Εκπαίδευσης  και Λογοτεχνίας.

Τα προγράμματα εκπονήθηκαν κατόπιν έρευνας αναγκών της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν πραγματική ενδυνάμωση των δεξιοτήτων, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του βιογραφικού.

Με την εγγύηση και το πιστοποιητικό κατάρτισης ενός δημόσιου Πανεπιστημίου
Περίοδος εγγραφών 1-30 Σεπτεμβρίου 2016.

Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  ,   θα  λάβουν  πιστοποιητικό παρακολούθησης   με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά το σπουδαιότερο θα  είναι  το χαλκείο της  ίδιας  της  γνώσης  ως εφόδιο  της ζωής τους  από Ειδικούς    Καθηγητές  και Πανεπιστημιακούς  που η εκπαιδευτική εμπειρία τους εξασφαλίζει  τα θετικά αποτελέσματα . ενδυνάμωσης των συμμετεχόντων, αλλά και θα παρουσιάζουν ολοκληρωμένα προγράμματα βιωματικών ασκήσεων.

Η διδασκαλία στο ευρύ κοινό εστιάζεται στις παρακάτω θεματικές, οι οποίες ανάλογα με τις ανάγκες, μπορούν να μεταβάλλονται: 

-Ψυχολογίας-Ψυχιατρικής
-Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικών
-Συμβουλευτικής, Mentoring και Coaching
-Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Εργασίας
και γενικότερα των κοινωνικών επιστημών
Οι ενδιαφερόμενοι  να  τα παρακολουθήσουν μπορούν  να  συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη   φόρμα  εγγραφής.

Αίτηση συμμετοχής: στο  σύνδεσμο 
 goo.gl/8kROp9
Αναλυτικές Πληροφορίες  για   το  Πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα  στο  σύνδεσμο κάνοντας κλικ επάνω στο    goo.gl/8kROp9 

Αναλυτικές πληροφορίες  επίσης  για  όλα  τα προγράμματα  των πρωτοποριακών  σπουδών (προγραμμάτων) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στον σύνδεσμο:
                                           
Αίτηση επίσης  για τα διά ζώσης ετήσια ανοιχτά προγράμματα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου υπάρχει  στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGEqfOL6riG9qvd1gflOBri6e4Fi_6jkoFI9NWjJ7NvGBi2A/viewform

Όσοι υποβάλουν αίτηση  ενδιαφέροντος παρακολούθησης, θα ενημερωθούν στη συνέχεια  για τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">