ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων στο δήμο Γλυφάδας



Με_απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου προγραμματίστηκε η 19η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΚΑΡΑΖ (Αλεξ. Παναγούλη 3 – Γλυφάδα – Τηλ.: 213 2141450).

Ήδη, μέχρι σήμερα η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ κάλυψε σημαντικές ανάγκες σε αίμα πολλών συναδέλφων αλλά και των οικογενειών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 57, παρ.5 του Ν.3584/2007, όπως ισχύει, (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α’-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 143/28-6-2007) «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όσοι υπάλληλοι μετέχουν σε οργανωμένη αιμοληψία, δικαιούνται ειδική άδεια απουσίας, με πλήρεις αποδοχές, δύο (2) ημερών. Οι δύο (2) αυτές ημέρες άδειας είναι πέραν της ημέρας αιμοδοσίας.

Κάθε ημέρα εκατοντάδες συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα. Η ανάγκη τους αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, μόνο με τη συνεισφορά όλων μας. Κάθε ένας ξεχωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε ΖΩΗ και ΕΛΠΙΔΑ σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Γι’ αυτό πρέπει να συμμετέχουμε όλοι οι εργαζόμενοι στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ μαζικά στην ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                       Κώστας Παπαδόπουλος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">