ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο τιποτένιος

Ο τιποτένιος παραμυθάς, συκοφάντης, λασπολόγος, ο οποίος έχει εκπέσει σε κατώτατο επίπεδο ακόμα και των εκδιδόμενων αλλοδαπών, έχει βαλθεί να υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, λες και δεν ζούσαν στη Γλυφάδα πριν από λίγα χρόνια, και δεν γνωρίζουν τόσο τα πεπραγμένα του, όσο και το ποιος είναι.

Με στοιχειωδώς νουνεχή αντίληψη, κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα μας γνωρίζουν επαρκώς ότι  η χώρα μας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα δεδομένων των πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως και του πελατειακού "πάρτι" υπέρ κολλητών, συγγενών, ημέτερων, και λοιπών τυχάρπαστων και τυχοδιωκτών.

Αν δεν υπήρχαν τα κόμματα στους δήμους, όπως και τα τέκνα της επάρατης δεξιάς, και του δήθεν εκσυχρονισμού, η χώρα μας σήμερα δεν θα βρίσκονταν στην θέση που την οδήγησαν.

Να λειτουργείς ως εκδιδόμενη το αντιλαμβάνομαι, όμως να πέφτεις τόσο χαμηλά γλείφοντας όσα ο ίδιος αποκαλούσες σκ@τά, και να συνδράμεις υπέρ αργόμισθων οι οποίοι ζημιώνουν το σύνολο των συμπολιτών μας, για ένα τόσο ευτελές αντίτιμο, δηλώνει ευθαρσώς ποιος είσαι, και το σύνολο των συμπολιτών μας έχει κρίση. 

Ειδικότερα, χιλιάδες συμπολιτών μας, (χιλιάδες οικογένειες) οι οποίες καθημερινά εργάζονται αρκετές ώρες χωρίς το ένα τρίτο των αποδοχών των βολεμένων αργόμισθων της κομματοκρατίας, και της κλεπτοκρατίας, επεξεργάζονται στον απαιτούμενο βαθμό όσα αναφέρονται, και γνωρίζουν απόλυτα τα ισχύοντα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο τιποτένιος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">