ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Γιαννάκη'' ο γιος σου δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος;

Ο κάθε άνθρωπος κρίνετε από τα πεπραγμένα του, και δεν κρίνετε ούτε από τη φάτσα του, ούτε από τα κιλά του, ούτε από το ύψος του.

''Γιαννάκη'' ο γιος σου δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος; 

Κάποια από τα οικία σου πρόσωπα, ίσως η κόρη η ο γαμπρός σου, θα δουν την ανάρτηση και θα σου μεταφέρουν τα γραφόμενα.

Να ξέρεις ότι δεκάδες φορές γνώριζα εκ προοιμίου τι απατεωνιές θα κάνει ο κανακάρης σου, και τον άφηνα σκόπιμα, ώστε να διαπιστώσω σε βάθος χρόνου αν υπάρχει ενδεχόμενο ένα σκάρτο άτομο της κοινωνίας να γίνει άνθρωπος.  

Επειδή είμαι πιο προχωρημένος εγκέφαλος από όσο νομίζει,  και γνωρίζω ότι πολλά από τα πεπραγμένα του δεν αποτελούν αποκλειστικά δική του ιδέα, θέλω να διαπιστώσω, όπως και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις, αν έχουν έστω και την ελάχιστη σχέση με το αρσενικό είδος, και ειδικότερα με το ανθρώπινο, και αν κάποια στιγμή υπάρχει ενδεχόμενο να δείξουν μεταμέλεια και να αποκαταστήσουν το όνομά τους.

Πάντως σας συγχαίρω οικογενειακώς για τις φαεινές σας ιδέες, οι οποίες συνάδουν με την λαϊκή, και την λαϊκή σας καταγωγή και καθημερινότητα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι καθημερινά εξευτελίζεστε ολοένα και περισσότερο, γιατί όλα μεταφέρονται από στόμα σε στόμα.  

Δεν ήθελα να έρθω στο σπίτι σου, και περιμένω από σένα να επανορθώσεις γιατί θα έρθω στη λαϊκή και θα σας κάνω αποκλειστικό ρεπορτάζ. !!!

* Για εσένα αναγνώστη/ια που πολλές φορές ανέφερες την ειρωνεία, όσων αφορά τα γραφόμενά μου, πρέπει να τονίσω ότι σε επίπεδο κοινωνίας υπάρχουν δυο βασικοί τύποι, οι σκάρτοι και οι σωστοί. ( Έντιμοι - ανέντιμοι )

Μη κάνεις ποτέ καλό σε σκάρτα άτομα. Εγώ κάνω μελέτη - έρευνα επί τρεις δεκαετίες κυρίως με σκάρτα άτομα, και κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει συγκεκριμένος τόμος με όλα τα χαρακτηριστικά παραδείγματα σκάρτων - ανέντιμων ανθρώπων.

Η νοημοσύνη των σκάρτων ανθρώπων είναι μικρότερη ακόμα και ενός σπουργιτιού, διότι πράττοντας ανέντιμα κατά των υπολοίπων αγνοούν ότι σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, θα γνωρίζουν άπαντες το ποιόν τους, άρα οπουδήποτε και να βρίσκονται θα εξευτελίζονται. 

Τέλος, ο χαρακτήρας του ανέντιμου επί των ημερών μας μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένος, και κάποιος πράττοντας ανέντιμα να βρίσκει και ανταπόκριση των ομοίων του, δεδομένου ότι υφίστανται δυο βασικές κατηγορίες σε επίπεδο κοινωνίας, όμως την ανεντιμότητα εις βάρος του δεν την θέλει ούτε ο κλασικός και κατά συνείδηση ανέντιμος, άρα για εσάς που δεν είστε κατά συνείδηση οι κλασικά ανέντιμοι καλύτερα να μην γίνετε ποτέ, διότι η ανεντιμότητα είναι το καρκίνωμα της κοινωνίας, το οποίο δεν έχει ακόμα μέθοδο ιάσεως άρα καθημερινά διευρύνεται. 

Οι επιπτώσεις στο μέλλον, και όσα θα ''λουστούν'' - υποστούν, τα μέλη των οικογενειών των επαγγελματιών ανέντιμων, σαφώς δεν υπολογίζονται από άτομα τα οποία δεν διαθέτουν ούτε εγκέφαλο σπουργιτιού.

* Είναι προτιμότερο να πεις σε ένα  υπάλληλο super market  ότι δεν έχεις χρήματα και θέλεις ένα προϊόν, το οποίο αν είναι μικρής αξίας θα σου το δώσει, από το να το κλέψεις. ( Δηλώνει ανεντιμότητα και τον κλασικό σκάρτο χαρακτήρα )

* Είναι προτιμότερο, και δηλώνει ήθος, αν δεν έχεις χρήματα να πας σε ένα εστιατόριο να φας και να εξηγήσεις την κατάσταση, από το να φας και στη συνέχεια να φύγεις τρέχοντας. ( Δηλώνει ανεντιμότητα και τον κλασικό σκάρτο χαρακτήρα )

* Είναι προτιμότερο, και δηλώνει ήθος, αν δεν έχεις χρήματα να ζητήσεις μια εργασία από ένα επαγγελματία, από το να έχεις χρήματα, και αφού γίνει η εργασία, στη συνέχεια να κρύβεσαι. ( Δηλώνει ανεντιμότητα και τον κλασικό σκάρτο χαρακτήρα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Γιαννάκη'' ο γιος σου δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">