ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Η ανάπτυξη στον Αστέρα Βουλιαγμένης'' - Οι Άραβες βάζουν λουκέτο

Η πολλά υποσχόμενη ''Ανάπτυξη'' στον Αστέρα Βουλιαγμένης από τους Τούρκους και τους Άραβες, με την επένδυση η οποία προσέγγιζε το 1 δισ. δολάρια, αφήνει  άνεργους τους 1000 εργαζόμενους. 
Το συγκεκριμένο θέμα όπως είδαμε δεν μεταδίδεται από τα MEDIA - Προφανώς δεν αποτελεί είδηση, η απλά οι ειδήσεις στη χώρα μας ελέγχονται επί 42 χρόνια... 
Ο CEO του Aστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας όπως γράφει το kourdistoportocali ανακοίνωσε στους σοκαρισμένους εργαζόμενους ότι οι νέοι ιδιοκτήτες βάζουν λουκέτο στον Αστέρα για άγνωστο χρονικό διάστημα!

Το λουκέτο θα κρατήσει τουλάχιστον 2 χρόνια όπως είπε ο CEO του Aστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας χωρίς να είναι ιδιαίτερα πειστικός. Οι αγοραστές είναι εξαφανισμένοι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μιλήσουν στους εργαζόμενους ή στους εκπροσώπους τους.

Αποτέλεσμα το Διαμάντι της Αττικής να κατεβάζει βίαια ρολά χωρίς να ανοίγει μύτη.Πάνω από 1000 εργαζόμενοι έρχονται να προστεθούν στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων. Φημολογείται μάλιστα ότι θα κλείσει ο δρόμος (Checkpoint Charlie) που οδηγεί στην Χερσόνησο του Αστέρα στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου Boυλιαγμένης, ώστε απερίσπαστοι οι νέοι ιδιοκτήτες να επιδοθούν στην ανακατασκευή.


Μια συλλεκτική φωτογραφία_Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο μακαριστόςΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο (τότε) Γενικός Διευθυντής του Αστέρα Βουλιαγμένης Αλέξιος Κοιμήσης στην είσοδο της Ναυσικάς. Εάν ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πολύ δύσκολα θα επέτρεπε την πώληση της Χερσονήσου του Αστέρα, του μοναδικού αυτού City Resort στην Ευρώπη, αντί πινακίου φακής και μάλιστα σεΑραβοΤουρκικό fund. Πρόκειται για φάρσα της Ιστορίας μια και ο Αστέρας παραδόθηκε στην Εκκλησία της Ελλάδας με τουρκικά χοτζέτια όταν οι Τούρκοι αποχώρησαν μετά από 400 χρόνια Τουρκοκρατίας. Σήμερα επιστρέφουν για να κατακτήσουν “ειρηνικά”το πολυτιμότερο διαμάντι της ελληνικής γης και ο Ιερώνυμος ασχολείται υποκριτικά με τον Φίλη. Τι συμβαίνει εδώ;




Η Εκκλησία σιωπά 

Kραυγή απόγνωσης και από τον πρώην Γενικό Διευθυντή Αλέξιο Κοιμήση ο οποίος στην ιστοσελίδα Η Γνώμη Σου γράφει:

Η Εκκλησία σιωπά χρόνια τώρα εν’ μέσω της κρίσης και σιωπά ενοχλητικά. Η απουσία της από τα προβλήματα και την αγωνία του λαού είναι εκκωφαντική και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αρκείται να παρακολουθεί από μακριά τα γεγονότα και η στάση του δεν δικαιολογεί τον ηγετικό του ρόλο.

Η Ελλάδα υποφέρει

Η Ελλάδα υποφέρει και η Εκκλησία Μακαριώτατε απέχει μίλια από την αλληλεγγύη, την ελπίδα που πρεσβεύει –αφού ο ρόλος της δεν τελειώνει με την φιλανθρωπία- και ο λαός έχει απογοητευτεί.

Η αδιαφορία σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το μέτρο έχει χαθεί. Οι ηλικιωμένοι που στερούνται λόγω της κρίσης ακόμα και το ψωμί στερούνται με δική σας υπαιτιότητα και την ίαση.

Εισιτήριο 10€

Στην λίμνη Βουλιαγμένης –που σας ανήκει- τους κλείσατε την είσοδο με το απαγορευτικό πανάκριβο εισιτήριο 10€ τις καθημερινές και 11€ Σάββατο-Κυριακή. Και τους καταδικάζετε να υποφέρουν. Ποιους; Τους φτωχούς και ανήμπορους ηλικιωμένους. Ας υποφέρουν από τους πόνους είναι το φάρμακο που τους προσφέρετε αντί για την σημαντική θεραπεία, που θα τους ανακουφίσει.

Κέντρο ασύστολης ασυδοσίας

Πώς κλείνετε τα μάτια στο σκάνδαλο της λίμνης με τις παράνομες δραστηριότητες και κατασκευές σε μία περιοχή προστατευόμενη και ενταγμένη στο πρόγραμμα NATURA; Και αλήθεια σε ποιους έχετε εκμισθώσει και με ποιούς όρους την λίμνη Βουλιαγμένης οι οποίοι την έχουν μετατρέψει με τις ευλογίες σας σε κέντρο ασύστολης ασυδοσίας; Σε κέντρο που παρελαύνουν πλούσιοι Ρώσοι με αιθέριες υπάρξεις και με τις ευλογίες σας προκαλούν με τις ακρότητες της επίδειξης πλούτου. Τα πάντα στον βωμό του χρήματος παρά το γεγονός ότι η περιουσία σας είναι αμύθητη.

Οι βασικοί μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας

Είστε από τους βασικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας στην οποία ανήκει και ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης. Τι κάνατε για τους εργαζόμενους που οι Αραβες και Τούρκοι επενδυτές θα πετάξουν στον δρόμο; 

Απραξία κι εδώ που εντείνει την αβεβαιότητα των εργαζομένων. Πριν από ένα χρόνο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Αστέρα» ζήτησε να σας δει μέσω του Γραμματέα Θρησκευτικού Τουρισμού της Αρχιεπισκοπής για να σας εκθέσει τα προβλήματα και την αγωνία των εργαζομένων που θα έμεναν άνεργοι. Ακόμα περιμένει… 

Αξίζει αυτή η αντιμετώπιση, η απαξίωση από μέρους ενός πατέρα σε 800 ψυχές-παιδιά του που χρόνια τώρα με το χαμόγελο αγωνιζόντουσαν να κάνουν τον «Αστέρα» συνώνυμο της φιλοξενίας, της ζεστασιάς, και τώρα χάνουν το ψωμί τους;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Η ανάπτυξη στον Αστέρα Βουλιαγμένης'' - Οι Άραβες βάζουν λουκέτο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">