ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ : Η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης στο δήμο Β.Β.Β

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας την οποία ανέλαβε η ΡΙ.ΚΙ.Π. για την ενημέρωση των πολιτών για το σοβαρό θέμα της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης, δημοσιοποιεί  τις τελευταίες μετρήσεις του μηνός Σεπτεμβρίου 2016.

Τα στοιχεία αυτά ήδη αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ κάθε μήνα, μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το θέμα
(http://rikipvvv.blogspot.gr/ - ΥΔΑΤΑ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ).

Κατά τους ελέγχους μέτρησης της ποιότητας υδάτων στη Λίμνη της Βουλιαγμένης διαπιστώθηκε και πάλι παρατεταμένη επιβάρυνση και υψηλές τιμές.

Επίσης για πρώτη φορά καταγράφηκαν επιφανειακοί ρύποι από πλαστικό και λοιπά απορρίμματα στην θάλασσα της ακτής ΚΑΒΟΥΡΙ  ΝΟΤΙΑ.

Λόγω του ότι η επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των ελέγχων δεν λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου,  η  ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ κατέθεσε επίσημο αίτημα στη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την παροχή των στοιχείων της μηνιαίας μέτρησης των παραμέτρων που δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας       και της καθαρότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και όλης της περιφέρειας Αττικής.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και από πολλές περιοχές ζητήθηκε η ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων για όλη την περιφέρεια Αττικής.

Έτσι αναρτήθηκαν όλες οι επίσημες μετρήσεις για όλες τις ακτές κολύμβησης της Αττικής.

Καλούμε ακόμη μία φορά τη διοίκηση του  Δήμου να συμμετέχει στην ενημέρωση των πολιτών  και την προβολή των ακτών κολύμβησης στα όρια του δήμου.

ΡΙ.ΚΙ.Π.    Β.Β.Β.

Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ  ΥΔΑΤΩΝ  ΤΩΝ  ΑΚΤΩΝ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΒΒΒ & ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  –  ΟΙ  ΕΠΙΣΗΜΕΣ  ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ  &  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.     


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ : Η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης στο δήμο Β.Β.Β Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">