ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άδωνι Γεωργιάδη με λαϊκισμό θέλετε να έρθετε στην εξουσία;

Μετά τα σκάνδαλα της siemens και των υποβρυχίων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν δικαιούστε να μιλάτε για σκάνδαλα, και ούτε πρόκειται να επιστρέψετε στην εξουσία με λαϊκισμό. Οι «κολλητοί» σας, οι οποίοι με τις ευλογίες σας έκαναν φαγοπότι και πάρτι κατά του δημοσίου συμφέροντος, και επί 27 χρόνια δεν πλήρωσαν ούτε μια δεκάρα στο δημόσιο, εμάς δεν μας πείθουν. Μπορεί όμως να πείθουν ηλίθιους και ηλίθιες χωρίς μνήμη. 

Ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας gate εμφανίζεται στην Βουλή; Ο κ. Σπρίτζης που έδινε τα έργα στον Καλογρίτσα και τον δανειοδοτούσε μέσω Τράπεζας Αττικής έχει τα μούτρα και εμφανίζεται στην Βουλή; είπε στη βουλή ο Άδονις Γεωργιάδης.

Κ. Μπάρκας: Σπίρτζης λέγεται και όχι Σπρίτζης!

Αδ. Γεωργιάδης: Το ίδιο λαμόγιο παραμένει μην σας πω αρχιλαμόγιο. Ψεύτες φαρισαίοι υποκριτές… Ναι, σε εσένα το λεω με τα μουστάκια.

Γ. Δημαράς: Μιλάω για το ήθος που πρέπει να έχουμε εδώ στο κοινοβούλιο. Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στα έδρανα. Θλίβομαι κ. Γεωργιάδη για την κατάσταση που φέρατε την χώρα μου.

Ενδεικτικά: Δεδομένου ότι μιλάτε για τον Καλογρίτσα, θα πρέπει να θυμίσουμε τον Αλαφούζο, τον Κυριακού, τον Κοντομηνά, κ.α. 

Υποσημείωση του ''Γ'': Όταν από τη πλευρά των πολιτών υπάρχει επίθεση, και ειδικά λεκτική προς τους βουλευτές, ενοχλείστε και κάνετε αναφορά σε Καραγκιόζηδες λαϊκιστές, όταν όμως εσείς χρησιμοποιείται στη βουλή ορολογία πεζοδρομίου (...) αναβαθμίζετε τις μετοχές του κόμματός σας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άδωνι Γεωργιάδη με λαϊκισμό θέλετε να έρθετε στην εξουσία; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">